Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...

MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font
 Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 

Atentie la Scoala de soferi!

- - - - -
  • Please log in to reply
55 replies to this topic

#37
el_torro_91

el_torro_91

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 21.02.2008
cum au mai spus si altii depinde cu ce instructor faci...eu am facut cu unul,de fapt una de treaba(era instructoare) si care stia si sa explice,nu se enerva.in primele 7-8 sedinte am invatat cam tot ce trebuia petnru examen,restul sedintelor am repetat ce am invatat...cine e din piatra-neamt si vrea instructor bun dati-mi mesaj privat;)

#38
luciancaplescu

luciancaplescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 04.05.2007
pentru cei din Cluj Napoca recomand scoala de soferi Dorna. Acolo am facut eu scoala acum cinci ani si nu am avut probleme, adica cele doua ore erau doua ore, am invatat si parcarile laterale, porniri de pe loc in rampa samd. Cel putin instructorul pe care l-am avut a fost unul bun. Si nu, nu e reclama

Edited by luciancaplescu, 20 September 2009 - 13:03.


#39
Adi blondu

Adi blondu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,724
  • Înscris: 05.01.2007

View Postdanco, on 22nd May 2009, 16:35, said:

Aceeasi situatie la Dinu 2000 din Bucuresti, orele pentru care platesti, cele care sunt obligatorii de facut, trec fara sa te invete absolut nimic. Dupa care iti spun ca nu esti pregatit si trebuie sa iei ore suplimentare. Ca sa nu mai zic ca nu exista femeie la care sa nu incerce...niste libidinosi! In plus o lipsa de respect totala, stau tolaniti in scaun, fumeaza, put a transpiratie, opresc sa vorbeasca cu toti nespalatii de pe marginea drumului (deh, prietenii lor) si alte nesimtiri. Si te mai trateaza si de sus, indiferent daca tu ai muuulti ani de scoala peste ei.
In cazul meu (sotiei) dupa orele din contract am cerut ferm dosarul semnat (nu e la latitudinea lor sa hotarasca daca esti apt sau nu, pentru asta te duci la examen) si a mai facut cateva ore cu un particular cu care a invatat in cateva sedinte mai mult decat in toate orele la scoala.
Deci DINU 2000 SUCKS BIG TIME!


Ai dreptate Danco.Si eu am facut tot la scoala de soferi Dinu 2000.Am platit pentru 30 de ore si mergeam doar o ora ,o ora si jumatate(mai rar).Cand ma duceam la orele de conducere,instructorul imi dadea cheile si ma punea sa astept in masina pana termina el partida de table .Bineinteles ca mai treceau 10-15 minute din timpul meu.Venea incet la masina parca tragea de timp si conduceam din Sebastian pana la Parcul Carol,dupa care faceam pauza (de parca alergase pe jos)20minute ,iar daca mai se intalnea cu alt coleg de munca(tot instructor)se incingeau la o (tabla) cum zicea el.Toti instructorii de la Dinu stau in spate la Candianu Popescu langa Carol cate o jumatate din ora,ora platita din buzunarul nostru.Daca nu prinzi repede tehnica condusului iti cer ore suplimentare la pret de 60 RON ora.Noi platim 1800 de minute de condus .Tu conduci 15 sedinte (ca el scrie ca conduci 2 ore la sedinta)a cate 90 minute in loc de 120 minute.Din start ti se opresc 7 ore jumate din cele 30 ore.Deci calculat la 60 RONI ora fac 420 RONI.Va place sa aruncati banii in vant?.Cum poate un incepator sa invete sa conduca in cele 22 de ore jumate?? Fac toata chestia asta ca sa stoarca bani din buzunarul nostru.Evitati scoala DINU2000 sunt niste snapani,niste smecheri,hoti la drumul mare.In rest fiti atenti ca-s banii si timpul vostru  la mijloc (ca ei muschii lor asta le e serviciul)Hai bafta tuturor la sala si traseu,sa ne vedem pe sosea sau la o bere cine stie?SUCCES TUTUROR

#40
ioannes

ioannes

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 04.01.2009

View Postaalinn, on 2nd April 2009, 11:38, said:

pai eu zic sa iei masina parintilor si sa mergi pe un drum parasit . acolo mergi inainte, inapoi, parchezi ....
Io zic sa iei masina parintilor si sa mergi pe strada.Am dat de 4 ori nu am laut niciodata si acuma merg fare permis de 6 luni.(cu masina mea nu a parintilor).Si sa stii ca sunt si instructori care au rabdare cu tn(am intalnit sa stii)

#41
makanake_17

makanake_17

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,961
  • Înscris: 12.11.2008

View Postioannes, on 8th January 2010, 16:37, said:

Io zic sa iei masina parintilor si sa mergi pe strada.Am dat de 4 ori nu am laut niciodata si acuma merg fare permis de 6 luni.(cu masina mea nu a parintilor).Si sa stii ca sunt si instructori care au rabdare cu tn(am intalnit sa stii)
te papa rau ...a ?! :nonobad:

#42
lulutza

lulutza

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 421
  • Înscris: 30.05.2008
Daca vrea cineva un instructor de exceptie sa imi spuna. Ca idee nu stiu cati instructori sunt care te pun sa mergi 2 ORE. El asa face scoala si are rabdare si explica cum trebuie si asa mai departe. M-am plimbat in tot Bucurestiul cu el pe bune. L-am recomandat si unei prietene care mai picase si cu el a luat dupa ce a facut 4 sedinte.

#43
MARIVS

MARIVS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.04.2009
Salut, lume!

Poate sunt unul dintre norocosi, caci eu chiar am facut instructaj temeinic in timpul sedintelor de condus :)
Scoala de soferi am facut-o intre sfarsitul primaverii si vara lui 2007, la Select Auto din Bucuresti (zona Romprim). Era o scoala mica, dar ok. Au facut singuri dosarele si toate cele, iar analizele le-am facut la o clinica privata aflata in zona Metrou Brancoveanu. Costul total, cu rezervat aceeasei masina la examen, analize si scoala in sine, a fost de pana in 800 de Lei.
Initial am facut 2 saptamani (vreo 6 sedinte) teorie la sala si invatat temeinic acasa din cartea + teste, iar apoi am intrat pe traseu. La prima sedinta instructorul a intrebat daca am mai condus pe drumuri de tara. Eu am facut in copilarie karting la Palatul Copiilor din Bucuresti, asa ca nu a fost greu sa conduc inca de la prima sedinta.
M-a dus el pana la iesirea din Bucuresti, de la podul Vitan spre Soseaua de Centura, iar de acolo m-am intors singur la sediul scolii de soferi. Cat conduceam imi tot zicea diferite ponturi si imi explica cum sa ma simt relaxat.
La celelalte sedinte am facut parcari, intoarceri din 3 miscari, depasiri, porniri din rampa, frane de motor, intors cu spatele si chiar durau cate 2 ore sedintele. Pana la sedinta a 10-a am invatat tot ce trebuia, iar ultimile 5 sedinte m-am plimbat pe unde am vrut eu sau ma folosea pe post de sofer sa-si ridice sotia de la Gara de Nord :)
Mentionez ca am facut scoala de soferi pe un Chevrolet Spark nou-nout, tocmai adus de la dealer (inca avea tiplele pe scaune!)

#44
Willrock08

Willrock08

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.11.2009
Sunt inscrisa de aproape o luna la scoala de soferi ,si am deja 14 ore de condus,dar cred ca instructorul nu-si da interesul in a ma ajuta sa conduc,la inceput mi-a spus ca pot sustine examenul scris inainte si pe urma traseul,insa azi mi-a spus ca trebuie intai sa termin toate orele si pe urma mi se va face dosarul.Nu stiu ce sa cred,eu sunt mai timida si probabil profita de acest fapt pentru a-mi mai baga ore in plus.

View Postshadowolf, on 26th May 2009, 15:51, said:

Si eu, acum cativa ani, cand am dat in iasi, am facut la "autocom" si sincer....vai de mine. Aveam impresia ca stiu sa conduc, instructorul mi-a zis ca n-am probleme, etc.
Doar ca la traseu (sala luata din prima) ...am picat cu brio. Si ce nervi am avut in clipa aia pe politist. Apoi am realizat ca omul avea perfecta dreptate. Nu stapaneam masina, ma "pierdeam' usor in intersectiile mai mari...etc....Instructorul pe care l-am avut "ma ajuta" mereu, imi tinea ambreiajul, ma ducea numai pe strazi semi-pustii, etc.
Parcarile nimic de zis, le faceam bine...da' in rest...recunosc...nici eu nu mi-as fi dat carnetul in ziua aia.
Orele tot asa..in lod de doua ore...maxim 1.30. Apoi am fost la un domn independent din iasi, am facut pe o masinuta cu un tigru alb imprimat pe capota din fata. Spun asa, ca sa nu dau nume. Ce pot sa zic...  :thumbup: M-a invatat sa conduc. Sa stapanesc masina, sa nu folosesc decat cand trebuie ambreiajul, etc. Si la el am ajuns, normal, la recomandarea unui prieten. Cred ca e o situatie valabila la majoritatea scolilor mari. Tine si de omul respectiv, clar...daca are onoare si etica meseriei sau nu.
La noi in tara, insa din pacate in prea multe domenii, job-ul e facut ca sa fie facut.


Buna eu sunt inscrisa de aproape o luna la o scoala de soferi din jud Brasov si am 14 ore de conducere la fel mi se pare ca instructorul nu-si da interesul suficient ,ma descurc la drum sa merg ,insa am ceva probleme la sensurile giratorii si intersectii si am impresia ca instructorul nu ma ajuta deloc imi spune mereu sa calc ambreajul si frana de la o distanta destul de mare si pe urma sa opresc in locul unde pot sa am vizibilitate insa de cfiecare data imi spune ba ca nu calc cat trebuie ambreajul ba ca accelerez prea tare dar nu m-a oprit niciodata sa-mi arate cum face el sau cum se face ca sa fie bine.

#45
redalert

redalert

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.10.2009
Eu zic sa nu va luati dupa numele scolii de soferi, cautati prin cunostinte un instructor cu reputatie si recomandari, ca pana la urma de la el inveti; firma e decat un nume care trecut pe niste hartie. Oricum s-ar numi orice scoala are instructori ok si mai putin ok.
Pt cine cauta instructor in Buc, Drumul Taberei am eu o recomandare. Omul e excelent, m-a invatat sa conduc de la 0 si nu mi-a ceruti spaga sau alte tampenii... Daca nu era el nici acum nu cred ca aveam carnet (mie nu-mi placea condusul la inceput si n-aveam rabdare deloc, daca nu-mi iesea ceva o lasam balta).

Tot printr-o recomandare am ajuns si eu la el.
Dati-mi PM daca vreti datele lui, dar atentie ca e foarte aglomerat.

#46
con_tur

con_tur

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.11.2007
Aici gasiti o statistica cu numele instructorilor si cu ce procent de promovabilitate au avut elevii lor.
http://www.drpciv.ro...ayStatistics.do
Nu mai luati instuctori la intamplare. Cei care au promovabilitate mare, ori isi invata bine elevii, ori sunt mari maestri la aranjat examene. Asta ramane sa vedeti singuri.

