Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Bull terrier

- - - - -
  • Please log in to reply
78 replies to this topic

#37
4horsemen

4horsemen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.01.2010
Canisa Four HorseMen vinde pui bull terrier din parinti campioni, cu linii genetice deosebite si temperament echilibrat din R.J.Ch. Siska from Black and White Gipsys si R.J.Ch. Kato del Dolcezza dei Movimenti.
Puii sunt deparazitati, vaccinati, au carnet de sanatate, pedigree, microcip si carnet de performanta. Posibilitatea transportului la domiciliu.
Oferim in permanenta ajutor in cresterea si educarea puilor pentru ca dvs. sa va puteti bucura de bull terrier-ul mult dorit, pe tot parcursul vietii cainelui.

Informatii pe:
http://4horsemenkenn...er_puppies.html
Tel: 0744-775263 Mail: [email protected]

#38
4horsemen

4horsemen

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.01.2010
Va invitam sa vizitati: http://4horsemenkenn...er_puppies.html
Canisa Four HorseMen vinde pui bull terrier din parinti campioni, cu linii genetice deosebite si temperament echilibrat, ideali pentru companie sau expozitii.
Puii sunt deparazitati, vaccinati, au carnet de sanatate, pedigree, microcip si carnet de performanta. Oferim posibilitatea transportului la domiciliu.
Informatii pe:
http://4horsemenkenn...er_puppies.html
Tel: 0744-775263 Mail: [email protected]

Bull Terrier puppies born 07.05.2010 are available at the Four HorseMen Kennel only for good and responsible homes.
Please visit our web page at:
http://4horsemenkenn...er_puppies.html
Breeding for temperament and quality!
004-0744-775263


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JANKzs9LTO0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#39
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Acum am gasit acest topic, si deoarece este despre bullterrieri, rasa pe care o cresc, m-am gandit sa scriu cateva cuvinte. In primul rand, e bine de stiut ca bullterrierul NU este agresiv fata de oameni, iar agresivitatea fata de om este un defect foarte mare al acestei rase. practic, bullterrierii agrrsivi fata de om nu sunt folositi la reproducere. Pot insa fi agresivi fata de alte animale, si nu asa cum sunt alti caini, ci datorita tendintei lor de a vana tot ce este mai mic si fuge :naughty:  Insa un bullterrier bine educat , este acela care il poti lasa fara grija atat cu strainii cat si cu alte animale. Asa ca bulul de paza........doar daca prezinta deviatii comportamentale. Ingeneral un bullterrier in momentul in care hotul intra in curte, este foarte bucuros ca are cu cine se juca. :rolleyes:  Cei care sunt iubitori si chiar sunt interesati de aceasta rasa, pot intra pe forumul bullterrierilor www.forum.playbull.ro Daca adminii nu sunt de acord cu postarea linkului, acesta poate fi sters.
Si in incheiere cateva poze cu cateii nostri
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Boogie/P1020150.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Boogie/8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Aslan/P1015008.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/bully/CAC%20Craiova%202009/015.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

 bull_terrier, on 22nd August 2009, 01:49, said:

