![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
XEROX 6110
Last Updated: Apr 25 2009 02:42, Started by
sorinmatei
, Apr 18 2009 12:20
·
0

Posted 18 April 2009 - 12:20

Buna. Nu stiu daca a mai fost acest topic, daca da, imi cer scuze. Vreau sa imi iau un XEROX Phaser COLOR 6110. Pretul este f bun, si la fel si pretul consumabilelor. Are cineva? Cum se manifesta? Eu vreau sa tiparesc carti de vizita, ca am vazut ca merge pana la 170 g/mp. Deci daca are cineva asa ceva si imi poate spune daca a avut probleme cu ea, sau daca a fost multumit, v-as fi recunoscator. Sau daca stiti vreo imprimanta laser color la pret f bun (si second), ar fi la fel de minunat.
Multumesc! YM: incarcare.cartuse |
Posted 25 April 2009 - 02:42

Eu recomand Hp-ul. Fiabilitatea lui și piesele de schimb găsești mult mai repede ca la Xerox. Dar depinde de opțiunea fiecăruia.
Numai bine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users