#47
renzzzo

renzzzo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.02.2011

View Postneed_alex, on 22nd April 2009, 17:00, said:

in primul rand mi se pare cam mult scoala 1000 lei, in al doilea rand cand ai observat ca face asa ceva de ce nu i-ai spus nimic?

si daca consideri ca nu este bun spune-i sa-ti dea bani inapoi si te duci la altul, iar daca nu iti semneaza dosarul strange-l de gat.

oricum asta nu este o chestie generala intre instructori si crede-ma ca cunosc cativa si niciunul nu face asa ceva, dar nu zic ca nu exista si panarame din astea care nu merita altceva dacat sa le rupi capu' sa se invete minte. Bine asta daca problema este instructorul, daca nu atunci este altceva.

si cunoscutul tau instructor face si el asa ceva? sau el este in cauza?

ca daca iti este cunoscut si mai face si dintr-astea merita un geam spart.
gresesti ca estye scumpa scoala la preturile de carburant+intretinerea masinii tu vrei sa circuli cu :thumbdown:  apa stai cuminte si fii pieton

#48
ryo

ryo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 179
  • Înscris: 12.08.2008

View Postcon_tur, on 30th July 2010, 23:15, said:

Aici gasiti o statistica cu numele instructorilor si cu ce procent de promovabilitate au avut elevii lor.
http://www.drpciv.ro...ayStatistics.do
Nu mai luati instuctori la intamplare. Cei care au promovabilitate mare, ori isi invata bine elevii, ori sunt mari maestri la aranjat examene. Asta ramane sa vedeti singuri.
Nu te poti lua dupa rezultatele elevului la sala ca sa zici ca  instructorul e bun sau nu, trebuie sa mai invete si elevul ca sa ia sala nu poate sa invete instructorul in locul lui. Instructorul il mai poate ajuta acolo unde nu a inteles.

#49
Kunzite

Kunzite

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,982
  • Înscris: 12.06.2004
Dar te poti lua dupa rezultatele la proba practica, nu? ;)

#50
CristiM

CristiM

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 10.11.2005

View Postredalert, on 22nd June 2010, 08:31, said:

Eu zic sa nu va luati dupa numele scolii de soferi, cautati prin cunostinte un instructor cu reputatie si recomandari, ca pana la urma de la el inveti; firma e decat un nume care trecut pe niste hartie. Oricum s-ar numi orice scoala are instructori ok si mai putin ok.
Pt cine cauta instructor in Buc, Drumul Taberei am eu o recomandare. Omul e excelent, m-a invatat sa conduc de la 0 si nu mi-a ceruti spaga sau alte tampenii... Daca nu era el nici acum nu cred ca aveam carnet (mie nu-mi placea condusul la inceput si n-aveam rabdare deloc, daca nu-mi iesea ceva o lasam balta).

Tot printr-o recomandare am ajuns si eu la el.
Dati-mi PM daca vreti datele lui, dar atentie ca e foarte aglomerat.
Salut,

Am vazut ca recomanzi un instructor bun in Dr. Taberei. Ma intereseaza si pe mine pentru sotia mea. A facut pana acum cu un instructor prost si a picat examenul si ar mai vrea sa ia cateva ore si nu stiu la cine sa apelez. Ce masina are acest instructor? Imi poti da si mie te rog datele lui de contact?

Merci si o seara buna,
Cristi

#51
Highlander91

Highlander91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,015
  • Înscris: 05.09.2007
vrei instructor s-o invete sa conduca, sau s0o invete sa ia permisul, desigur, nu moca, deoarece gratis a murit demult

Primului instructor ii place destrabalarea, nu recomand pentru neveste focoase.

#52
fiber-net

fiber-net

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 911
  • Înscris: 29.03.2009
feriti-va de traficautocristi! scoala la ei tine 3 luni fara nici o exagerare! masinile sunt praf, la fel si instructorii!

cautati un instructor independent care sa va respecte ca si client si mai ales banii!

