![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
menu style
Last Updated: Mar 27 2009 18:08, Started by
danutzuno1
, Mar 26 2009 17:13
·
0

Posted 26 March 2009 - 17:13

va salut
cum fac si eu la un menu compus din imagini in momentul in care este cu mouse-ul peste acea imaginea,ea sa isi schimbe forma sau sa afiseze un text.Va rog am nevoie de ajutor.ms |
Posted 27 March 2009 - 09:59

Salut
Vezi partea cu "a:hover" pentru ca acolo se intampla ceea ce vrei tu: schimbare imagine/culoare (tu alegi) de fundal si proprietati pentru text. <html> <head> <style> a { float:left; width:100px; height:50px; line-height:50px; color:white; text-align:center; text-decoration:none; background-image:url('defaultImage.jpg'); background-color:blue; } a:hover { background-image:url('onHoverImage.jpg'); background-color:red; text-decoration:underline; } </style> </head> <body> <a href="#">Link 1</a> <a href="#">Link 2</a> <a href="#">Link 3</a> </body> </html> |
Posted 27 March 2009 - 18:08

ms de raspuns,dar nu e ceea ce vreau.daca poti ,nici nu stiu daca am voie sa pun link catre site,dar am mare nevoie de ajutor.pe site-ul eurocase.ro in partea din stanga unde sunt cele patru imagini eu vreau ca sa fac sa apara, in momentul in care esti cu mouse-ul peste ea, denumirea butonului de exemplu sau alta imagine.ms
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users