Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior
 ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...
 Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk
 

Discuții despre Digi Sport 1-4.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
29308 replies to this topic

#37
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 02.06.2005

Quote

Noul canal va fi disponibil numai la R.C.S.&R.D.S., atât în sistem analogic (cablu), cât și în sistem digital (cablu și satelit).
Ai curaj sa juri ca va fi si pe digicablu?  :)  Nu zice nicaieri ca e si pe "sistem digital cablu si satelit)"  ;)

#38
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Postmattbaker, on Apr 23 2009, 19:35, said:

Sa fim sanatosi si sa urmarim supra-slavitul ,de catre posesorii boom, primera division B-) .
Le propun un slogan ( GRATIS ) celor de la RDS : PE LINGA ATITEA PORCARII ( meciurile din LIGA DNA...pardon, REALITATEA ), VA OFERIM SI CEVA DE CALITATE : PRIMERA.    :D

#39
mattbaker

mattbaker

    Random

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,227
  • Înscris: 15.04.2008
Liga DNA,1,SOS cum vrei sa-i zici,mi se pare mai interesanta unui suporter infocat al lui Dinamo(ca mine) decat alte campionate,nu ca calitatea jocului(da,cacofonie),ci ca interes(ma intereseaza de 8 ori mai mult daca Dinamo bate CFR decat daca Juventus  bate Reggina sau daca Bayern bate Dortmund).Si e valabil pentru toate campionatele(exceptie face Premier League,unde ma intereseaza mai mult fata de celelalte campionate internationale),ca sa nu se spuna ca ma iau de Boom.

#40
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003

View Postmegafanro, on Apr 27 2009, 17:58, said:

Zvonurile au fost infirmate partial de Intact, care a anuntat ca GSP TV nu va fi desfiintat, dar nu a spus nimic despre posibila rupere a parteneriatului cu R.C.S. Anterior, Dumitru Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, anuntase drept posibila ruperea aliantei R.C.S.-Intact.

Reprezentantii C.N.A. au declarat pentru HotNews.ro ca R.C.S.-R.D.S. a depus cererea de licenta pentru Digi Sport, care, dupa modelul GSP TV, ar urma sa emita pe patru canale in cazul unor competitii sportive difuzate la aceeasi ora.

UPDATE Potrivit Paginii de media, grila Digi Sport "se bazeaza pe meciurile din competitiile de fotbal din Campionatele Romaniei, Spaniei si Germaniei".

Felicitari celor de la rcs & rds...
Si inca o informatie confirmata... rcs & rds doreste in mod sigur sa preia campionatul intern caci altfel nu se explica investitia in cateva care de televiziune precum si in studioul din Bucuresti!
Confirmarea, chiar daca a fost cu ''perdea'', a venit din partea lui Mitica Dragomir in emisiunea NASUL...

#41
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

R.C.S.&R.D.S. lanseaza o televiziune sportiva.

Compania de cablu R.C.S.&R.D.S. a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (C.N.A.) o licenta audiovizuala prin satelit pentru televiziunea sportiva Digi Sport, dar si pentru programele Digi Sport 2, 3 si 4, potrivit unor informatii oferite de C.N.A. Solicitarea R.C.S. a fost programata pentru sedinta de marti, cand va fi discutata si, eventual, aprobata.

  • Compania R.C.S. a achizitionat, impreuna cu grupul "Intact", drepturile pentru meciurile de fotbal din Liga 1, platind pentru trei sezoane ale acestei competitii 102 milioane de EURO. Recent, voci din piata au aratat ca postul GSP, detinut de trustul "Intact" si principalul canal pe care se difuzeaza aceste meciuri, are probleme financiare, si ar putea fi restructurat sau chiar inchis.

  • De asemenea, consortiul R.C.S.&R.D.S. – "Intact" trebuie sa plateasca pana la data de 15 mai o noua transa pentru drepturile TV din Liga I, respectiv 27 de milioane de EURO. In plus, RCS&RDS a achizitionat, recent, drepturile de televizare pentru urmatoarele trei sezoane din campionatul spaniol de fotbal, "Primera Division". RCS&RDS avea la sfarsitul anului trecut peste 1,1 milioane de abonati pe D.T.H., prin Digi TV, si peste 1,3 milioane de abonati pe cablu. Compania R.C.S. opereaza platforma digitala Digi TV.

Sursa: http://www.standard....e_sportiva.html
----------------------------------------------------------------------------

R.C.S.&R.D.S. își face televiziune de sport.

  Meciurile din Liga I, care în prezent sunt difuzate la  GSP TV, s-ar putea muta la postul de televiziune Digi Sport TV, pe care furnizorul de cablu se pregătește să-l lanseze. Operatorul R.C.S.&R.D.S. solicită Consiliului Național al Audiovizualului (C.N.A.) licență pentru televiziunea Digi Sport și pentru posturile Digi Sport 2, 3 și 4.

