![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Comodo scos de pe Softpedia.com
Last Updated: Oct 12 2009 18:57, Started by
rootkit
, Apr 26 2009 17:25
·
0

Posted 04 June 2009 - 13:55

tot nu ai raspuns la intrebare ![]() si nu era vb despre forum ziaristi romani sau altceva. pe scurt e vb de "create trust online" si tu ca firma incluzi ad-aware/spyware intr-o suita de securitate ptr bani cand ai alte solutii. |
Posted 04 June 2009 - 15:56

nu are un raspuns. de aceea se invarte in juru degetului cu atacuri la adresa persoanelor si nu la subiect. o mare bila neagra.
oare de ce le-a crescut cota de piata la agnitum si online armor si a scazut acea a lui comodo in ultima perioada. exact din cauza acestei atitudini. ce incearca el sa faca e damage control dar din pacate e too late. ![]() sa speram ca in versiunea 4 sau 5 sa gaseasca alta solutie mai eficienta fara sa compromita " the prime directive". |
Posted 04 June 2009 - 16:02

![]() |
Posted 05 June 2009 - 16:37

![]() @Carmenclara - Ai facut vreo analiza de specialitate a pietei? Povesti si folclor inventate de tine daca vii si doar arunci vorbe in vant. Stai linistit ca userii care cauta comodo sa si-l instaleze, il cauta pentru ceea ce ofera si nu se uita mai intai pe net dupa eventualele scandaluri de pe softpedia. Protectia care o ofera aceasta suita de securitate nu are nici in clin nici in maneca cu toolbarurile pe care le ofera optional la instalare. |
Posted 19 July 2009 - 13:06

Pai daca deselectezi la instalare, nu intra ![]() oare nu a avut nici o influenta discutia asta: http://msmvps.com/bl...18/1692604.aspx am dat de ea din pura intamplare, dar imi ridica niste semne de intrebare, oare e adevarat? |
Posted 19 July 2009 - 13:15

oare nu a avut nici o influenta discutia asta: http://msmvps.com/bl...18/1692604.aspx am dat de ea din pura intamplare, dar imi ridica niste semne de intrebare, oare e adevarat? Adica comodo hosteaza si da certificate pentru programe de tip rogue ![]() |
Posted 19 July 2009 - 14:26

Posted 19 July 2009 - 14:44

Duoamne, pacat ca dintr-o idee initiala frumoasa s-a ajuns la o balacareala de genul asta. Cum e vorba aia: Cum e turcu' si pistolu'.
![]() |
Posted 19 July 2009 - 14:47

Eu nu am zis niciodata ca produsul lor e de "porc"
E foarte bun, dar problema e alta aici...lacomia duce la asta... |
|
Posted 19 July 2009 - 14:55

Cristi, sincer desi sunt user foarte vechi de Comodo si in acelasi timp n-am avut niciun fel de probleme cu produsul lor mi s-a cam acrit de atitudinea lor.
Eu citesc mult forumurile si genul ala de stiri adiacente (de pe Wilders sau CoU) si cind incepe sa iasa fum si in loc sa se incerce oprirea lui se toarna gaz peste foc atunci ceva nu mi se pare in regula. Marturie e si cazul Softpedia unde au reactionat complet deplasat dupa parerea mea, si acum si astea care incep sa iasa la suprafata. Motto-ul lor cu Create Trust on-line mi se pare complet compromis si de asta as vrea sa incerc si altele. Pina acu' Outpost si Rising nu m-au convins (vs. Comodo) asa ca astept ca insetatu' in desert Online Armor pe 64 biti (bineinteles ma refer la variantele free). Daca nici ala nu ma convinge cred ca o sa-mi bag picioarele si o sa trec pe Vista/W7 firewall plus Threatfire si gata. ![]() |
Posted 19 July 2009 - 15:14

Clar toata lumea asteapta aia
![]() + unele mici imbunatatiri la Outpost Free x64 Eu nu am inteles alta faza la Comodo: Acum ceva timp era Comod0 3.9, nu 3.09. Cum au trecut la 3.10 dupa 3.9 nu imi explic. |
Posted 19 July 2009 - 16:32

Posted 19 July 2009 - 19:15

De acord, da' macar aia de la Verisign nu trimbiteaza peste tot Creating trust online si-ti baga pe git toolbar-uri la produse de securitate.
![]() |
Posted 20 July 2009 - 12:55

@burebista ce te-a nemultumit la outpost ?
inca un exemplu negativ http://msmvps.com/bl...10/1699205.aspx Edited by carmenclara1, 20 July 2009 - 13:08. |
|
Posted 20 July 2009 - 13:16

Mama, ce a dat cu bata in balta.
Stai ca aici e si o problema mai grava: e si logo Softpedia pe acolo. Sa vedem. |
Posted 20 July 2009 - 13:24

Log-ul infiorator, pauza preset-uri custom si creatul de reguli prea rigid. De altfel le-am si zis.
![]() Mor de draci ca nu am ce sa mai testez. In weekend am schimbat iar fo 3-4 de plictiseala si am sfirsit tot cu firewall-ul din CIS. ![]() Si cind ma gindesc ca mai am de asteptat o gramada pina la Online Armor 64... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users