![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
evaluare evaziune fiscala
Last Updated: May 30 2010 18:04, Started by
memered
, Mar 28 2009 18:49
·
0

Posted 28 March 2009 - 18:49

Buna,
Imi puteti spune unde gasesc date oficiale privind valoarea evaziunii fiscale pe ani in Romania si chiar strainatate? Pe site-ul Institutului National de Statistica am cautat, insa nu am gasit. Poate nu stiu eu unde sa caut. Daca se poate sa imi lasati un link unde gasesc aceste informatii Multumesc |
Posted 02 April 2009 - 23:22

incearca la vreo vrajitoare, nu vad cum sa aibe INS-ul astfel de date ca doar de aia sunt evazive
|
Posted 12 April 2009 - 21:13

E simplu ! Apreciem de bun simt ca din totalul PIB-ului real, 50% este piata neagra, deci evaziune, deci ... iei PIB-ul oficial si vei avea valoarea pietei negre.
Dupa care inmultesti cu 19% si afli care este evaziunea la TVA, dupa care inmultesti cu un 5% si afli evaziunea la impozit (la un profit brut de 30 % din cifra de afaceri - care cred ce este fezabil pe piata neagra - 5 % din cifra de afaceri inseamna cam 16% din profit - mai exact 16.67%). Pentru piata muncii la negru e nevoie de alte aproximari, dar la astea n-am idee. Atentie: cand am spus mai sus ca 50% din PIB-ul real este piata neagra, m-am referit si la faptul ca atunci cand cumperi ridichi sau branza din piata, nu ti se aplica TVA, sumele alea nu sunt fiscalizate, deci tot piata neagra este ... Asa ca vezi in final ce-ti doresti, ca s-ar putea sa nu-ti convina ... |
Posted 28 April 2009 - 01:50

Evaziunea fiscala este de doar 25% din PIB , restul pana la 38-42 % este doar economie nefiscalizata !
|
Posted 30 May 2010 - 18:04

Uite niste date aici: http://reflectiiecon...ea-fiscala.html
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users