![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Nefunctionarea copierii la canon
Last Updated: May 07 2009 06:39, Started by
sashajoker
, May 06 2009 21:08
·
0

Posted 06 May 2009 - 21:08

De curand am incarcat cu cernela cartusurile(si nu erau uscate pt ca le'am incarcat chiar cand s'au terminat) si cand le'am pus inapoi nu mai mergea sa copii sau sa printez.Am mers la un magazin de unde am luat cerneala si mergea acolo.Ce pot face ? multifunctionalul e bun si scump(Canon Pixma MX300) si n'as vrea sa cumpar alta ca asta e noua doar, e prima oara cand mi s'a terminat cartusul.
|
Posted 07 May 2009 - 06:39

De curand am incarcat cu cernela cartusurile(si nu erau uscate pt ca le'am incarcat chiar cand s'au terminat) si cand le'am pus inapoi nu mai mergea sa copii sau sa printez.Am mers la un magazin de unde am luat cerneala si mergea acolo.Ce pot face ? multifunctionalul e bun si scump(Canon Pixma MX300) si n'as vrea sa cumpar alta ca asta e noua doar, e prima oara cand mi s'a terminat cartusul. Incearca asta...la mine merge perfect...iti reseteaza absolut toata imprimanta,inclusiv nivelul cartuselor. Power off the printer Hold the stop/reset button then press and hold power (for 5 secs) Hold Power and release the stop/reset button Press the stop/reset button twice Relase power button Wait until the power button lights a steady/still green, press the stop/reset button three times with a 3 sec space between each press. On the 3rd press the inicator should be orange. Press the power button to set data To set data remove cartridges then replace. leave for 20 or 30 secs Press the power button again to shut down Then press power button to power up. The printer will feed one piece of paper through then set language and counrty. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users