![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Beyond.ro
Last Updated: Jul 13 2010 09:43, Started by
Danbog_1920
, Mar 22 2009 19:47
·
0

Posted 22 March 2009 - 19:47

Sunt de incredere? Am vazut ca tot mai multe site-uri au reclame de la ei. L-ati incercat? Sunt de treaba? Vad ca nici nu au politie de confidentialitate sau Termeni si conditii .
Ce credeti ? Primesc site-uri ? Cum vin banii? In FAQ zice asa: "In momentul in care in contul dvs s-au strans suficienti bani, puteti cere o plata din interfata contului dvs si echipa Beyond Media va prelua aceasta cerere, si va efectua plata. In momentul cererii platii, suma respectiva va fi scazuta din soldul contului dvs. de Publisher. Suma minima pentru o plata este de 100 de euro." Banii vin prin banca? Astept raspunsuri ![]() |
Posted 22 March 2009 - 21:05

Platesc minim 5 centi pe click.
Dezavantajul: reclamele sunt foarte departe de continutul majoritatii siteurilor, ceea ce face ca rata de click sa fie foarte mica comparativ cu adsense pe aceleasi siteuri. |
Posted 22 March 2009 - 22:25

Tot ce am auzit e ca platesc mai bine numai ca nu stiu pe nimeni care sa fi primit inca bani; au si aparut destul de recent.
As merge pe ei ca sunt de-ai nostri, dar e drept ca si continutul reclamelor conteaza. Apropo nu merge sa pui in paralel adsense cu beyond sau macar arbocontext? Este vreo interdictie legat de asta? |
Posted 23 March 2009 - 13:47

Scrie in TOS ceva ca nu trebuie sa se asemene cu altele. E legal
![]() ![]() ![]() |
Posted 24 March 2009 - 16:20

Pai atunci oare de ce nu am vazut niciun site care sa aibe mai multe tipuri de reclame? Ca in fond ar trebui sa fie in avantajul publish-erilor ca sa aibe ad-uri mai variate, nu?
|
Posted 25 March 2009 - 11:55

Beyond.ro sunt foarte de incredere, am avut cont de advertiser la ei, acuma sunt doar Publisher .
Ma plateste in jur de 20 centi pe click (daca nu ma insel), si plata se poate face foarte simplu direct in contul tau IBAN . Support-ul la ei este foarte OK , iti raspund foarte rapid si la obiect. |
Posted 25 March 2009 - 14:24

Ok, mersi
![]() Si trilulilu.ro are reclama de la ei ![]() O sa-mi pun si eu cand o sa-mi recapat site-ul ![]() |
Posted 26 March 2009 - 00:51

ce metode de plata au la dispozitie? Detalii plata Platitor Beyond Contextual Suma va fi platita catre Vlad *** Suma ceruta 385.54 EUR (fara TVA) Banca in care se vor plati banii BCR Contul in care se vor plati banii RO41RNCB03********* |
|
Posted 26 March 2009 - 02:00

oauzor
vreau sa te intreb si io , ai primit suma pe care ai ceruto 385.54 EUR ? daca da .. in cat timp de la cererea platiti sa si efectuat plata... si in cat timp ai facut cei 385.54 EUR ...asteptam niste raspunsuri .. multumesc. |
Posted 26 March 2009 - 18:52

oauzor vreau sa te intreb si io , ai primit suma pe care ai ceruto 385.54 EUR ? daca da .. in cat timp de la cererea platiti sa si efectuat plata... si in cat timp ai facut cei 385.54 EUR ...asteptam niste raspunsuri .. multumesc. Nu am solicitat plata deocamdata, dar se poate solicita prin formularul pe care l-am postat anterior. |
|
Posted 27 March 2009 - 09:22

dar unde trebui sa ma inregistrezi pentru a pune reclame pe siteul meu?
|
Posted 27 March 2009 - 16:21

dar unde trebui sa ma inregistrezi pentru a pune reclame pe siteul meu? http://beyond.ro/ins...-publisher.aspx |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users