![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Radio VOX T
Last Updated: Mar 08 2020 20:28, Started by
napster1
, Apr 17 2009 19:41
·
0

Posted 01 May 2010 - 23:35

Ieri pe la prânz RDS-ul cu tot cu song detail a revenit la normal.
|
Posted 02 May 2010 - 06:52

Cel de la Pascani de exemplu n-a avut RDS de la bun inceput.
|
Posted 20 May 2010 - 09:16

Siteul www.radiovoxt.ro nu mai funcționează de vreo 2 zile, la fel și streamingul online.
|
Posted 05 August 2010 - 19:46

Vox T e singurul post din iasi care are muzica diversa si de calitate spre foarte bun. Singurul lucru pe care nu-l inteleg eu...este de ce...transmite niste mixuri cretine noaptea...majoritatea sunt de-a dreptul tampite. ce gen de "muzica" sunt chestiile alea noaptea? si stau si ma intreb...cati asculta...in dauna muzicii normale...care ar putea fi la Vox T noaptea.
ps. Daca ramane Pro Fm iasi asa cum e acum...cu muzica asta sooper faina...o sa aiba un concurent serios pe local ![]() e mult mai tare profm iasi decat vox t. muzica mult mai antrenanta, si nu difuzeaza mizerii din prezent. Edited by AndreyAlejandro, 05 August 2010 - 19:49. |
Posted 25 August 2010 - 19:44

Întâmplător am dat acum 2 minute pe VOX T 104 FM și este blank.
|
Posted 25 August 2010 - 20:46

Si pe varianta on-line nimic la aceasta ora, stream-ul insa e functional.
|
Posted 03 September 2010 - 15:16

incepand din aceasta vineri, Radio Vox T ne asteapta cu o serie de surprize.
De azi, 3 septembrie, in fiecare vineri in decurs de 2 ore, de la ora 12:00 - 14:00, o noua emisiune 100% latino ne va incanta auzul pe frecvente: CUBA LIBRE, o emisiune 100% cu ritmuri latino. ![]() Curand, site-ul www.voxt.ro va fi rebranduit si schimbat din temelii. Asta ar fi cam primele surprize. Surprizele continua. ![]() Vox T devine cel mai complet post de radio, ma refer la muzica difuzata. chiar lipsea o astfel de emisiune in grila vox t, ca in rest, am auzit de toate la vox t (ma refer la muzica buna, nu la toate prostiile). bravo lor ![]() Edited by AndreyAlejandro, 03 September 2010 - 15:21. |
Posted 04 September 2010 - 10:07

evident ca va fi de durata. Vox T e un post serios, nu mai am niciun dubiu.
asta e doar inceputul, alte surprize ne asteapta ![]() |
Posted 04 September 2010 - 21:51

evident ca va fi de durata. Vox T e un post serios, nu mai am niciun dubiu. asta e doar inceputul, alte surprize ne asteapta ![]() Emisiunea mai e trimisa la inca 2 radiouri in tara ![]() |
Posted 04 September 2010 - 21:55

C FM ? ce post e ala? si ce legatura are Vox T cu acel post?
abia au lansat emisiunea Cuba Libre, vineri. |
Posted 04 September 2010 - 21:57

C FM ? ce post e ala? si ce legatura are Vox T cu acel post? abia au lansat emisiunea Cuba Libre, vineri. www.radiocfm.ro daca vrei sa afli despre ce e vorba ![]() De asemenea, si emisiunea Night Grooves difuzata de Vox T vineri seara de la 22:00, este produsa de subsemnatul.. asta ca tot vorbeai de mixuri tampite seara ![]() Edited by DJ MOraleSs, 04 September 2010 - 21:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users