Eu am avut 2 bull terrieri pana acum si pot sa spun ca sunt foarte buni la paza...........ca orice caine in functie de socializarea pe care a avut-o in primele luni de viata asa va raspunde si dupa, ca si comportament. Socializare fata de oameni si caini.
Cainele tau probabil a fost foarte iubit de toata lumea .......copiii din fata blocului, straini etc.....si cand hotii au intrat el probabil dadea din coada.... :thumbup:
Acest lucru este valabil la orice rasa.
Eu am crescut bully socializandu-i doar cu caini nu si cu oameni si .......dupa un an jumatate maraia si ufaia si cand bagam eu cheia in usa........apoi am stat o perioada la o casa si latra de rupea pamantu la orice vedea sau auzea afara...........se suia pe gard ca dementul.
Cat timp a fost mic a stat in apartament si era obisnuit cu linistea totala si intunericul apoi cand a crescut era foarte teritorial..........apropo dupa un an cand am ajuns in vizita la parintii mei in joaca a muscat-o pe maica-mea. i-a facut  entorsa si am ajuns la urgenta........... :deadtongue:
Este un caine cu un potential agresiv foarte mare ............................din acest motiv toti spun sa il socializezi de mic...................si ai facut bine ca ai facut asa pt. ca daca nu este socializat cu oamenii de mic este foarte imprevizibil.......eu cu ceva experienta mi-am asumat riscul.
Iar daca ar fi ripostat la hoti........nu ar fi avut cum sa il omoare....al meu are 35 kg, si e ca un tanc rusesc........cu al meu nu ar fi avut nici o sansa hotii...... :nonobad: are o forta in maxilar uriasa cateva sute kg f/cm ......se lasa cu oase rupte :thumbup:
Cine vrea un caine de paza, in primele 8 luni de viata sa nu il socializeze cu oamenii si sa fie tinut intr-o zona mai intunecoasa din casa un hol langa usa preferabil, si o sa isi formeze reflexul de a apara acea usa .........si dupa un an o sa ai pe ce te baza..........
Stiu firma de paza care foloseste bull terrier-ul la interventie. :naughty: .cum il cresti asa il ai.......oricum sa va ganditi bine daca vreti un bull terrier agresiv
Interesanta descrierea, si in anumite puncte sunt de acord cu tine. Intradevar daca vei tine un bullterrier nesocializat si pe intuneric, cu siguranta va fi un caine care va ataca oameni. Insa care oameni, asta e intrebasrea. Un caine de paza nu e un caine care ataca in nestire orice om, cateodata chiar si pe stapani. Un caine bun de paza atunci cand sunt eu de fata, el nu maraie si nu musca, ci sta cuminte. Daca face altfel......avem deja o mare problema caci poate ataca pe membrii familiei, si chiar pe copii care de obicei bully ii iubesc. Acela nu este un caine de paza ci un caine cu deviatie de comportament. un bun caine de paza este un caine subordonat stapanului.

#40
vacaroz

vacaroz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 16.02.2008

 SuperDuper, on 5th September 2009, 15:39, said:

Un caine foarte bland. Cumparat de oameni cu mare putere de discernamant.
vorbesti sa te afli in seama
in primul rand ai postat alt caine acolo si 2 cred ca har n-ai cu ce se mananca
ca sa te lamuresti
"Temperament: desi s-a creat falsa impresie ca acesti caini ar fi agresivi fata de oameni, in realitate nu este asa. Tendintele agresive din comportamentul lor sunt directionate catre alti caini sau alte animale si nicidecum catre oameni. In cazul in care sunt socializati corespunzator, cainii Pit Bull nu vor fi agresivi nici fata de alte animale.

In ciuda tuturor aparentelor, acesti caini sunt animale de companie extrem de loiale, afectuoase chiar, impacandu-se bine cu adultii si copiii deopotriva. In general sunt obedienti si dornici si faca pe plac stapanului.

Pot fi si caini de paza extrem de curajosi, inteligenti si plini de vitalitate.

Pot fi caini excelenti de joaca pentru copii, deoarece au o buna toleranta la durere, suportand joaca uneori dureroasa pentru ei. Ca in cazul majoritatii raselor, nu este recomandat sa fie lasati singuri in compania unor copii straini.

Folositi initial drept caini de lupta, acestia si-au pastrat unele instincte, intrand adesea in conflict cu alti caini. Insa, un minimum de dresaj corecteaza acest comportament. Cel mai bine este ca Pit Bull-ul sa fie socializat de mic si tinut sub control, pentru a-i infrana pornirile razboinice fata de alti caini.

In concluzie, este atat un caine excelent de paza, cat si un caine de companie extraordinar, daca este crescut corespunzator. Din nefericire, multi aleg aceasta rasa pentru a-i scoate in evidenta agresivitatea, si astfel contribuind la reputatia nu foarte buna a rasei.

Probleme de sanatate: Este o rasa in general fara mari pobleme de sanatate. Posibile boli sau afectiuni: displazie de sold, cataracte, alergii (la iarba) si probleme cu inima.

Acesti caini pot fi crescuti in apartament, insa au nevoie de mult exercitiu. Sunt foarte activi in apartament. Prefera climatele mai calduroase.
plus de asta caini exceleti pt multe concursuri. ability, weight pooling, tug of warr si nu in ultimul rand cainii perfect pt situatii de unrgenta in caz de calamitati. caini care-si vor da viata in orice circumstanta pentru persoane cu care nu au avut contact niciodata

#41
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Cred ca nu ai nimerit bine....aici se vorbeste despre Bull Terrier.....pitt bulul e o cu totul alta mancare de peste :rolleyes:

#42
vacaroz

vacaroz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 16.02.2008
uitete ce a postat el. eu i-am dat un raspuns

#43
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010

 vacaroz, on 8th August 2010, 12:40, said:

uitete ce a postat el. eu i-am dat un raspuns
Am vazut, a spus ca e un caine bland, iar bullterrierul asa si este. In postarea ta insa tu te-ai referit la Pittbull. Poate a fost o greseala :rolleyes:

Mai multe despre bullterrieri pe Pagina Bullterrierilor din Romania

 vacaroz, on 7th August 2010, 23:31, said:

vorbesti sa te afli in seama
in primul rand ai postat alt caine acolo si 2 cred ca har n-ai cu ce se mananca
ca sa te lamuresti
"Temperament: desi s-a creat falsa impresie ca acesti caini ar fi agresivi fata de oameni, in realitate nu este asa. Tendintele agresive din comportamentul lor sunt directionate catre alti caini sau alte animale si nicidecum catre oameni. In cazul in care sunt socializati corespunzator, cainii Pit Bull nu vor fi agresivi nici fata de alte animale.
In concluzie, este atat un caine excelent de paza, cat si un caine de companie extraordinar, daca este crescut corespunzator. Din nefericire, multi aleg aceasta rasa pentru a-i scoate in evidenta agresivitatea, si astfel contribuind la reputatia nu foarte buna a rasei.
La aceasta postare ma refeream....si bullterrierul de paza....... :thumbup: eu nu am intalnit asa ceva, decat in cazul unui bullterrier cu deviatii de comportamnet, foarte agresiv.

Edited by Leonardia, 08 August 2010 - 12:14.


#44
vacaroz

vacaroz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 16.02.2008
a postat acest link. desi e pe un topic legat de bullterrier si eu am ramas putin...  http://pit-bulls.chr...org/attacks.htm
in contextul "Un caine foarte bland. Cumparat de oameni cu mare putere de discernamant."
poate la mine apare altfel

#45
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Scuzele de rigoare...eu nu am deschis si linkul postat de om..... :rolleyes:

#46
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Cei interesati sa isi posteze bullterrierul in programul Pedigree Maker sa viziteze bvaza de date a acestui program. Daca aveti neclaritati sayu nevoie de ajutor, contactati-ma pe [email protected]
Pedigree Maker

#47
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Cei in teresati de revista Playbull2009- Anuarul Bullterrierilor, poti intra pe pagina anuarului
Playbull 2009

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Playbull%202009/copertacopy.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#48
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Cei care doresc sa gaseasca orice informatie despre bullterrieri sa intre pe forum  bull terrier romania. Dati clik  aici  si ajungeti in lumea bullterrierilor.
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/asigla.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Leonardia, 21 August 2010 - 09:51.


#49
cristiano96

cristiano96

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 21.08.2010

 Leonardia, on 21st August 2010, 10:50, said:

Cei care doresc sa gaseasca orice informatie despre bullterrieri sa intre pe forum  bull terrier romania. Dati clik  aici  si ajungeti in lumea bullterrierilor.
[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/asigla.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
asta e reclama nesimtita,meriti ban

#50
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010

 cristiano96, on 22nd August 2010, 10:33, said:

asta e reclama nesimtita,meriti ban
Sa inteleg ca limbajul tau nu merita ban?? :thumbup:

#51
cristiano96

cristiano96

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 21.08.2010

 Leonardia, on 22nd August 2010, 17:29, said:

Sa inteleg ca limbajul tau nu merita ban?? :thumbup:
am folosit cumva cuvinte obscene,eu cred ca nu,dar daca tie ti se pare ca "nesimtit"e un cuvant obscen te sfatuiesc sa o iei cu scoala din nou din clasa I.

#52
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010

 cristiano96, on 22nd August 2010, 22:13, said:

am folosit cumva cuvinte obscene,eu cred ca nu,dar daca tie ti se pare ca "nesimtit"e un cuvant obscen te sfatuiesc sa o iei cu scoala din nou din clasa I.
Amice dute te rog la grupul tau de prieteni si fa cata galerie vrei. daca ai sa te uit pe toata pagina ai sa vezi ca e plina de reclame, insa tu te-ai gasit sa te iei tocmai de mine :coolspeak:  La revedere!

#53
Leonardia

Leonardia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 81
  • Înscris: 23.07.2010
Un nou cuib in Canisa Leonardia

Tata: Quest Uriel
Mama: Leonardia Bohemian Rapsody

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Pui%20Bibi%202010/P1020234.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Pui%20Bibi%202010/P1020235.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Pui%20Bibi%202010/P1020243.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Pui%20Bibi%202010/P1020246.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ http://i49.photobucket.com/albums/f291/leonardia/Pui%20Bibi%202010/P1020244.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#54
roxi_drel

roxi_drel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 27.07.2010
schnauzer-ul standardface paza fffff buna. e agil, daca nu socializeaza e destul de rau si te poti baza pe el intr-i curte; il poti tine afara, blana e suficient de deasa , se preteaza bine si-n casa si afara ( spre deosebire de bull terrier pe care il chinui daca-l lasi afara in gerurile iernii; fratele meu are bull si a avut complicatii suficient de mari in ianuarie din motivul precizat). :nonobad:

 bull_terrier, on 5th September 2009, 19:25, said:

Eu din cate stiu pote fi dresat.........dar face parte din categoria a doua de caini.
Daca vrei neaparat un caine de paza poti sa iei un caine din categoria cainilor de paza.
Sau poti sa iei si un Schnauzer si mai iei un caine comun pe post de alarma si in spirit de "haita" au sa faca o treaba minunata :P

Sunt caini care pot face paza instinctiv si caini care pot fi dresati in acest sens sau mai sunt caini care instinctiv apara stapanul dar nu au un simt teritorial,  dezvoltat, sau caini care instinctiv ataca alti caini sau tauri, vaci, cai (bull terrierul) dar nu e o regula.

Eu sunt convins ca orice caine iei .........si daca il tii in curte o sa devina in timp teritorial si o sa latre cel putin cand intra un stain in curte.
Eu zic sa iei un caine care iti place mai mult ,pt. ca daca un hot vrea sa iti inlature un caine din curte si sa intre, poate sa o fac indiferent ce o fi acel caine...........prin diverse metode.

Un caine de paza luat pt paza obiectiv pt. eficienta trebuie corelat cu alarma la casa camere de supraveghere si pe timp de noapte, proiectoare senzori de prezenta in curte, sarma ghimpata, securizarea gemurilor si a usilor.
Pt eficinta maxima poti sa iei un caine care iti place mai mult si sa mai iei unul cotetzar, caine normal si au sa latre in spirit de "haita".

Si un bull terrier poate face paza cu succes. Mie personal imi place si Cane Corso.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate