![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inserare header & footer
Last Updated: Apr 29 2009 08:37, Started by
grigoregeorge
, Apr 28 2009 13:47
·
0

Posted 28 April 2009 - 13:47

Vrea sa inserez doua imagini intr-o pagina html, o imagine ca header una ca footer. Problema este ca imaginile mi le pune una sub alta(chiar daca eu am dat aliniere bottom ), fara nici un al spatiu de mijloc. Cum as putea sa rezolv problema?
HTML <div id="north"></div> <div id="south"></div> CSS #north{ background-image:url('banner.jpg'); background-repeat:repeat-x; height: 150px; } #south{ background-image:url('footer.jpg'); background-repeat:repeat-x; background-position:bottom center; height: 30px; } |
Posted 29 April 2009 - 08:37

Adauga un alt div intre header si footer
<div id="north"></div> <div id="center">some text</div> <div id="south"></div> si apoi setezi niste proprietati pentru el in css: height, padding, margin etc |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users