![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Program antrenament/alimentatie
Last Updated: Jul 01 2009 23:21, Started by
flavius1990
, May 03 2009 22:23
·
0

Posted 03 May 2009 - 22:23

De maine vreau sa ma reapuc de sala si am nevoie de un program de antrenament si alimentatie adaptat nevoilor mele. Am 19 ani, 68 de kg si 174-175 cm. Precizez ca tipul meu somatic este Endomorf. Timpul imi permite sa merg la sala doar in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, deoarece in zilele de Marti, Joi si Sambata am antrenament la fotbal. As vrea ca la o sesiune de antrenament sa lucrez atat cardio cat si forta, iar un program in acest sens ar fi foarte bun. In plus m-ar ajuta si un regim de alimentatie, as fi dispus sa folosesc si suplimente nutritive. Daca ati putea sa imi scrieti un raspuns in acest sens, mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc
|
Posted 04 May 2009 - 10:06

Mai intai, vorbeste cu instructorul salii - este platit sa te ajute si ar trebui sa fie si cel mai pregatit sa o faca. Apoi, documenteaza-te pe internet; un site romanesc cu niste programe de antrenament este topculturism, iar altul in engleza, foarte bun, este Bodybuilding.com. Succes.
|
Posted 24 June 2009 - 05:34

Luni = Piept, biceps;
Marti = Spate, tricepsi, trapez; Miercuri = Pauza; Joi = Deltoizi, cvadricepsi; Vineri = Abdomen, gambe; Sambata = Lombari, antebrat, femurali; Duminica = Pauza. Programul acesta l.am inceut de 1 saptamana. Am 21 de ani, 1.90, 88 KG si merg la sala de 3 luni. Lucrez 12 ore pe zi de la 07:00 la 19:00 si la sala merg la ora 21:00. As vrea sa stiu daca este bun programul acesta, iar daca nu, ce program imi recomandati? Tipul somatic: Ectomorf. |
Posted 24 June 2009 - 18:43

Luni = Piept, biceps; Marti = Spate, tricepsi, trapez; Miercuri = Pauza; Joi = Deltoizi, cvadricepsi; Vineri = Abdomen, gambe; Sambata = Lombari, antebrat, femurali; Duminica = Pauza. Programul acesta l.am inceut de 1 saptamana. Am 21 de ani, 1.90, 88 KG si merg la sala de 3 luni. Lucrez 12 ore pe zi de la 07:00 la 19:00 si la sala merg la ora 21:00. As vrea sa stiu daca este bun programul acesta, iar daca nu, ce program imi recomandati? Tipul somatic: Ectomorf. Eu fac: 1. piept+biceps 2.pauza/picioare depinde... 3. spate+triceps 4. pauza 5. umeri+trapez Nu e nimic batut in cuie, doar regula ca dupa ziua de piept si biceps trebuie sa iei pauza... O seara buna... |
Posted 25 June 2009 - 07:24

Corect, daca nu iei o pauza nu cresti pentru ca organismul are nevoie de timp sa refaca fibrele musculare rupte in timpul antrenamentului.
|
Posted 29 June 2009 - 09:31

vreau sa ma apuc de sala si as vrea sfatul vostru ca mam gandit sa nu ma apuc eu singur de capul meu poate nu fac bn. deci imi da si mie cn un program cu care sa incep . sa fie pe toata saptamana. si daca se poate umpic mai explicit ca is incepator si poate nu inteleg(mai babeste cum sar zice ms)
|
Posted 29 June 2009 - 09:36

vreau sa ma apuc de sala si as vrea sfatul vostru ca mam gandit sa nu ma apuc eu singur de capul meu poate nu fac bn. deci imi da si mie cn un program cu care sa incep . sa fie pe toata saptamana. si daca se poate umpic mai explicit ca is incepator si poate nu inteleg(mai babeste cum sar zice ms) Uite aici cum se fac exercitiile, iar unul dintre programe ar fi cel de mai sus. uite-te mai sus 2 posturi si-l vei gasi... E doar unul dintre multele programe pe care le poti incepe, ramane la latitudinea ta (imi cer scuze pt cacofonie) ce alegi... Bafta si rabdare... LE: am uitat sa spun ca alegi din exercitiile de acolo vreo 3, maxim 4 feluri de exercitii pt fiecare grupa de muschi... Ai grija la alimentatie si nu uita sa te odihnesti bine... Edited by alexbitzu, 29 June 2009 - 09:39. |
Posted 29 June 2009 - 09:46

1. piept+biceps
2.pauza/picioare depinde... 3. spate+triceps 4. pauza 5. umeri+trapez Nu e nimic batut in cuie, doar regula ca dupa ziua de piept si biceps trebuie sa iei pauza... O seara buna... de programu asta vb? |
Posted 30 June 2009 - 12:55

1. piept+biceps 2.pauza/picioare depinde... 3. spate+triceps 4. pauza 5. umeri+trapez Nu e nimic batut in cuie, doar regula ca dupa ziua de piept si biceps trebuie sa iei pauza... O seara buna... de programu asta vb? Cauta pe net ca pute de programe si sfaturi de la oameni mai avizati ca mine... ![]() La ce sala faci? Bafta |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users