  După un an de la lansare, postul GSP TV ar putea rămâne fără meciurile din Liga I.
  •   Cererea urmează să fie discutată în ședința C.N.A. de astăzi. Potrivit dosarului de licență, citat de „Paginademedia.ro”, “grila serviciului de programe Digi Sport se bazează pe meciurile din competițiile de fotbal din campionatele României, Spaniei și Germaniei”.
  • Operatorul de cablu a achiziționat recent drepturile de difuzare a campionatului spaniol "Primera Division" pentru sezoanele 2009 – 2012, contra sumei de opt milioane de EURO. Potrivit saitului „Paginademedia.ro”, R.C.S. va avea cheltuieli operaționale de 1,4 milioane de EURO în  anul 2009, 1,8 milioane în anul 2010 și 1,5 milioane de EURO în anul 2011.  În documentul depus la C.N.A. se mai precizează că vor fi difuzate emisiuni de analiză și dezbateri privind meciurile disputate în etapa respectivă în campionatele pentru care R.C.S. deține drepturi de televiziune.
  •   Această mișcare vine să confirme zvonurile referitoare la ruperea consorțiului R.C.S.&R.D.S.-Antena 1. Operatorul de cablu R.C.S.&R.D.S. va rămâne, cel mai probabil, cu drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I. Astfel, se explică solicitarea R.C.S.&R.D.S. a patru canale TV, pentru situațiile în care partidele se suprapun.
  •   Contactat de „Adevărul”, Cristian Zagaradniuc, redactorul-șef al GSP TV, a declarat că nu a fost informat în legătură cu o eventuală despărțire a grupului "Intact" (implicit GSP TV) de R.C.S.&R.D.S. Meciurile din Liga I sunt difuzate în prezent la  posturile GSP TV și Antena1, care deține prima opțiune pe etapă. Oficialii R.C.S.&R.D.S. au refuzat să facă vreun comentariu în acest sens.
  Meciuri doar prin R.C.S. sau Digi.
  •   În cazul în care C.N.A. va acorda licența Digi Sport, partidele vor fi difuzate, în special, prin intermediul serviciului de cablu R.C.S.&R.D.S. și prin platforma digitală Digi TV. Interesant de urmărit este echipa pe care R.C.S. o va forma pentru a se ocupa de noua televiziune de sport.
  •   Radu Naum, director GSP TV, a declarat: „Nu știu nimic despre astfel de schimbări. Eu știu că există un consorțiu, R.C.S.-Antena1, care are reguli clare. Am motive să cred că aceste reguli vor fi respectate și în continuare“. Parteneriatul dintre Antena 1 și R.C.S.&R.D.S. a început în februarie 2008 când cele două companii au câștigat, în urma unei licitații, drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I pentru care au plătit 85 de milioane de EURO (fără T.V.A.) pentru trei ani. La licitație au mai participat Telesport și Kanal D.
  •   În data de 15 mai este termenul-limită la care R.C.S.&R.D.S. trebuie să plătească o nouă tranșă de 27 de milioane de EURO către Liga Profesionistă de Fotbal (L.P.F.). În caz contrar, L.P.F. va fi nevoită să reia licitația. Potrivit unor surse din industrie, dacă se va întâmpla acest lucru, Liga nu ar primi mai mult de 20 de milioane de EURO pe sezon, spre deosebire de 27 de milioane, cât câștigă acum.
  Consorțiul urmărit de Consiliul Concurenței.
  •   R.C.S.&R.D.S. și Liga Profesionistă de Fotbal au fost luate în vizor de Consiliul Concurenței, care a pornit două investigații asupra vânzării și a valorificării drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga I.
  •   Cele două investigații vizează posibila încălcare a prevederilor articolului 5 din Legea concurenței și articolului 81 din Tratatul de Instituire a Comunității Europene care se referă la înțelegerea între firme sau carteluri, fixarea concertată a prețurilor sau condiționări prin contracte.
27 de milioane de EURO reprezintă suma pe care R.C.S.&R.D.S. și Antena 1 trebuie s-o plătească L.P.F.

  Opt milioane de EURO pentru "Primera Division".
  •   Grila serviciului de programe Digi Sport se bazează pe meciurile din competițiile de fotbal din campionatele României, Spaniei și Germaniei. Drepturile pentru meciurile din "Primera Division" au fost achiziționate recent pentru suma de opt milioane de EURO.
    Sursa: http://www.adevarul....e-de-sport.html

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 00:34.


#42
gabysoce

gabysoce

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 165
  • Înscris: 16.12.2007
DIGI SPORT A PRIMIT LICENTA DE LA C.N.A.

#43
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
                              

     Digi Sport a primit licență audiovizuală.

C.N.A. a acordat licența pentru patru canale de satelit Digi Sport care se vor lansa în luna mai sau cel mai târziu în prima jumătate a lunii iunie, potrivit directorului R.C.S. & R.D.S., Alexandru Oprea. Așa cum este și GSP, Digi Sport va fi oferit în pachetul de bază la cablu și platforma digitală de satelit Digi TV.

Sursa : „Media Expres“.    

  

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 12:12.


#44
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
GSPTV va fi deveni un canal de sport in general, cu meciuri diverse dar mai ales multe talk-show-uri, dezbateri, evenimente.. DigiSport un canal dedicat meciurilor din Liga I (cateva optiuni probabil), Spania (Primera Division) si Germania (nu se stie inca ce si daca au toata optiunile sau o parte)

Alex Oprea, RCS: Digi Sport nu va fi o replică în oglindă a GSP TV


    ACTUALIZARE: Consiliul Național al Audiovizualului a acordat licența de emisie companiei RCS&RDS pentru noul canal Digi Sport. RCS a anunțat că a cumpărat drepturile de difuzare a meciurilor din campionatul Germaniei de la Eurosport și că are în plan lansarea unui canal similar în Ungaria.

RCS va rămâne în consorțiu cu Antena 1 pentru difuzarea meciurilor din Liga I, a declarat Alex Oprea, director RCS&RDS în fața CNA, când compania și-a prezentat proiectul pentru postul Digi Sport. Consiliul Național al Audiovizualului discută în acest moment cererea de licență pentru Digi Sport, o platformă care va cuprinde canalele Digi Sport 1, 2,3 și 4, după cum anunța, ieri, paginademedia.ro.

Canalul ar urma să fie lansat în luna mai, cel mai târziu la începutul lunii iunie.

    Alex Oprea, RCS: “Rămânem evident, pe parcursul celor trei ani implicați în proiectul respectiv. Sigur că, în timp, putem discuta cu Antena 1 ca o parte din aceste meciuri să fie difuzate pe Digi Sport. Câteva meciuri oricum nu erau difuzate pe GSP TV.”

Directorul RCS a menționat că Digi Sport nu va copia modelul GSP TV.

    Alex Oprea, RCS:„Nu va fi o replică în oglindă a GSP TV. Noi vrem să ne axăm pe un conținut constând în competiții sportive și mai puțin pe talk-show și emisiuni de dezbateri.”

Alte precizări ale lui Alex Oprea:
        
  • Grila se va baza pe meciuri din Campionatul Spaniei, Germaniei și, posibil, unele meciuri din campionatul României.
  • Fotbalul va avea peste 60% din ponderea programelor. În timp, va scădea acest procent și în favoarea altor sporturi.
  • Pentru meciuri din campionatul de fotbal al Spaniei și cel al Germaniei sunt deja achiziționate drepturile de transmisie. Avem o tranzacție cu Eurosport, prin care am preluat drepturile pentru campionatul Germaniei, pentru România și Ungaria.
  • Avem în proiect un canal de sport asemănător și în Ungaria.
  • Suntem în discuții și pentru a obține drepturi pentru alte sporturi.
  • Vor fi calupuri de știri, dimineața, la prânz și seara.
  • Vrem să aducem sporturi precum gimnastica, Atletism, luptele libere, canotaj, rugby, handbal, volei. Ne propunem ca, pentru început, ne propunem să facem câteva ore de reportaje săptămânale pe aceste domenii. Avem nevoie și de sprijinul federațiilor respective.
  • Obiectivul principal nu este audiența. Credem că se poate încerca să reconstruim interesul și atenția publicului și pentru alte posturi.
  • În momentul de față suntem în discuții cu alte canale care ne-ar putea ajuta, în regim de terț, în producerea unor programe.
  • Digi Sport va fi în pachetul de bază al RCS.
  • Rețeaua de cablu RCS are 1,4 milioane de abonați. Platforma DTH a operatorului, Digi are un milion de abonați în România, 400.000 în Ungaria și 00.000

Sursa: Paginademedia.ro

Edited by Blackhawk, 28 April 2009 - 12:29.


#45
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

UPDATE C.N.A. a acordat licenta pentru Digi Sport. R.C.S. ramane "implicata in proiectul cu Antenele".


  Consiliul National al Audiovizualului a acordat, marti, companiei R.C.S.-R.D.S. licenta audiovizuala prin satelit pentru un nou post sportiv, Digi Sport. Prezent la discutiile de la C.N.A. pe tema solicitarii de licenta, Alexandru Oprea, director general al R.C.S.-R.D.S., a declarat ca aceasta companie va ramane "implicata in proiectul cu Antenele", pe parcursul celor trei ani prevazuti in contractul cu L.P.F. pentru televizarea meciurilor din Liga 1. El a spus ca R.C.S. va discuta cu Antena ca unele meciuri sa fie preluate la Digi Sport, mai precis cele care nu au loc in prezent la GSP TV.


  C.N.A. a decis acordarea licentei cu opt voturi pentru si doua impotriva.
  •   Potrivit lui Oprea, Digi Sport urmeaza sa fie lansat in cursul lunii mai sau in prima jumatate a lunii iunie, iar postul va fi inclus in pachetul de baza si la cablu, si la platforma D.T.H. Postul ar urma sa angajeze "oameni de specialitate din piata", Oprea afirmand ca "vream sa ne axam pe un continut bazat pe competitii sportive si mai putin pe talk show-uri si comentarii".
  •   El a precizat ca R.C.S. a obtinut de la Eurosport drepturile pentru televizarea meciurilor din "Bundesliga" pe anii 2009 si 2010, cu posibilitatea de prelungire, in România si Ungaria, existand intentia de a infiinta un post dedicat si in tara vecina.  De asemenea, Oprea a spus ca a preluat si drepturile pentru campionatul spaniol pentru o perioada de trei ani. Pentru Digi Sport, R.C.S. este interesata si de alte sporturi, pe langa fotbal, precizand ca daca Antena 1 nu va fi de acord ca unele meciuri care nu au loc la GSP TV sa fie preluate la Digi Sport, acest post are suficient continut.
  Potrivit lui Oprea:

      * R.C.S. isi asuma ca vor fi anumite emisiuni care nu vor aduce venit.
* Intentia este de a acoperi investitiile din publicitate si din eventuala vanzare a drepturilor de transmisie a Digi Sport la alte platforme.

      * R.C.S. nu se asteapta la rentabilitate "din start", ci la o nerealizare de venituri in cazul emisiunilor care nu vor avea legatura cu fotbalul.

      * Obiectivul principal nu este audienta. Credem ca se poate incerca sa reconstruim in timp interesul publicului si pentru alte sporturi

      * Referitor la speculatiile din presa pe tema neintelegerilor din interiorul consortiului R.C.S.-Antena 1: "Suntem ca si la inceput parteneri de consortiu. N-am facut niciun comentariu pe aceasta tema. Din cate stiu, nici antena nu a comentat nimic"

      * Alte sporturi de care este interesat Digi Sport: gimnastica, atletism, lupte libere, rugbi și volei

      * Pana cumparam drepturi pentru alte sporturi, vom avea intr-o prima faza fotbal in procent de 50-60% sau chiar mai mult de fotbal, urmand ca balanta sa fie echilibrata pe parcurs.

  R.C.S.-R.D.S. planuieste pentru Digi Sport cheltuieli operationale de 1,4 milioane EURO in anul  2009, 1,8 milioane in anul 2010 si 1,5 milioane in anul 2011.
  
Sursa: http://economie.hotn...ul-antenele.htm

------------------------------------------------------------------
MINIINTERVIU. Alex Oprea: Vom respecta contractul cu Liga Alex Oprea, directorul R.C.S. a acordat un scurt interviu după ședința C.N.A. “Vom respecta cotractul cu Liga“, a răspuns Oprea la întrebarea paginademedia.ro legată de termenul de plată a drepturilor TV.

Petrișor Obae: De ce R.C.S. a preferat să lanseze un post propriu, din moment ce, în consorțiul în care era implicat, există canalul GSP TV?
Alex Oprea: (după o scurtă ezitare) Este opțiunea noastră. Digi Sport presupune un efort financiar din partea companiei R.C.S. În cazul GSP TV, vorbim de o contribuție comună a R.C.S. și a Antenei 1.

Iată interviul complet:

Se apropie termenul de plată pentru drepturile din Liga I. R.C.S. va plăti?
Vom respecta contractul cu Liga.

Ați discutat cu Antena 1 înainte de a avea proiectul Digi Sport?
Nu. Este un canal al companiei noastre.

Despre posibilitatea de a prelua unele meciuri din Liga I, ați discutat?
Este posibil să discutăm cu Antena 1.

Pentru ce perioadă ați achiziționat drepturile pentru campionatele Spaniei și Germaniei?
Pentru Spania, contractul este de trei ani. Pentru Germania, este vorba de campionatul viitor, pentru un an, dar cu posibilitatea prelungirii.

Cum comentați informațiile privind tensiunile între R.C.S. și Antena 1? Care este relația acum?
Ca și la început, suntem parteneri de consorțiu.

De ce R.C.S. a preferat să lanseze un post propriu, din moment ce, în consorțiul în care era implicat, există canalul GSP TV?
Alex Oprea: (după o scurtă ezitare) Este opțiunea noastră. Digi Sport presupune un efort financiar din partea companiei R.C.S. În cazul GSP TV, vorbim de o contribuție comună a R.C.S. și a Antenei 1.

Sursa: http://www.paginadem...liga/#more-3264


Edited by megafanro, 28 April 2009 - 12:43.


#46
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
  • El a precizat ca R.C.S. a obtinut de la Eurosport drepturile pentru televizarea meciurilor din "Bundesliga" pe anii 2009 si 2010, cu posibilitatea de prelungire, in România si Ungaria, existand intentia de a infiinta un post dedicat si in tara vecina.  De asemenea, Oprea a spus ca a preluat si drepturile pentru campionatul spaniol pentru o perioada de trei ani.
Sursa: http://economie.hotn...ul-antenele.htm
----------------------------------------------------------------------
MINIINTERVIU. Alex Oprea: Vom respecta contractul cu Liga Alex Oprea, directorul R.C.S. a acordat un scurt interviu după ședința C.N.A. “Vom respecta cotractul cu Liga“, a răspuns Oprea la întrebarea paginademedia.ro legată de termenul de plată a drepturilor TV.

Petrișor Obae: De ce R.C.S. a preferat să lanseze un post propriu, din moment ce, în consorțiul în care era implicat, există canalul GSP TV?
Alex Oprea: (după o scurtă ezitare) Este opțiunea noastră. Digi Sport presupune un efort financiar din partea companiei R.C.S. În cazul GSP TV, vorbim de o contribuție comună a R.C.S. și a Antenei 1.

Iată interviul complet:

Se apropie termenul de plată pentru drepturile din Liga I. R.C.S. va plăti?
Vom respecta contractul cu Liga.

Ați discutat cu Antena 1 înainte de a avea proiectul Digi Sport?
Nu. Este un canal al companiei noastre.

Despre posibilitatea de a prelua unele meciuri din Liga I, ați discutat?
Este posibil să discutăm cu Antena 1.

Pentru ce perioadă ați achiziționat drepturile pentru campionatele Spaniei și Germaniei?
Pentru Spania, contractul este de trei ani. Pentru Germania, este vorba de campionatul viitor, pentru un an, dar cu posibilitatea prelungirii.

Cum comentați informațiile privind tensiunile între R.C.S. și Antena 1? Care este relația acum?
Ca și la început, suntem parteneri de consorțiu.

De ce R.C.S. a preferat să lanseze un post propriu, din moment ce, în consorțiul în care era implicat, există canalul GSP TV?
Alex Oprea: (după o scurtă ezitare) Este opțiunea noastră. Digi Sport presupune un efort financiar din partea companiei R.C.S. În cazul GSP TV, vorbim de o contribuție comună a R.C.S. și a Antenei 1.

Sursa: http://www.paginadem...liga/#more-3264


Edited by megafanro, 28 April 2009 - 12:45.


#47
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Ce disperare :) La cat alearga poate ne trezim si cu Seria A din campionatul Italian. :)

#48
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,515
  • Înscris: 30.03.2005

View PostBlackhawk, on Apr 28 2009, 13:48, said:

La cat alearga poate ne trezim si cu Seria A din campionatul Italian. :)

E urmatorul pas  ;)

#49
GonzoX

GonzoX

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 16.04.2009
Eurosport detine drepturile tv pentru liga engleza (in Romania si Ungaria) pentru inca 1 an. Strategia Eurosport este sa mentina liga engleza si pentru urmatoarea perioada.
In cazul in care la anul nu va prelungi liga engleza, vor transmite liga germana pe Eurosport 2. Pina atunci, pentru 1 an au cedat aceste drepturi lui DigiSport (pt Romania si Ungaria)

Sansele ca Eurosport sa continue cu liga englezeasca sunt foarte mari, ca si sansele ca DigiSport sa continue cu liga germana pentru alti 2 ani.

Edited by GonzoX, 28 April 2009 - 13:13.


#50
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,172
  • Înscris: 05.05.2003
O alta informatie interesanta:

Potrivit lui Oprea, RCS isi asuma ca vor fi anumite emisiuni care nu vor aduce venit. El a afirmat ca intentia este de a acoperi investitiile din publicitate si din eventuala vanzare a drepturilor de transmisie a Digi Sport pe alte platforme.

Sa vedem cine ''musca'' primul... daca vor cere tot 2 euro pe abonat, cu siguranta nu vom vedea Digi Sport la alte platforme

#51
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Antena 1, neinteresată să dea meciuri din Liga I pentru difuzarea la televiziunea sportivă a R.C.S.&R.D.S.