#53
korn24

korn24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 17.03.2006
chiar daca e vechi topicul.
MARE ATENTIE LA ACEASTA SCOALA DE SOFERI str. Bobalna 129 din Ploiesti LAVAL TOUR!!!
Sotia mea face in acest moment scoala de soferi acolo!
Intr-o luna a facut doar 3 ore. Orele sunt de maxin 60 minute si vei fi taxat pentru 2 ore de fapt.
Nu respecta programarile ! De aici au si pornit neintelegerile. Veti fi amanati sub diferite pretexte, de exemplu:
1) 2 saptamani dupa ce a fost dosarul complet a motivat ca a avut ta-su dauna totala cu masina si nu a facut nici macar o ora. Am inteles, se mai intampla am trecut peste.
2) Masina defecta ! e pe bune, o cazatura de skoda Fabia, aici il cred. Dar nu vei face cursuri.
3) Probleme personale, fel si fel de vrajeli.
4) Urmeaza bomba. Marti, 13.03.2017 sotia mea a avut ora de conducere programata la 8.30 dimineata. A coborat, a asteptat, nu a venit. Putin dupa ora 9 i-a dat sms sa intrebe daca mai vine. A fost sunata inapoi, i-a spus ca a stat de la 8.30 la 9 (vorba cuiva, au stat unul langa altul si nu s-au vazut) si nu a sunat ca nu a avut credit pe cartela !!
5) Greu sau imposibil sa mai scoti banii. L-am sunat in Marti, in aceeasi zi pe la 18.30 si i-am spus ca daca se mai intampla odata sa-mi dea banii inapoi. A rabufnit nevos: Cum iti permiti sa suni la ora asta si sa ma ameninti (initial mi-am cerut scuze pentru deranj si am vorbit foarte politicos). I-am explicat ca nu am facut amenintari cu violenta fizica sau nimic altceva, si ca de fapt dupa reactia asta vreau banii inapoi, fara sa mai fiu de acord ca sotia mea sa mai faca scoala acolo. Aceeasi reactie de bolnav phihic: Nu-ti dau nici un ban, bine ca am inregistrat convorbirea. Nu mi-a mai raspuns la telefon. Nu reusesc sa iau banii si dosarul ! Azi, vineri, sotia mea a primit un sms de la maica-sa, sa ma duc pe bobalna nr 129 sa-mi iau banii. M-am dus, era taica-su, tot instructor si el. Mi-a zis ca nu-l intereseaza nimic ca nu da el banii si sa vin dupa ora 3.Pe scurt. dupa ora 3 era maica-sa, dar m-a asteptat si ta-su. Tot pe scurt, a incercat sa ma intimideze, m-a amenintat si am plecat tot fara bani si fara dosar. De scos banii ii scot sigur, (dupa umila mea parere) dupa atitudine ori se cred protejati pentru ca au ceva "cunostinte" , pentru ca i-am trimis sms-uri cu amenintari cu masuri legale gen politie anpc etc.,ori e inconstienta totala. Maine, sambata, o sa-i zic nevestei s-o sune pe doamna respectiva sa-i ceara macar dosarul daca nu vrea sa dea banii.
A, inca ceva. Pretul lor este 900 lei, i-am dat de la bun inceput 1000 lei pentru ca sunt baiat bun si prost. Deja am obosit sa cer banii, macar dosarul. Bineinteles ca am platit si 150 lei cursuri pe care nu le-a facut niciodata.
Procedati cum credeti, mergeti la ei sau nu, dar eu am platit in urma unei recomandari similare fara sa vad locatia (sinistra) sau cazatura de masina. Nu primiti chitanta la bani !!! Insistati daca vreti sa platiti totusi la ei sa primiti bon fiscal.
Am fost umilit si batjocorit pe banii mei. Ignorat total. Am tot incercat pe cale amiabila, am trimis curierul sa ridice dosarul dar acolo e inchis tot timpul, cand l-am gasit pe ta-su scria inchis pe usa dar am intrat pentru ca tocmai parcase cand am ajuns eu.

#54
justthink

justthink

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 22.06.2006
Plangere la ANPC direct, nu inteleg ce mai astepti. Poti face reclamatia online, au termen de 30 zile sa iti raspunda. Daca intre timp iti returneaza banii iti retragi plangerea, daca nu, astepti sa intre ANPC pe fir si sigur se rezolva

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate