![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ca si PFA am dreptul sa inchei contracte de retea ?
Last Updated: Mar 26 2009 12:54, Started by
msdos85
, Mar 26 2009 12:54
·
0

Posted 26 March 2009 - 12:54

Salut. Problema mea e ca am o mica retea wireless si as vrea daca se poate sa trec in legalitate cu ea. Vreau sa imi infiintez un PFA, pe domeniul telecomunicatii (printre altele), si sa ma inregistrez la ANRC, si vrea sa stiu daca pot incheia contracte de retea ca si PFA sau doar ca si firma. Cazul concret care m-a inspirat este un amic, care are firma, e inregistrat la ANRC si imparte internet cu acoperirea contractelor de retea. Are internet de la Romtelecom, si eu am la fel, si se prevede in contract ca nu ai dreptul sa revinzi internetul de la ei. Asa ca amicul meu incheie contracte de retea cu clientii, acestia ii platesc legal factura lunara, prin care amicul meu le da acces la reteaua lui (ei platesc accesul la retea), iar internetul e gratuit, deoarece neavand voie sa il re-vanda, il pune gratuit la dispozitia clientilor prin intermediul retelei lui. Eu nu vreau sa imi deschid firma deoarece implica prea multa bataie de cap : casa de marcat, contabil, etc .... dar vreau sa imi fac PFA, si sa fac chestia asta legal (oricum doar eu ma ocup de retea) .
Daca mai sunt nevoie de lamuriri, va rog intrebati. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users