![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Habotnicia unui penticostal
Last Updated: May 10 2009 03:51, Started by
mwlambo
, Mar 20 2009 16:47
·
0

Posted 14 April 2009 - 22:04

Si eu am 2 colegi pendicostali. Iti spun ca nu se comporta asa, sunt baieti de treaba,poti sa glumesti cu ei, chiar ne simtim bine impreuna la servici. Bineanteles nu beau,nu injura, nu vorbesc aiurea. Poate colegul tau e un pic mai aparte...
|
Posted 10 May 2009 - 03:51

Cunosc si eu penticostali si chiar nu e o trasatura a cultului. Cunosc destui pocaiti si is chiar oameni de treaba, de cele mai multe ori. Cand vine vorba de dogma atunci sunt stricti, dar nu ii stiu sa te ameninte ca ai sa arzi in iad sau alte prostii. Pur si simplu iti expun punctul lor de vedere, adica ce-au invatat.
Colegul tau ma tem ca nu a luat botezul ala pe merit sau e un pupinc**ist innascut. Sunt si multi ortodocsi habotnici, genu de studenti care dau cu tamaie in camera de camin si care petrec mai mult timp in biserica decat acasa. Norocul meu ca n-am avut, personal, parte de asa ceva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users