Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata
 

Discuții despre Digi Sport 1-4.

* * * - - 1 votes
  • Please log in to reply
29248 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

DIGI SPORT - un nou canal de sport.

Noul canal va fi disponibil numai la R.C.S.&R.D.S., atât în sistem analogic (cablu), cât și în sistem digital (cablu și satelit).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

View Postsalve, on Apr 1 2009, 18:41, said:

A cumparat R.C.S. Primera?

  • Detinute pina acum de Boom TV, drepturile TV pentru campionatul Spaniei au intrat in posesia “unui mare cablist din România”, conform unor surse din Germania, acolo unde activeaza "Sportfive", compania care detine aceste drepturi.
  • UPDATE: Sportfive confirma participarea R.C.S., dar spune ca licitatia nu e adjudecata.
  • Initial s-a crezut ca e vorba despre Dolce (Romtelecom), dar tot mai multe surse sustin ca, de fapt, e vorba despre R.C.S., miscare surprinzatoare, pentru ca R.C.S. are deja achizitionate, impreuna cu Antena 1, drepturile pentru Liga 1. Alertati, R.C.S. si "Sportfive" n-au confirmat achizitia. "Sportfive" a spus: “Discutiile se vor finaliza in aproximativ 10 zile. R.C.S. a participat la licitatie”. Sursele sustin ca suma la care s-a ajuns pentru Spania 6 milioane de EURO pe trei ani, incepind cu aceasta vara.
  • Daca informatia se confirma, e interesant de vazut cum va modifica aceasta achizitie drepturile de Liga
Sursa: Tolo.ro ( o fi credibila?)
;) Vom vedea.



#2
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006
Nu tot ce debiteaza Tolo-atoatestiutorul asta e si adevarat. De multe ori lanseaza o idee doar de dragul de a-si face trafic la blog :death: . E totusi adevarat ca avind o pozitie, ii trec multe pe la urechi. Si io sint curios daca-o fi adevarat.
Oricum, daca se confirma, RCS risca destul de mult... sa arunci 6 milioane doar pentru drepturile pe Primera Division, plus inca pe atit probabil pentru lansarea si promovarea canalului Digi Sport, pe praful asta (a se citi criza asta) e cam mult, chiar si pentru Teszari :cursing: .

#3
urbanreality

urbanreality

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,104
  • Înscris: 25.07.2008
dar se uita un lucru, scumpirea abonamentelor au adus si aduc cativa banuti in plus celor de la RDS , dupa estimari aproximative (facute de mine) cred ca ei incaseaza aproximativ 1.000.000 de euro pe luna.
in privinta celor 6.000.000 de euro nu mi-as face probleme, daca e sa fie adevarata stirea.

#4
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,362
  • Înscris: 05.09.2005
Nu este adevarat. Scumpirea ab s-a datorat prin simplu fapt ca dolarul a crescut. Eu cred ca isi scot banii din alte parti. Spre ex scoaterea unor programe din extra: MTV HITS, VH1 CLASSIC. O grila de rahat. Ma repet, cine vrea televiziune  UPC este solutia. RCS  are un caracter tipic romanesc. Sa fie la moda ( achizitionarea de content sportiv) dar sa-i puta gura de foame ( servicii de tot rahatu).

Edited by a_d_y, 07 April 2009 - 10:42.


#5
aljarreau

aljarreau

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,540
  • Înscris: 11.02.2006

View Posta_d_y, on Apr 7 2009, 11:41, said:

Ma repet, cine vrea televiziune  UPC este solutia.

Ca sa te completez... cine vrea televiziune, ARE BANI SI DOAR UN TELEVIZOR IN CASA, atunci UPC este solutia :death: .

#6
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,473
  • Înscris: 16.12.2006
faptul ca rcs a luat campionatul spaniei pare sa fie adevarat, tin minte ca am citit aceasta stire in Pro Sport-ul din 2 aprilie, deci nu era nici gluma de 1 aprilie si nici nu era vreo "bomba" a lui Tolontan de la Gazeta Sporturilor, era stire din ziarul Pro Sport din 2 aprilie !
tinand cont ca pe GSP TV dau Liga 1, nu ar fi exclus sa apara Digi Sport, canal ce sa difuzeze in principal campionatul Spaniei si sa fie in regim pay-tv  ;)

Edited by catalinman, 09 April 2009 - 17:27.


#7
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

„BUNDESLIGA“ LA EUROSPORT ROMÂNIA.

  

„BUNDESLIGA“ ÎN EXCLUSIVITATE ȘI ÎN DIRECT .

  • Grupul Eurosport a semnat un acord cu "DFL Sports Enterprises GmbH" pentru a transmite "Bundesliga", incepand din anul  2009 pana in anul 2012. Campionatul german de top va fi transmis in 22 de tari din Europa de Nord si de Est unde Grupul Eurosport detine drepturi in exclusivitate pentru sezoanele 2009-2010, 2010-2011 si 2011-2012. Acordul cuprinde de asemenea drepturile exclusive pentru 2.Bundesliga, divizia a doua din fotbalul german.
  •       Pentru urmatoarele trei sezoane, Grupul Eurosport  intentioneaza sa foloseasca drepturile pentru Bundesliga dupa cum urmeaza:
- intr-o noua versiune locala a canalului Eurosport 2, in toate cele 22 de tari amintite mai sus, cu transmisiuni de pana la 4 meciuri IN DIRECT pe saptamana si un program saptamanal de rezumate.
- la Eurosport, in cele 5 tari nordice, cu transmisiuni suplimentare care constau intr-un program de avancronici saptamanale de 52 de minute si o selectie de pana la 10 meciuri IN DIRECT pe sezon.
  • Grupul Eurosport de asemenea a achizitionat toate drepturile media noi de difuzare, pentru a completa transmisiunile de mai sus cu o oferta cu plata IN DIRECT si VIDEO ON DEMAND a altor meciuri din Bundesliga . Accesul la Bundesliga va tinti catre telespectatorii din cele 22 de teritorii mentionate mai sus.
  • Tarile in care se va transmite sunt Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Islanda, Polonia, Ungaria, România, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Kosovo, Albania, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Muntenegru, Estonia, Letonia, si Lituania.
  
  • Bundesliga este una dintre cele mai bune si mai spectaculoase ligi din Europa cu cea mai mare medie de inscriere de goluri per meci (2,8). In Bundesliga activeaza multe staruri internationale, cum ar fi Franck Ribéry (Franta), Luca Toni (Italia) si Diego (Brazilia), dar si unii dintre cei mai mari fotbalisti germani - Miroslav Klose, Bastian Schweinsteiger si Philipp Lahm, pentru a mentiona doar cativa.
  • Laurent-Eric Le Lay, presedinte, al Grupului Eurosport a declarat, "Suntem incantati ca ne-am asigurat drepturile IN DIRECT si in exclusivitate pentru Bundesliga. Aceasta competitie exceptionala va intari continutul ofertei noastre de sport de cea mai buna calitate. In afara de cele mai prestigioase cluburi si staruri internationale, Bundesliga este faimoasa si pentru jocul spectaculos, pentru cea mai mare medie de goluri inscrise intr-un meci, pentru stadioane moderne si pentru productiile TV de inalta calitate. Bundesliga va oferi telespectatorilor nostri tot ce este mai bun din sport si divertisment. Acest acord reprezinta un pas important in dezvoltarea Grupului Eurosport si contribuie in mod categoric la cresterea canalului Eurosport 2 in Europa."
  • Dr. Robert Niemann, director executiv, "DFL Sports Enterprises" a declarat, "Acest acord confirma strategia noastra de a lucra direct cu posturile TV si cu parteneri puternici de pe piete importante”
  • Joerg Daubitzer, director, "DFL Sports Enterprises" a adaugat, ”Suntem mandri ca am semnat acest acord cu acest jucator european atat de puternic in domeniul TV si multimedia din aceste tari . Suntem siguri ca BUNDESLIGA va avea o mare expunere in retelele Eurosport si ca va aduce mult succes partenerului nostru”.
Sursa: http://www.sportline...d.php?recID=409

Edited by megafanro, 15 April 2009 - 00:30.


#8
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005

"Primera Division" la R.D.S.-R.C.S.