Antena 1 vrea să păstreze meciurile din Liga I pentru difuzarea la GSP TV și nu dorește ca anumite opțiuni din campionatul intern de fotbal să fie difuzate la postul Digi Sport, pentru care R.C.S.&R.D.S. a primit, marți, licență audiovizuală de la C.N.A., au declarat pentru "MEDIAFAX" surse din consorțiu.
  • Potrivit acelorași surse, Antena 1 nu vrea să dea R.C.S.&R.D.S. niciunul dintre meciurile din Liga I pentru difuzarea la Digi Sport, televiziunea pe care operatorul de cablu o va lansa la sfârșitul lunii mai - începutul lunii iunie.
  • În ceea ce privește derularea angajamentelor financiare asumate de consorțiul Antena 1-R.C.S.&R.D.S. prin contractul de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga I, într-un comunicat de presă comun, remis "MEDIAFAX", Antena 1-RCS&RDS spun că, până în acest moment, consorțiul "a plătit deja pentru campionatul în curs de desfășurare 34 milioane de EURO și analizează, în acest context, raportul calitate-preț".
  • "Consorțiul Antena 1-R.C.S.&R.D.S. sesizează faptul că evenimentele recente din fotbalul românesc nu fac obiectul contractului semnat anul trecut și, mai mult, afectează reputația părților implicate. Antena 1 a format un consorțiu împreună cu R.C.S.&R.D.S. pentru ca, prin preluarea drepturilor de difuzare a Ligii I, meciurile să fie difuzate la GSP TV", se mai spune în comunicatul Antena 1-R.C.S.&R.D.S.
  • Totuși, R.C.S.&R.D.S. a primit, marți, licență audiovizuală prin satelit pentru a lansa propria televiziune sportivă, Digi Sport. Prezent la ședința C.N.A., Alexandru Oprea, președintele R.C.S.&R.D.S., a spus că R.C.S.&R.D.S. va rămâne în consorțiu cu Antena 1 pentru difuzarea meciurilor din Liga I. Potrivit lui Oprea, Digi Sport va fi o televiziune cu profil sportiv, cu emisie pe două sau mai multe canale - Digi Sport 2, 3 și 4. Programele vor fi difuzate pe canale diferite, pe perioade scurte (1-2 ore), pentru asigurarea difuzării evenimentelor sportive transmise în direct și care se suprapun pe un anumit interval orar.
  • Alexandru Oprea a spus că Digi Sport nu va fi "o replică" a GSP TV. "Încercăm o abordare puțin diferită. Ceea ce vrem noi este să ne axăm pe un conținut constând din competiții românești și internaționale, mai puține emisiuni de dezbatere. Va fi dificil ca, imediat după lansarea programului, să ne bazăm doar pe competiții live. Ne bazăm pe campionatul Spaniei și Germaniei. Suntem în discuții pentru achiziționarea de drepturi pentru competiții sportive care să fie transmise în timpul săptămânii, încercăm să obținem drepturi pentru alte sporturi. Ne propunem să avem o abordare puțin diferită, vor fi calupuri de știri, în trei calupuri, dimineața, la prânz și seara, dar ceea ce vom încerca să facem va fi să ne îndreptăm atenția spre o serie de sporturi românești (...) care au fost neglijate, gimnastica, atletismul, luptele libere, canotajul, handbal și volei", a declarat Alexandru Oprea, președintele R.C.S.&R.D.S.
  • EL a spus că R.C.S.&R.D.S. a achiziționat deja drepturile pentru trei ani pentru difuzarea campionatului de fotbal al Spaniei, dar și drepturile pe o perioadă de un an pentru campionatul de fotbal al Germaniei, acest sport urmând să aibă o pondere de circa 50% din totalul programelor canalului Digi Sport. "Suntem în discuții și cu alte agenții pentru alte competiții", a mai spus Alexandru Oprea. "Marea parte a grilei postului nostru va fi bazată, însă, pe drepturi din competiții, campionatul Spaniei, Germaniei și posibil unele meciuri din campionatul României", a subliniat Oprea.
  • Totodată, Alexandru Oprea a mai spus că R.C.S.&R.DS.. va rămâne în consorțiu cu Antena 1 pentru difuzarea meciurilor din Liga I. "După cum știți, drepturile s-au câștigat în consorțiu, pentru trei ani. Rămânem implicați în proiectul respectiv. În timp, putem discuta cu Antena, pentru că au fost unu-două-trei meciuri care nu s-au transmis și să fie difuzate. Ne propunem ca aceste meciuri să fie preluate, transmise, la Digi Sport", a explicat Oprea.
  • Alexandru Oprea a declarat, după ședința C.N.A., într-o declarație pentru presă, că R.C.S.&R.D.S. va respecta contractul cu Liga Profesionistă de Fotbal (L.P.F.) pentru meciurile din Liga I. "Se apropie termenul de plată. Avem un contract cu Liga Profesionistă de Fotbal, o să-l respectăm", a spus președintele R.C.S.&R.D.S. Alexandru Oprea a susținut că nu au existat discuții pentru ruperea consorțiului R.C.S.&R.D.S.-Antena 1. "Relațiile cu Antena 1 sunt ca și la început, suntem parteneri de consorțiu", a spus el.
  • Pe de altă parte, Alexandru Oprea a mai spus că R.C.S.&R.D.S. nu s-a consultat cu Antena 1 pentru lansarea televiziunii Digi Sport. "Nu am discutat cu Antena 1 despre lansarea acestui canal de sport. Nu aveam de ce să discutăm, este vorba despre lansarea unui canal al companiei, nu aveam de ce să discutăm cu altcineva din afară pentru asta", a explicat Oprea.
  • Întrebat ce va face RCS&RDS dacă Antena 1 nu va fi de acord ca anumite meciuri din Liga I să fie difuzate pe Digi Sport, Alexandru Oprea a spus că noua televiziune va difuza doar meciurile din campionatele Spaniei și Germaniei.
  • Televiziunea Digi Sport va fi lansată la sfârșitul lunii mai - începutul lunii iunie și va fi retransmisă în pachetul de bază în rețeaua de cablu a R.C.S.&R.D.S. și la platforma digitală pe care compania o operează, respectiv Digi TV. Cheltuielile operaționale pentru lansarea televiziuni Digi Sport sunt de 1.409.840 EURO (anul 2009), 1.805.227 ( anul 2010) și 1.522.497 (anul 2011), potrivit proiectului de licență depus de R.C.S.&R.D.S. la C.N.A.
  • "Așa cum este și GSP, (Digi Sport, n.r.) va fi în pachetul de bază, oferit abonaților, atât prin serviciul D,T,H, (Digi TV, n.r.), cât și în rețelele de cablu. Va fi disponibil tuturor abonaților. Ne propunem, în timp, să oferim un conținut premium pentru un preț accesibil", a spus Alexandru Oprea. El a afirmat că noul postul TV va fi pus la dispoziția altor operatori de cablu, contra unui cost care va fi stabilit ulterior. În acest context, Oprea a mai spus că a discutat cu reprezentanții Antena 1, pentru a oferi și GSP TV la un preț mai mic pe abonat decât cel inițial. "Am discutat să scădem tarifele propuse inițial cu 60 de eurocenți și să facem o nouă ofertă operatorilor de cablu", a explicat Oprea.
  • Președintele R.C.S.&R.D.S. a explicat că intenționează să lanseze o televiziune similară Digi Sport și în Ungaria, în următoarea perioadă. "Nu este exclus ca, în viitor, să facem versiuni ale acestor canale și în alte țări", a explicat Oprea.
  • R.C.S.&R.D.S. este unul dintre cei mai importanți operatori locali de telecomunicații fixe, televiziune prin cablu și internet. R.C.S.&R.D.S. are în prezent peste 1 milion de abonați pe D.T.H., prin Digi TV, circa 1,4 milioane de abonați pe cablu în România și circa 1 milion de abonați în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croația și Serbia. Compania operează platforma digitală Digi TV și deține o licență audiovizuală pentru televiziunea Digi TV Info.
  • Lansarea de către R.C.S.&R.D.S. a televiziunii proprii, Digi Sport, vine în contextul în care presa a făcut speculații cu privire la o posibilă desființare a postului GSP TV, care difuzează majoritatea meciurilor din Liga I, dar și la ruperea consorțiului Antena 1-R.C.S.&R.D.S., care deține drepturile de difuzare a meciurilor din Campionatul intern de fotbal.
  • De asemenea, surse au declarat pentru "MEDIAFAX" că neînțelegerile dintre Antena 1 și R.C.S.&R.D.S. sunt de natură financiară, compania de cablu având datorii la televiziunea controlată de familia Voiculescu. În plus, consorțiul trebuie să plătească până la data de 15 mai o nouă tranșă pentru drepturile TV din Liga I, respectiv o sumă de 27 de milioane de EURO.
  • Pe de altă parte, "Intact" a transmis vineri, printr-un comunicat remis "MEDIAFAX", că postul de sport GSP TV, care difuzează meciurile din Liga I, nu este în pericol de a fi desființat, iar directorul Radu Naum nu a demisionat. "Postul de sport GSP TV a fost special înființat pentru telespectatorii iubitori ai tuturor sporturilor, iar programele sale vor respecta în continuare acest obiectiv", a spus "Intact Media Group". Totodată, Radu Naum, directorul Departamentului Sport Antena 1 și al GSP TV, a negat zvonurile potrivit cărora ar fi demisionat din funcția pe care o deține. "Nu mi-am dat demisia. Acestea sunt speculații pe marginea unui subiect «la modă» în ultimele zile, iar zvonurile sunt absolut nefondate", a spus Radu Naum.
  • Totuși, potrivit unor surse, în televiziunea GSP TV se vor produce restructurări, care ar putea viza nu doar diminuarea costurilor, ci și personalul.
  • Lansarea de către R.C.S.&R.D.S. a propriei televiziuni sportive vine, de asemenea, în contextul în care, la data de 16 aprilie, Consiliul Concurenței a anunțat că s-a autosesizat în privința vânzării drepturilor de televizare a Ligii I de fotbal și a inițiat două investigații care vizează Liga Profesionistă de Fotbal (L.P.F.) și Federația Română de Fotbal (F.R.F.), pe de-o parte, și consorțiul Antena 1-R.C.S.&R.D.S., pe de altă parte.
  • Postul Antena 1, alături de operatorul de cablu R.C.S.&R.D.S., a câștigat, la data de 31 martie 2008, licitația pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I în următoarele trei sezoane, pentru suma de 85 de milioane de EURO plus T.V.A., ceea ce înseamnă 102 milioane de EURO. Drepturile TV vizează sezoanele 2008/2009, 2009/2010 și 2010/2011. Majoritatea meciurilor sunt difuzate însă de postul GSP TV, care aparține trustului "Intact" și a fost lansat în iulie 2008.
Sursa: "Mediafax".

