![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Last Updated: Jan 23 2011 23:56, Started by
mu_zz_i
, Mar 25 2009 00:30
·
0

Posted 22 May 2010 - 18:35

[ http://puzzlehacker.files.wordpress.com/2010/01/avatar.jpeg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 23 May 2010 - 05:33

mai mare porcarie ca Avatar nu am vazut pana acum. ba nu mint, am vazut, dar de la asta aveam asteptari, de la celelalte nu avema nici un fel de asteptari.
in afara de grafica si 3D nimic, Dancing with the wolves in varianta SF sau Pocahontas, aceeasi idee. atata de tare m-a plictisit filmul asta ca nici rabdare sa vad cum se termina nu am avut. per totul, unul dintre cele mai proaste filme pe care le-am vazut. Nu l-as recomanda in veci, desi tot poporul l-a vazut ca de....e avatar. bine ca nu a luat Oscar. ca sa nu mai punem ca lipsa de imaginatie a celui care a scris scenariul e crasa. Nici nu ma leg de faptul ca a luat idei din "n" carti SF, dar Pandora??..chiar nu putea gasi un nume mai original. Si "unobtainium"......ca si cum termenul "gettin'ithard" era luat deja si nu mai ramasese decat "unobtainium"..LOL mare..mare porcarie de film, cu parere de rau o spun, pt ca aveam asteptari mari care mi-au fost inselate |
Posted 28 May 2010 - 14:22

Posted 31 May 2010 - 07:45

Posted 05 June 2010 - 08:46

Deoarece romanii nu vor sa vinda (inclusiv cei care vind iubesc pirateria) pina la urma mi-am luat filmul de afara (luxembourg), mai ieftin decit l-as fi luat de aici (am primit si DVD-ul impreuna cu Blu-ray-ul). Filmul are subtitrari in toate limbile posibile (inclusiv maghiara, bulgara si toate limbile tarilor din estul europei) cu exceptia limbii romane. Nici o problema, ca stiu engleza. Imaginea e superba, filmul e insa banal, copilaresc. Puteau folosi grafica asta pt o idee mai originala. Nu putea lua Oscarul. Chiar daca nici Hurt spamspamspamspam nu merita Oscarul, dar tot mai bine decit Avatar.
|
Posted 11 June 2010 - 09:14

Cel mai tare film pe 2009. Superb realismul. Abia astept sa apara si doi.
|
Posted 11 June 2010 - 09:17

Nu mi-a placut deloc Avatar, nici macar partea tehica. Ce am invatat din film? Ca soldatii americani sunt niste idioti in majoritatea lor, dar mai exista din cand in cand cate unul cu suflet, cu feeling, ma-ntelegeti.
|
Posted 11 June 2010 - 12:08

Posted 13 June 2010 - 12:46

|
Posted 13 June 2010 - 20:03

Posted 15 June 2010 - 14:51

Quote Cristoase, se mai face unul? Nu stiu cum dracu' are pe imdb 8.4 Probabil datorita numarului voturilor. Edited by nosferatu1, 15 June 2010 - 14:53. |
Posted 16 June 2010 - 20:05

Quote Avatar (2009), Dupa 12 ani James Cameron revine... Domne... revine, dar revine prost ![]() |
Posted 17 June 2010 - 07:57

Are o poveste interesanta pentru cei de 13-14 ani. Ma scuzati, da chiar m-a enervat filmul asta!
Domne... revine, dar revine prost ![]() |
Posted 17 June 2010 - 09:29

Are o poveste interesanta pentru cei de 13-14 ani. Ma scuzati, da chiar m-a enervat filmul asta!
Cristoase, se mai face unul? ![]()
Domne... revine, dar revine prost ![]() ![]()
La cei 80 de ani ai tai mi se pare normal sa te enerveze filmul asta. Te-a obligat cineva sa il vezi? Filmul asta a facut valuri si are incasari uriase iar tie ti se pare ca a revenit prost? E drept ca nu e un film pentru toata lumea, sunt unii mai talentati decat Cameron(chiar si pe aici) care si-au dat seama ca e o panarama de film. Ca sa va rezum postul: AVATAR <=> SUCKS. |
|
Posted 17 June 2010 - 09:54

Nu imi vine sa cred ca topicul asta nu s-a inchis dupa atata timp de la lansare a filmului. Nu are rost sa va faceti i*i**ti. Ce vreti sa demonstrati? Ca unii sunt mai inteligenti pentru ca nu le-a placut filmul si ei asteptau ceva mai profund decat un spectacol virtual? Mie unul mi-a placut strict din punct de vedere al tehnologiei folosite, calitatii imaginii, etc. pentru asta sunt idiot? Chiar poate nu voiam sa vad ceva mai mult decat o calatorie in alta lume, care e problema?
Pentru ceva mai profund duceti-va sa vedeti filme romanesti precum "Eu cand vreau sa fluier fluier" ,numai sa nu va ia somnul la acest film premiat. |
Posted 17 June 2010 - 17:26

da, ok. acest film nu este adresat orcui, are o varsta limitata. e interesant, sci-fi, razboi, unii care isi incurca cozile. adica e ca lumea. dar din punct de vedere scenarist este la pamant. pentru nepotamiu de 13 ani, acesa a fost cel mai bun film, ever... sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
La cei 80 de ani ai tai mi se pare normal sa te enerveze filmul asta. Te-a obligat cineva sa il vezi? Filmul asta a facut valuri si are incasari uriase iar tie ti se pare ca a revenit prost? E drept ca nu e un film pentru toata lumea, sunt unii mai talentati decat Cameron(chiar si pe aici) care si-au dat seama ca e o panarama de film. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users