SCHIMBARE. "El Clasico" Real Madrid - Barcelona va putea fi urmarit la un nou canal de sport (nota megafanro: Digi Sport TV), apartinand grupului R.D.S.-R.C.S. Desi campionatele de pe tot globul sunt in plina desfasurare, televiziunile din România si-au facut deja cartile pentru noul sezon de transmisii fotbalistice.
  • Cea mai importanta mutare a reusit-o grupul Eurosport, care va transmite la al doilea canal, in exclusivitate pentru România, campionatul Germaniei, semnand un contract pe trei ani, care va incepe din aceasta vara. Eurosport a achizitionat si a doua liga germana, in cadrul aceleiasi tranzactii. O alta mutare interesanta a fost facuta de grupul R.D.S. - R.C.S., care a achizitionat pe perioada 2009-2012 campionatul Spaniei pentru o suma totala de aproximativ 6 milioane de EURO. Interesant este ca societatea de cablu va difuza "Primera Division" nu prin intermediul GSP TV, ci printr-un nou canal de sport propriu, Digi Sport TV. R.D.S. - R.C.S., prin forta financiara pe care o detine, ar fi incercat sa cumpere si Serie "A", dar campionatul italian apartine de Boom TV pina in anul 2010, negocierile pentru un nou contract urmand sa inceapa in iarna acestui an. Boom TV pierde Spania, dar va transmite in noul sezon minimum 5 meciuri pe etapa din Serie "A" si 6-8 meciuri din Liga Campionilor, martea, respectiv miercurea, in afara primei optiuni zilnice, care apatine TVR-ului. Surse din cadrul grupului R.D.S. - R.C.S. sustin ca societatea de cablu intentioneaza sa preia din vara pentru noul post propriu Digi Sport TV si cateva optiuni din Liga 1, o mutare care ar putea schimba complet datele problemei in relatia dintre R.D.S. - R.C.S., pe de o parte, si trustul "INTACT", prin Antena 1 si GSP TV.
Transmisiuni sezonul 2009/2010:

Postul TV/ Campionate/competitii transmise
TVR1 - Liga Campionilor - prima optiune;
Pro TV - Euroliga;
SPORT.RO - Euroliga, Argentina,  Brazilia, Cupa Ligii Angliei și Bulgaria;
Antena 1 - Liga I prima optiune, Cupa României și nationala României acasa;
GSP TV - Liga I, celelalte optiuni ;
Sport Klub - Rusia, Belgia și Cupa Angliei ;
Sport 1 - Olanda, Scotia, Franta, Ungaria, Cupa Germaniei, Portugalia și Grecia;
Boom Sport One - Italia și Liga Campionilor, celelalte optiuni ;
R.D.S.-R.C.S. / Digi Sport TV - Spania, posibil Liga 1, posibil Cupa Spaniei;
Eurosport 2 - Anglia, Germania I și Germania II;
Telesport - Euroliga, Moldova și Cupa Italiei ;
Sursa sport.rol.ro

Edited by megafanro, 18 April 2009 - 17:56.


#9
duculeana

duculeana

    Erou de sacrificiu

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,889
  • Înscris: 08.10.2006
Bravo lor, era si timpul sa transmita un campionat de fotbal-unul din cele mai puternice din Europa. Pacat ca l-au pierdut si pe asta cei de la SportKlub.  :(

#10
abcdefu

abcdefu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.03.2007
Si SportKlub ce mai transmite acum? Tot ManU TV si BarcaTV?

#11
raducosmin16

raducosmin16

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 131
  • Înscris: 03.01.2009
Au Euroleague de baschet si pt urmatoarele sez din cate am inteles....+ ceva turnee de tenis

#12
abcdefu

abcdefu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 21.03.2007
Macar cu atat sa ramana si ei.. saracutii :D

#13
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

"Bundesliga" la Eurosport 2, iar "Primera Division" la R.D.S.-R.C.S.

SCHIMBARE.  "El Clasico" Real Madrid - Barcelona va putea fi urmarit la un nou canal de sport (nota megafanro: Digi Sport TV), apartinand grupului R.D.S.-R.C.S.   Desi campionatele de pe tot globul sunt in plina desfasurare, televiziunile din România si-au facut deja cartile pentru noul sezon de transmisii fotbalistice.
  • Cea mai importanta mutare a reusit-o grupul Eurosport, care va transmite la al doilea canal, in exclusivitate pentru România, campionatul Germaniei, semnand un contract pe trei ani, care va incepe din aceasta vara. Eurosport a achizitionat si a doua liga germana, in cadrul aceleiasi tranzactii. O alta mutare interesanta a fost facuta de grupul R.D.S. - R.C.S., care a achizitionat pe perioada 2009-2012 campionatul Spaniei pentru o suma totala de aproximativ 6 milioane de EURO. Interesant este ca societatea de cablu va difuza "Primera Division" nu prin intermediul GSP TV, ci printr-un nou canal de sport propriu, Digi Sport TV. R.D.S. - R.C.S., prin forta financiara pe care o detine, ar fi incercat sa cumpere si Serie "A", dar campionatul italian apartine de Boom TV pina in anul 2010, negocierile pentru un nou contract urmand sa inceapa in iarna acestui an. Boom TV pierde Spania, dar va transmite in noul sezon minimum 5 meciuri pe etapa din  Serie "A" si 6-8 meciuri din Liga Campionilor, martea, respectiv miercurea, in afara primei optiuni zilnice, care apatine TVR-ului. Surse din cadrul grupului R.D.S. - R.C.S. sustin ca societatea de cablu intentioneaza sa preia din vara pentru noul post propriu Digi Sport TV si cateva optiuni din Liga 1, o mutare care ar putea schimba complet datele problemei in relatia dintre R.D.S. - R.C.S., pe de o parte, si trustul "INTACT", prin Antena 1 si GSP TV.
Transmisiuni sezonul 2009/2010:

Postul TV Campionate/competitii transmise
TVR1 - Liga Campionilor, prima optiune;
Pro TV - Euroliga;
SPORT.RO - Euroliga, Argentina,  Brazilia, Cupa Ligii Angliei și Bulgaria;
Antena 1 - Liga I prima optiune, Cupa României și nationala României acasa;
GSP TV - Liga I, celelalte optiuni ;
Sport Klub - Rusia, Belgia și Cupa Angliei ;
Sport 1 - Olanda, Scotia, Franta, Ungaria, Cupa Germaniei, Portugalia și Grecia;
Boom Sport One - Italia și Liga Campionilor, celelalte optiuni ;
R.D.S.-R.C.S. / Digi Sport TV - Spania, posibil Liga 1, posibil Cupa Spaniei;
Eurosport 2 - Anglia, Germania I și Germania II;
Telesport - Euroliga, Moldova și Cupa Italiei ;
Sursa: http://www.cancan.ro...la-RDS-RCS.html

Edited by megafanro, 18 April 2009 - 17:51.


#14
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

View PostBlackhawk, on Apr 17 2009, 16:29, said:

"Primera Division" la R.D.S.-R.C.S.


SCHIMBARE. "El Clasico" Real Madrid - Barcelona va putea fi urmarit la un nou canal de sport (nota megafanro: Digi Sport TV), apartinand grupului R.D.S.-R.C.S. Desi campionatele de pe tot globul sunt in plina desfasurare, televiziunile din România si-au facut deja cartile pentru noul sezon de transmisii fotbalistice.
  • Cea mai importanta mutare a reusit-o grupul Eurosport, care va transmite la al doilea canal, in exclusivitate pentru România, campionatul Germaniei, semnand un contract pe trei ani, care va incepe din aceasta vara. Eurosport a achizitionat si a doua liga germana, in cadrul aceleiasi tranzactii. O alta mutare interesanta a fost facuta de grupul R.D.S. - R.C.S., care a achizitionat pe perioada 2009-2012 campionatul Spaniei pentru o suma totala de aproximativ 6 milioane de EURO. Interesant este ca societatea de cablu va difuza "Primera Division" nu prin intermediul GSP TV, ci printr-un nou canal de sport propriu, Digi Sport TV. R.D.S. - R.C.S., prin forta financiara pe care o detine, ar fi incercat sa cumpere si Serie "A", dar campionatul italian apartine de Boom TV pina in anul 2010, negocierile pentru un nou contract urmand sa inceapa in iarna acestui an. Boom TV pierde Spania, dar va transmite in noul sezon minimum 5 meciuri pe etapa din Serie "A" si 6-8 meciuri din Liga Campionilor, martea, respectiv miercurea, in afara primei optiuni zilnice, care apatine TVR-ului. Surse din cadrul grupului R.D.S. - R.C.S. sustin ca societatea de cablu intentioneaza sa preia din vara pentru noul post propriu Digi Sport TV si cateva optiuni din Liga 1, o mutare care ar putea schimba complet datele problemei in relatia dintre R.D.S. - R.C.S., pe de o parte, si trustul "INTACT", prin Antena 1 si GSP TV.
Transmisiuni sezonul 2009/2010:

