Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

CASS 10% pe bani din banca din 2024

Criza de generatoare electrice HY...

Montaj semineu pe pardoseala parc...
 FATMA -

Institutia medierii

Mașini mici fașneț...

La multi ani @persona695!
 La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Trebuie sa economisim energie sau...

That '90s Show (2023 - ...)

Recomandare cablu display-port (p...
 Aparat pentru masurare radiatii t...

Unde vedem parada militara Bucure...

Inregistrare audio fara consimtam...

Cum pun protectie in Google Walle...
 

Conectare la DVR - fost "Ajutor !"

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
iogy

iogy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.01.2009
Salut !

Am următoarea problemă:

Am instalat într-o rețea un dvr  everfocus cu adresa de ip 192.168.0.12.

De pe un PC cu SO Windows accesez drv-ul fără probleme din IE.

Problema e ca șeful firmei are un iMac Cu SO Leopard cu care nu am reusit să mă conectey la dvr din interiorul rețelei.

Dvr-ul nu are aplicație specială de conectare pur si simplu merge în interfata web dar numai cu IE. Am incercat su Safari și Firefox pe Imac și de asemenea cu Firefox pe PC.

Care ar putea fi solutiile ?

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,985
  • Înscris: 15.06.2004
Probabil un Windows. Ramane de vazut cum - in Masina Virtuala sau instalat ca sistem folosind Boot Camp.

#3
Centris

Centris

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,527
  • Înscris: 19.05.2004
http://lists.apple.c...y/msg00642.html

apeleaza la producator, ar cam trebui sa aiba solutii si fara ActiveX

daca nu, bootcamp si XP. e oarecum plictisitor sa rebootezi sa poti vedea camerele, dar acu asta e.

nu cred ca o masina virtuala ar face fata, dar ar fi o solutie alternativa

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,985
  • Înscris: 15.06.2004
Hmm, ar mai fi o solutie - dar nu e garantata 100% - nu am testat-o. Codeweavers CrossOver Mac - permite instalarea IE 5.5 si IE 6 direct in Mac OSX:
http://www.codeweave...name/?app_id=15

Nu stiu cat de bine ar controla activex insa si cum ar rula.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate