Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux
 Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...
 Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...
 

Help configurare internet

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
yahooo

yahooo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 03.09.2008
Ok deci mi-am luat de curand un powerbook g4 pe vcare nu reusesc sa configurez internetul de niciun fel in sensul ca nu functioneaza.
Eu conexiunea la internet o am de la o retea de cartier deci nu am parole sau alte minunatii insa chiar nu merge...am completat urmatoarele campuri : IP, Subnet Mask, DNS...campul Router l-am lasat liber pt ca nu am asa ceva in casa iar la Search Domains nu am pus nimic in prima faza iar ulterior am incercat sa pun adresa de la default gateway...insa evident ca tot nu a mers. :(

Am incercat sa fac si o diagnoza la conexiune si imi arata ca nu se conecteaza la ISP si Server insa bulina de Internet era verde...de mentionat este faptul ca conexiunea merge pe un PC.
Cineva mi-a zis sa verific o setare de proxy insa nu cred ca este nevoie dein moment ce pe windows nu am facut o asemenea setare si conexiunea functioneaza.


Are cineva vreo sugestie ceva???

#2
dacuburebista

dacuburebista

    Still Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,450
  • Înscris: 30.09.2003
suna-ti furnizorul de net si spune-i ca ai schimbat calculatorul
nu trebuie sa-i zici ca ai luat un apple ;)
accesul la net e filtrat dupa adresa mac a placii de retea, de aceea nu-ti functioneaza

#3
winner007

winner007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 99
  • Înscris: 22.11.2010
Ce provider de net ai?

#4
hubbabub1601

hubbabub1601

    În grafic...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,455
  • Înscris: 18.01.2007

View Postwinner007, on 9th December 2010, 11:44, said:

Ce provider de net ai?

Probabil ca un alt provider decat cel pe care-l avea in Mai 2009, cand a fost initiat topicul. Poate si un alt calculator...

#5
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Daca ai pe PPPOE, merge pe MAC OS X.

#6
xFaranume

xFaranume

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 31.07.2013
Ar fi mai bine sa suni la operatorul de internet, asa el iti poate da explicatii cat mai concrete!

#7
marcu35

marcu35

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 3,396
  • Înscris: 03.05.2011
La inceput pateam si eu asa postam fara sa ma uit la data. Mai greseste omul.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate