![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
help site!
Last Updated: Mar 17 2009 16:57, Started by
deynho
, Mar 17 2009 16:08
·
0

Posted 17 March 2009 - 16:08

Salut,
am facut si eu un site pt un concurs.....cu opera se vede ok....dar knd deschid cu Internet Explorer sau Mozila totul se vede decalat( texte, meniu)....stie cineva dc? |
Posted 17 March 2009 - 16:53

Cand faci un site, trebuie sa-l faci compatibil pentru toate browserele. Daca nu testezi in timp ce lucrezi, e foarte posibil ca il alte browsere sa afiseze gresit. Trebuie sa corectezi codul si sa te interesezi de ce probleme pot aparea.
|
Posted 17 March 2009 - 16:57

Salut, am facut si eu un site pt un concurs.....cu opera se vede ok....dar knd deschid cu Internet Explorer sau Mozila totul se vede decalat( texte, meniu)....stie cineva dc? Intreaba-l pe Gandalf! El e singurul care citeste in globul de cristal. Pune si tu naibii o bucata de cod, ceva, macar o poza, de unde sa stie cineva care e problema ta, daca nu dai detalii? Sint o gramada de cauze care produc o gramada de rezultate care se pot chema "decalaje". Sau ti-o fi frica sa nu-ti fure cineva ideile de concurs? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users