Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare bascula (si altele) For...

Problema anxioasa, e normal cum g...

Vitrina sucuri

F.Charm - La inalțime
 Marker de scris pe bidoane

Lecțiile trase de comandanti...

Recomandare telefon pt poze si ba...

Casa de paie
 Verificare baza de date a politiei

Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...
 Resetare baterie Acer Aspire E5-575

AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...
 

Setari si Configuratie uTorrent

- - - - -
  • Please log in to reply
420 replies to this topic

#19
yo6ddf

yo6ddf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 02.11.2005
Recent am instalat Kaspersky Anti-Virus 8.0.
Am dat porturile pentru uTorrent,am in el conectivitate (punctul verde) uploadul si downloadul functioneaza perfect...dar la trackere apar ca neconectabil.
Ma poate cineva indruma ce sa fac?
Multumesc frumos!

#20
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View Postyo6ddf, on 4th July 2009, 12:35, said:

Recent am instalat Kaspersky Anti-Virus 8.0.
Am dat porturile pentru uTorrent,am in el conectivitate (punctul verde) uploadul si downloadul functioneaza perfect...dar la trackere apar ca neconectabil.
Ma poate cineva indruma ce sa fac?
Multumesc frumos!

Daca in uTorrent esti conectabil inseamna ca asa este , nu conteaza ce zice pe tracker. Si mie pe cateva trackere imi zice ca sunt conectabil si pe altele imi spune ca nu . Dar atata timp cat primescti conexiuni ca sa poti face upload/download e totul OK.

#21
tonny77

tonny77

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,005
  • Înscris: 18.07.2006
daca nu modific setariile acelea cu valori (avand deja asa setat pe windows ca in poza)se intampla ceva? eu oricum fara trickuri trag cu 10 mb :) ma gandeam sa modific doar setariile din u torrent

#22
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View Posttonny77, on 6th July 2009, 17:22, said:

daca nu modific setariile acelea cu valori (avand deja asa setat pe windows ca in poza)se intampla ceva? eu oricum fara trickuri trag cu 10 mb :) ma gandeam sa modific doar setariile din u torrent

Este bine asa , setarile sunt bune . Daca tragi cu 10 MB nu fa nicio modificare . Sau vezi ce`ti merge/nu merge si modifica corespunzator in uTorrent.

O zi buna!

#23
stefanmad

stefanmad

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 288
  • Înscris: 20.10.2008
salut;
Am si eu o problema cu utorrent'ul cand ajung la 7-8-9-10 mb/s scade la 0 dupa care creste din nou la 10 mb/s si tot asa, pana sa formatez pc'ul nu facea asta folosesc windows 7 7100 RC.

#24
kachkarabete

kachkarabete

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 04.06.2006
Buna! am si eu o problema legata de uTorrent si anume: am facut toate setarile din portforward la router si sunt conectabil peste tot, downloadez cu 2-3 si ceva mb/s, dar viteza de upload nu depaseste 15-20 kb/s desi utorrent si orice site ma arata ca fiind conectabil, iar daca ma conectez prin usb direct in modem sunt tot conectabil, dar uploadul e 150-180 kb/s (ceea ce imi comvine), dar download e doar 500-600 kb/s. Totul  e ok daca downloadez cu routerul si uploadez cu modemul (cu toate ca ip-urile difera si risc pe unele trackere sa i-au disable), dar tare as vrea sa mearga la fel de bine dw si up doar pe router si nu am nici o idee cum as putea face. De asemenea mai mentionez faptul ca antivirusul l-am dezinstalat, iar routerul meu e Netgear WGR 614v9. Orice idee e binevenita!
va multumesc!  :)

#25
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View Poststefanmad, on 5th August 2009, 12:26, said:

salut;
Am si eu o problema cu utorrent'ul cand ajung la 7-8-9-10 mb/s scade la 0 dupa care creste din nou la 10 mb/s si tot asa, pana sa formatez pc'ul nu facea asta folosesc windows 7 7100 RC.

Este de la DISK CACHE , fa urmatoarele setari , ca in poza , daca tot nu merge incearca sa maresti RAM-ul alocat , pune 512. La viteze foarte mari este normal ca banda sa fluctueze. Si vezi ca hard-urile sa aiba activat Write Caching , o poti face din device manager la harddisk , proprietati , policies.

[ http://shareimage.ro/images/y5j8yer8t16xadcqf.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


View Postkachkarabete, on 6th August 2009, 02:32, said:

Buna! am si eu o problema legata de uTorrent si anume: am facut toate setarile din portforward la router si sunt conectabil peste tot, downloadez cu 2-3 si ceva mb/s, dar viteza de upload nu depaseste 15-20 kb/s desi utorrent si orice site ma arata ca fiind conectabil, iar daca ma conectez prin usb direct in modem sunt tot conectabil, dar uploadul e 150-180 kb/s (ceea ce imi comvine), dar download e doar 500-600 kb/s. Totul  e ok daca downloadez cu routerul si uploadez cu modemul (cu toate ca ip-urile difera si risc pe unele trackere sa i-au disable), dar tare as vrea sa mearga la fel de bine dw si up doar pe router si nu am nici o idee cum as putea face. De asemenea mai mentionez faptul ca antivirusul l-am dezinstalat, iar routerul meu e Netgear WGR 614v9. Orice idee e binevenita!
va multumesc!  :)

Tragi de pe laptop ? Wireless ? Viteza mai mare de 2.5 Mb/s nu o sa prinzi indiferent de download sau upload.

Depinde foarte mult ce si de unde tragi , la un torrent nou abia pus pe un tracker intern nu are cum sa nu ai viteze relativ bune la upload pentru ca sunt multi leech-eri.

De la cine ai net ?

#26
megh

megh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 27.08.2007

View Postfoca28, on 5th May 2009, 20:35, said:

9)Atat cu setarile , acuma va explic cum deschideti numarul de conexiuni ca sa va mearga bine navigarea pe internet in timp ce faceti trafic in uTorrent.

Intrati aici http://dl.fisier.ro/...090108.rar.html , downloadati arhiva ce contine programul TCPZ.

Dezarhivati , mergeti in folderul "Virtual Device" si click pe un setup (x64 sau x86 , depinde de sistemul dvs. de operare) Pentru cei cu Vista/Windows 7 , il deschideti cu click dreapta si "Run as Administrator".

Odata in program

[ http://www.fotoimagehost.ro/Direct/c2b57839/8.PNG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Click pe install driver , o sa va instaleze driverul TCPZ care va modifica nr maxim de conexiuni acceptate de sitemul de operare.

ATENTIE! Pentru cei ce ruleaza Windows pe X64 , se va da click pe "Enable TestSigning" se va da restart si dupa aceea se va incerca instalarea driverului.

Pentru a verifica daca driverul a fost instalalt acesta trebuie sa apare in Device Manager.

Mai departe inchidesti fereastra cu drverul si mergeti in folderul "TCPZ_20090108" unde veti da click pe TCPZ.exe (x86 sau x64 a se dechide cu "run as Administrator pentru cei cu Vista/7).

referitor la partea de setari de mai sus: daca am vindows-ul pe 32 de biti, mai exista si alta varianta de TCPZ pt 32 de biti care ar putea fi instalata iar daca da spuneti-mi va rog cum trebuie procedat cu instalarea in acest caz

#27
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006
In arhiva pe care am pus-o , din pacate nu mai e valabila exista si varianta pentru X86 (32 biti), trage TCP-Z de aici , site-ul lor si in arhiva vei gasi amandoua versiunile X32 si X64.

http://deepxw.blogsp...st-version.html

#28
silviu_marius

silviu_marius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,044
  • Înscris: 25.04.2009

View Postcrysty2k5, on 7th May 2009, 00:17, said:

Mie pe Clicknet imi merge bine pe portul 61123 :)
ALO! CE FACEM AICI?
Domnu' moderator, ce-i asta? : promovam uTorrent, bittorrent alea alea?
parca nu era voie cu piraterie.

Edited by silviu_marius, 24 August 2009 - 22:28.


#29
iuly75

iuly75

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 19.11.2007
am si eu o problema, la un moment dat apare DISC SUPRASOLICITAT 100.  ce se intampla?

#30
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View Postiuly75, on 25th August 2009, 15:07, said:

am si eu o problema, la un moment dat apare DISC SUPRASOLICITAT 100.  ce se intampla?


Fa setarile astea si nu o sa-ti mai apara.

[ http://shareimage.ro/images/y5j8yer8t16xadcqf.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#31
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006
A aparut si versiunea 1.8.3 si versiunea 1.8.4 , am testat ambele versiuni si nu sunt schimbari majore in configuratie , doar ceva fix-uri detaliate la ei pe site. Daca este sa descopar o serie noua de setari am sa fac update la topic , pana atunci astept completari/intrebari.

ATENTIE: Am observat ca in uTorrent versiunile 1.8.3 si 1.8.4 ca atunci cand sunt viteze mari (6-7 MB) upload sau download , viteza tinde sa scada catre 0 kb si apoi dupa cateva clipe , minute chiar sa revina la o viteza normala. La utorrent 1.8.2 nu se intampla asa , viteza este constanta, deci recomand sa stati pe 1.8.2 pana cand o sa se rezolve problema cu viteza la versiunile mai noi.

Edited by foca28, 28 August 2009 - 22:39.


#32
yooman

yooman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 13.02.2007

View Posttonny77, on 19th September 2009, 20:12, said:

de unde trag si eu programul?
De pe site la uTorrent?

Versiunea 1.8.4 (stable): http://download.utor....4/utorrent.exe

Noua versiune 2.0 (beta): http://download.utor...a-16546.upx.exe

#33
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View Posttonny77, on 22nd September 2009, 22:41, said:

ce era in arhiva ;)


Asa e a fost sters de pe site , ai un alt link aici.

Link-ul de download este:
http://www.dump.ro/f...iHSS9DI75Myo2nI

#34
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Am si eu o problema @ uTorrent 1.8.4/2.0b. Cand ajunge in stadiul de seeding, incepe sa manance treptat memorie pana la 96%, indiferent de viteza de upload :( am Windows 7 Ultimate x64 RTM

#35
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,429
  • Înscris: 08.01.2006

View PostMembruAnonim, on 26th September 2009, 21:06, said:

Am si eu o problema @ uTorrent 1.8.4/2.0b. Cand ajunge in stadiul de seeding, incepe sa manance treptat memorie pana la 96%, indiferent de viteza de upload :( am Windows 7 Ultimate x64 RTM

Fa setarile de la punctul 8. Incearca sa maresti memoria alocata la 256. Daca tot nu merge fa downgrade la versiunea 1.8.2 , versiunea 1.8.4 inca are unele bug-uri la care se lucreaza , am citit la ei pe forum.

Si fi sigur ca antivirusul/firewall-ul permite trimiterea si primirea de date prin utorrent , adica sa nu scaneze fiecare pachet pentru ca asa s`ar putea sa-ti manance memoria. Pune o poza din Task Manager cand ai utorrent la seed.

Edited by foca28, 04 October 2009 - 22:16.


#36
grinch85

grinch85

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 17.05.2007
Si tot nu merge si browserul de internet. Care-i de fapt smecheria la care tr sa umblu sa il pacalesc?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate