![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Workshop "Revolutions", editia a III-a
Last Updated: Dec 16 2009 12:20, Started by
GunX
, Apr 30 2009 08:44
·
0

Posted 03 July 2009 - 07:16

Deja ase pare ca s-a trecut de 10 persoane, l pentru a evita confuziile ca poate unii sau inscris si la mine si la GunX. Deci lista mea arata asa: xkos Nuntamea Klubb Florinel alnick berbece trafalet 32 daca lipseste cineva sau este in plus cineva (poate am inteles eu gresit din mesajul privat intentia de inscriere...) nu va sfiiti a ne corecta. Asteptam in continuare pe forum si pe privat, in functie de natura informatiilor, observatiile voastre. Edited by glido, 03 July 2009 - 07:35. |
Posted 03 July 2009 - 08:59

pentru a evita confuziile ca poate unii sau inscris si la mine si la GunX. Deci lista mea arata asa: xkos Nuntamea Klubb Florinel alnick berbece trafalet 32 daca lipseste cineva sau este in plus cineva (poate am inteles eu gresit din mesajul privat intentia de inscriere...) nu va sfiiti a ne corecta. Asteptam in continuare pe forum si pe privat, in functie de natura informatiilor, observatiile voastre. merci. ps. datele mele ar trebui sa le aveti ! ( am mai fost ) |
Posted 05 July 2009 - 14:16

Lista mea contine pe urmatorii declarati interesatii:
The Nimda geo123 amic florinel ppmarcel richardt |
Posted 05 July 2009 - 17:03

Posted 09 July 2009 - 22:51

Daca e sigur ca va tine cursul sa ne inscrieti si pe mine cu un prieten al meu. Si noi vrem 10000000%. Multumim anticipat
|
Posted 12 July 2009 - 19:24

Va salut ! Sunt din Zalau si as dori sa ma inscriu si eu daca mai mai sunt locuri disponibile. Imi pare rau ca nu am fost la primele doua editii si sper sa fac fata din punct de vedere al cunostintelor, avand in vedere ca aceasta editie se adreseaza cu precadere avansatilor.
|
Posted 12 July 2009 - 21:48

Va salut ! Sunt din Zalau si as dori sa ma inscriu si eu daca mai mai sunt locuri disponibile. Imi pare rau ca nu am fost la primele doua editii si sper sa fac fata din punct de vedere al cunostintelor, avand in vedere ca aceasta editie se adreseaza cu precadere avansatilor. OK acum e momentul sa incepem cu foaia curata deci rog cei intradevar doritori sa retrimita pe PM datele personale si de contact chiar daca au facut odata acest lucru, inclusiv cei inscrisi la GunX. Va multumesc |
Posted 31 July 2009 - 11:22

Se va tine cursul sau, nu? Eu am retrimis datele mele si a prietenului mai demult, dar nimic pana acuma :mellow:
Edited by Klubb, 31 July 2009 - 11:22. |
Posted 31 July 2009 - 12:53

Posted 03 August 2009 - 08:43

Scuze daca am parut prea insistent. N-am vrut. Stai linistit, nici vb de asa ceva, pur si simplu suntem in plin sezon si slava Domnului avem de lucru. De workshop mai la concret vom vb de prin septembrie cand se intoarce administrativul din concediu la univ. sa dscutam de cazare si alte cele si cand stim exact situatia posibilitatiilor de cazare (ca mai sunt si alte conferinte prin decembrie). Atunci vom stabilia data exacta si incepem sa adunam avansul. |
|
Posted 03 August 2009 - 17:03

Am inteles. Atunci pana atunci si eu ma ocup de nuntile mele ca deja sunt in urma cu 7 :) Va doresc si voua spor la treaba.
|
Posted 13 August 2009 - 20:20

Buna m-ar interesa si pe mine ...
Ce-ar trebui sa fac sa devin din nou elev ? o zi buna |
Posted 08 September 2009 - 07:41

Asa, deci hai sane apucam de treaba!
Prima problema ce trebuie stabilit: DATA este asa 29-30 noimebrie cu posibilitate de extindere 30noi-1dec (daca se da liber si luni...) 5-6dec (de Sf Nicolae) ar mai fi 12-13dec dar sa anuntat deja o conferinta la univ si nu stiu cate locuri mai raman la cazare. Daca ne hotaram la timp(maxim 2 saptamani) poate reusim sa rezervam camerele...) Deci astept de la cei inscrisi optiunile aici pe forum sa stie toata lumea de ce se va aunge la o anumita data |
Posted 08 September 2009 - 10:10

Eu am ultima nunta in 28 noiembrie, deci 30 noiembrie-01 decembrie ar fi ideal pentru mine, nu stiu altii care au inscis daca au un loc de munca, ca atunci nu e ideal pentru ei data asta. E bine si in 5-6 decembrie ca Sf. Nicolae nu e asa mare sarbatoare:D
|
|
Posted 08 September 2009 - 20:04

Buna !
Mai sunt locuri pentru workshop-ul din decembrie? Merci |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users