Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Daca nu ar conta salariul, ce mes...

Racordare la apa termosemineu

Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...
 Cautarea pe google android nu merge

Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...
 podea ciment denivelata

Īndepartare bule folie reflectoriz...

Revista imobiliara cu poze... cir...

Recomandare soundbar pentru laptop
 Veți renunța in 2025 la...

Coaxial pentru cablare casa

"Gipane" cu girofar care ...

Mai e cineva pe forum, in afara d...
 

Nuclearus

- - - - -
  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#1
valinor

valinor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,265
  • Înscris: 19.04.2008
E un benchmark care testeaza CPU-CHIP-RAM.
Il puteti descarca de AICI
Attached File  nuclearus.jpg   209.36K   387 downloads

#2
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
Attached File  nuclear.jpg   522.99K   237 downloads

#3
ilie predator

ilie predator

    from SCI Trek

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,778
  • Înscris: 10.09.2007
Hmm nu stiu ce sa zic e slab ?

Attached Files



#4
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
Q6600 la 3.4 Ghz

Attached Files



#5
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,764
  • Înscris: 23.05.2013

View Postnicuit1981, on May 1 2009, 12:47, said:

Q6600 la 3.4 Ghz
Vrei sa spui la 3,9Ghz. Aproape 4. Sau care e faza, care afiseaza gresit?

Edited by d4m4g3, 01 May 2009 - 11:57.


#6
nicuit1981

nicuit1981

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 876
  • Înscris: 11.04.2008
nuclearus afiseaza gresit. Este la 3.4 Ghz!

#7
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,764
  • Înscris: 23.05.2013

View Postnicuit1981, on May 1 2009, 12:58, said:

Ok. Ai incercat sa repornesti Nuclearus? :)

On:
Attached File  NucleaRus.jpg   305.9K   153 downloads

#8
marce

marce

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,117
  • Înscris: 24.06.2004
E8400 @ 4.05 Ghz

Attached Files



#9
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008
E clar...alt program optimizat pt intel..
Attached File  asd.jpg   82.65K   203 downloads

apropo...mem read/write nu e cumva cam mic pentru https://www.pcgarage...al-channel-kit/ ?

Edited by zoopp, 01 May 2009 - 12:27.


#10
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,764
  • Înscris: 23.05.2013

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:19, said:

Mai fa odata testul. Nu vezi ca nu l-a facut pe cel pentru multi-core?

#11
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008
Nuclearus nu tine cont de multiplicator, de aceea arata gresit frecventa.

#12
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008

View Postd4m4g3, on May 1 2009, 12:26, said:

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:19, said:

Mai fa odata testul. Nu vezi ca nu l-a facut pe cel pentru multi-core?

Nu vrea sa-mi faca MT..probabil pt ca nu-mi recunoaste toate coreurile. (Core Number: N/A)

#13
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008
Un nou test cu cel de-al patrulea core deblocat:

Attached File  Untitled.jpg   84.4K   239 downloads

#14
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008

View Postzoopp, on May 1 2009, 13:47, said:

Un nou test cu cel de-al patrulea core deblocat:

Cam slabut pentru un QuadCore....

#15
zoopp

zoopp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 09.12.2008

View Postx_the_z24, on May 1 2009, 14:05, said:

Cam slabut pentru un QuadCore....

Cam prea este laudat procesorul asta...(doar vroiam sa merg pe intel dar na...m-am luat dupa gura poporului...)

#16
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,764
  • Înscris: 23.05.2013

View Postzoopp, on May 1 2009, 15:11, said:

Eu cred ca merge foarte bine pe PCul tau, iar testele sintetice nu ar trebui sa te deranjeze, in caz de scoti un scor nu foarte mare.

Mai sus am pus unul facut pe laptop, acum pun cel de la desktop:
Attached File  NucleaRus.jpg   113.34K   146 downloads

#17
x_the_z24

x_the_z24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,115
  • Înscris: 08.03.2008

View Postd4m4g3, on May 2 2009, 17:37, said:


Am scos mai mult, sāc sāc :harhar:

#18
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,764
  • Înscris: 23.05.2013

View Postx_the_z24, on May 2 2009, 19:56, said:

Da. Cu procesorul la 3,6Ghz. :) Oricum, nu ma enervezi cu lucrul asta, chiar de ai scos mai mult! :P

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate