![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Workshop "Revolutions", editia a III-a
Last Updated: Dec 16 2009 12:20, Started by
GunX
, Apr 30 2009 08:44
·
0

Posted 15 December 2009 - 17:08

Multumim foarte mult pentru aprecieri! Si noi ne-am simtit foarte bine, ne bucuram pentru lucrurile bune si speram sa primim macar pe PM (private message) cateva critici constructive :)
|
Posted 15 December 2009 - 17:34

Multumim pentru ca ati avut incredere sa veniti. Scuzati eventuala avalansa de informatii, poate nestructurata tocmai optim, dar sunt sigur ca aceasta a fost compensata de dorinta voastra de a invata cat mai mult. Multumesc `Gan x si Glido pentru ca m ati invitat.
|
Posted 15 December 2009 - 20:35

Vreau sa felicit toti participantii care au venit la workshop, indiferent pe care parte a baricadei au stat si in acelasi timp sa va multumesc ca ati acceptat invitatia noastra.
Pentru la anul am depus deja cererea la conducerea universitatii, tot pt luna decembrie, deci daca ne ajuta cel de sus si sunt in continuare doritori .... am inceput deja pregatirile pt editia a IV-a :D Astept popuneri de teme . Eu as avea cateva : workflow cap coada pt HD cum sa folosim corect un steady si alte gadgeturi. |
Posted 16 December 2009 - 12:20

Si glido merita toata stima, conditiile de cazare au fost excelente, iar mancarea la fel. Il citez pe Doru, "moaaa ...mai misto ca la hotel frate, nu ma asteptam" :) Si fara gluma, aeroterma reglabila la nivel de grad Celsius si LCD in camera, chiar nu credeam.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users