Postul TV/ Campionate/competitii transmise
TVR1 - Liga Campionilor - prima optiune;
Pro TV - Euroliga;
SPORT.RO - Euroliga, Argentina,  Brazilia, Cupa Ligii Angliei și Bulgaria;
Antena 1 - Liga I prima optiune, Cupa României și nationala României acasa;
GSP TV - Liga I, celelalte optiuni ;
Sport Klub - Rusia, Belgia și Cupa Angliei ;
Sport 1 - Olanda, Scotia, Franta, Ungaria, Cupa Germaniei, Portugalia și Grecia;
Boom Sport One - Italia și Liga Campionilor, celelalte optiuni ;
R.D.S.-R.C.S. / Digi Sport TV - Spania, posibil Liga 1, posibil Cupa Spaniei;
Eurosport 2 - Anglia, Germania I și Germania II;
Telesport - Euroliga, Moldova și Cupa Italiei ;
Sursa sport.rol.ro
Preluare de la:  http://www.cancan.ro...la-RDS-RCS.html

Edited by megafanro, 18 April 2009 - 18:00.


#15
amadeus79

amadeus79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 26.07.2004
nu inteleg cum va transmite ESp2 si Bundeliga si Premiere League.
se suprapun.

#16
Iaro

Iaro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,996
  • Înscris: 27.02.2006
Vor fi la Eurosport Romania, transmisiuni din Germania, iar la Eurosport 2 transmisiuni din Anglia. Ceea ce inseamna ca Eurosport Romania va fi ceva separat fata de Eurosportul actual. Va fi o varianta pentru Romania care va include campionatul intern din Germania, separata de varianta internationala a Eurosportului.

Edited by megafanro, 21 April 2009 - 15:48.


#17
mu_zz_i

mu_zz_i

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 527
  • Înscris: 13.02.2007

View Postamadeus79, on Apr 18 2009, 19:28, said:

nu inteleg cum va transmite ESp2 si Bundeliga si Premiere League.
se suprapun.

Cred ca va aveea un alt feed romanesc ESP2 sau va fi ceva in genul GSP 2 sau BSP Two.

#18
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
TENSIUNE.

R.C.S. e tentat să-și facă propriul canal.

  Apropierea plății de 27 de milioane de EURO din drepturile de fotbal tensionează lucrurile pe piața TV.
  
  •   "Cîștigătorii din primăvara anului trecut, R.C.S. și Antena 1, sunt pierzătorii de azi, iar pierzătorii de atunci, sunt cei care se bucură azi", conform undei vorbe din industria comunicării. Pentru că, în condițiile crizei economice, suma netă anuală de aproximativ 27 de milioane de EURO a devenit o povară pentru deținătorii Ligii 1.
        
  • Recent, R.C.S. a produs o surpriză. A cumpărat drepturile pentru campionatul spaniol, la o cotă de 10 ori mai mică decît cea a Ligii 1. "Primera costă 8 milioane pe trei ani", susțin surse din piață. În aceste condiții, R.C.S. e tentat să-și facă propriul canal, DigiSport. A înregistrat chiar și domeniul de internet cu acest nume.
  • Ce se va întîmpla cu drepturile de Liga 1 și unde vor vedea telespectatorii meciurile din campionatul intern în sezonul următor? Antena 1 vrea să-și păstreze opțiunea 1, iar GSP TV și R.C.S. nu comentează oficial ce se va întîmpla cu actualul canal unde se văd meciurile și pentru care trebuie să fii abonat pe cablu al R.C.S. sau posesor de antenă DigiTV.
  • Telespectatorii vor primi un răspuns cert pînă la jumătatea lui mai, dată la care consorțiul R.C.S. - Antena 1, în interiorul căruia au apărut divergențe, trebuie să plătească cele 27 de milioane plus T.V.A. către Ligă, bani în avans pentru tot campionatul următor.
  • Dacă renunță la drepturi, consorțiul va fi obligat să plătească o despăgubire care depășește 10% din contractul anual, caz în care s-ar organiza o nouă licitație.
Sursa: http://www.gsp.ro/gs...nal-134692.html

Edited by megafanro, 22 April 2009 - 01:36.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate