![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Deuce Bigalow: Gigolo European (2005)
Last Updated: Apr 20 2005 23:00, Started by
DanyBoss
, Apr 03 2005 12:08
·
0

Posted 03 April 2005 - 12:08

Deuce Bigalow: Gigolo European (2005)
Deuce Bigalow: European Gigolo (Deuce Bigalow: Male Gigolo 2) Regia Mike Bigelow In rolurile principale Rob Schneider, Eddie Griffin Gen Comedie Premiera in Romania 14.10.2005 Premiera in SUA 12.08.2005 Produs de Happy Madison Productions Distribuitor international Sony Pictures Entertainment Distribuit in Romania de InterComFilm Romania Continuarea succesului din 1999, Deuce Bigalow: Male Gigolo / Un gigolo de doi bani. Deuce ajunge de asta data in Anglia la o scoala unde invata sa fie un profesionsist in meseria pe care si-a ales-o - cea de gigolo. Va recomand sa vizionati trailer-ul. Trailer Quick Time 240 x 144 3.1 MB (Small) 320 x 188 6.4 MB (Medium) 480 x 276 14.2 MB (Large - Recomandat) Attached Files |
Posted 03 April 2005 - 17:15

Rob Schneider e unul dintre actorii mei preferați. La toate comediile lui am râs copios, are ceva deosebit omul acesta. Așa că normal că mă bucur că se va face o continuare, prima partea a filmului a fost genială!
![]() Iată și posterul filmului. ![]() |
Posted 20 April 2005 - 23:00

merita asteptat pana in octombrie ca sa-l vad.multe faze din DBMG1 au devenit antologice.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users