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 14:02.


#52
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
  • Alexandru Oprea a spus că Digi Sport nu va fi "o replică" a GSP TV. "Încercăm o abordare puțin diferită. Ceea ce vrem noi este să ne axăm pe un conținut constând din competiții românești și internaționale, mai puține emisiuni de dezbatere. Va fi dificil ca, imediat după lansarea programului, să ne bazăm doar pe competiții live. Ne bazăm pe campionatul Spaniei și Germaniei. Suntem în discuții pentru achiziționarea de drepturi pentru competiții sportive care să fie transmise în timpul săptămânii, încercăm să obținem drepturi pentru alte sporturi. Ne propunem să avem o abordare puțin diferită, vor fi calupuri de știri, în trei calupuri, dimineața, la prânz și seara, dar ceea ce vom încerca să facem va fi să ne îndreptăm atenția spre o serie de sporturi românești (...) care au fost neglijate, gimnastica, atletismul, luptele libere, canotajul, handbal și volei", a declarat Alexandru Oprea, președintele R.C.S.&R.D.S.
  • EL a spus că R.C.S.&R.D.S. a achiziționat deja drepturile pentru trei ani pentru difuzarea campionatului de fotbal al Spaniei, dar și drepturile pe o perioadă de un an pentru campionatul de fotbal al Germaniei, acest sport urmând să aibă o pondere de circa 50% din totalul programelor canalului Digi Sport. "Suntem în discuții și cu alte agenții pentru alte competiții", a mai spus Alexandru Oprea. "Marea parte a grilei postului nostru va fi bazată, însă, pe drepturi din competiții, campionatul Spaniei, Germaniei și posibil unele meciuri din campionatul României", a subliniat Oprea.
  • Întrebat ce va face R.C.S.&R.D.S.dacă Antena 1 nu va fi de acord ca anumite meciuri din Liga I să fie difuzate pe Digi Sport, Alexandru Oprea a spus că noua televiziune va difuza doar meciurile din campionatele Spaniei și Germaniei.
  • "Așa cum este și GSP, (Digi Sport, n.r.) va fi în pachetul de bază, oferit abonaților, atât prin serviciul D,T,H, (Digi TV, n.r.), cât și în rețelele de cablu. Va fi disponibil tuturor abonaților. Ne propunem, în timp, să oferim un conținut premium pentru un preț accesibil", a spus Alexandru Oprea. El a afirmat că noul postul TV va fi pus la dispoziția altor operatori de cablu, contra unui cost care va fi stabilit ulterior. În acest context, Oprea a mai spus că a discutat cu reprezentanții Antena 1, pentru a oferi și GSP TV la un preț mai mic pe abonat decât cel inițial. "Am discutat să scădem tarifele propuse inițial cu 60 de eurocenți și să facem o nouă ofertă operatorilor de cablu", a explicat Oprea.
Sursa: "Mediafax".

Fie aici: http://gsp.ro/gsp-sp...rds-135719.html

Edited by megafanro, 28 April 2009 - 16:15.


#53
tiestodj20

tiestodj20

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,701
  • Înscris: 04.06.2007

View Postrz, on Apr 28 2009, 14:20, said:

O alta informatie interesanta:

Potrivit lui Oprea, RCS isi asuma ca vor fi anumite emisiuni care nu vor aduce venit. El a afirmat ca intentia este de a acoperi investitiile din publicitate si din eventuala vanzare a drepturilor de transmisie a Digi Sport pe alte platforme.

Sa vedem cine ''musca'' primul... daca vor cere tot 2 euro pe abonat, cu siguranta nu vom vedea Digi Sport la alte platforme


Poate vor face un pachet Digi Sport / GSP TV si pana la urma  toata lumea din romania va putea vedea fotbal romanesc si spaniol ... :)

#54
mattbaker

mattbaker

    Random

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,227
  • Înscris: 15.04.2008
Operatori de cablu?Nimic altceva despre alte DTH-uri?Naspa,eu vreau ca aceste campionate sa le vada toata lumea :( .
Fara Liga 1 GSP-ul nu are de ce sa ramana numai la RCS...n-ar avea sens.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate