![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
"Daca toti tinerii din lume"+"Cortul rosu"
Last Updated: Jan 18 2016 15:04, Started by
Prien
, Apr 15 2009 18:06
·
0

Posted 11 January 2016 - 19:57

Posted 15 January 2016 - 13:35

Mai mult ca sigur... Amazon.
Dar cei care-l vor in colectie trebuie sa se grabeasca , ca uite, atasamentul arata ca doar 1 singur exemplar nou nout mai este in stoc...la un pret super bun , de numai 64 de dolari. Kilipir curat. Mai ales ca unii spun ca in pret ar fi inclusa si o copie fidela, din portelan , a rezistentei reparate de sergentul Biagi ,radiotelegrafistul expeditiei... Deci , o fi vreo editie cu adevarat limitata - ghinion ca tocmai acum nu mai am vreo 64 de dolari sa-mi faca gaura prin buzunare Attached FilesEdited by bowpack14, 15 January 2016 - 13:40. |
Posted 18 January 2016 - 15:04

Si mie 64$ mi se pare un pret exagerat pt un film atat de vechi. Si care, desi pe mine m-a impresionat, doar eram un copil de 13ani, totusi, nu a avut alte recunoasteri mondiale, de ex Oscarul-ul.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users