Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Whisky (si alte bauturi) pentru nunta
Last Updated: Feb 06 2017 12:43, Started by
Skelet
, Mar 17 2009 09:53
·
0
#37
Posted 17 March 2009 - 13:28
#38
Posted 17 March 2009 - 13:31
#39
Posted 17 March 2009 - 13:41
Cipsu, on Mar 17 2009, 12:10, said: Acum trebuie sa stii si care-s riscurile...eu unul daca merg la o nunta si beau mai mult de un pahar de whisky (adica doua :D) nu prea mai beau alt fel de alcool pana la sfarsit; si ca mine sunt multi, riscul e ca vei ramane cu tuica si vin dar va trebui sa dublezi/triplezi cantitatea de whisky pe care ai estimat-o initial. SPF, on Mar 17 2009, 12:19, said: De ce nu lasi restaurantul sa se ocupe de bautura? Platesti numai ce se consuma. De facut si chelnerii partea leului oricum si-o fac, asa ca de ce atata bataie de cap? Lasa-i sa se ocupe. Plus ca mie mi s-ar parea marlanie sa nu am de ales ce whiskey vreau sa beau. Adica frate, fa-ti invitatii sa se simta invitati la un restaurant, nu la o petrecere de apartament. In functie de cum sunt tratat la o nunta, bag mana mai adanc sau mai la suprafata in buzunar. Daca gazda e ieftina, voi fi si eu ieftin. Adica s-ar putea sa pierzi mai mult decat iti imaginezi facand economie la bauturi. Ah, da, iar o sticla de whiskey pe masa e jignire pe fata. Adica poti foarte bine sa dezlipesti eticheta de pe ea si sa scrii: aceasta este singura sticla de whiskey si singura marca pe care o puteti consuma la aceasta reuniune. Va rugam sa aveti amabilitatea sa nu cereti alta. cu sticla pe masa nici eu nu-s de acord...cel mai bine un minibar undeva intr-un colt al salonului...accesibil pt. toata lumea. adybmw, on Mar 17 2009, 13:28, said: Corect, dar asta presupune o servire ireprosabila, nu sa stai cu paharul gol minute bune... si sa fiu si ontopic... recomand JB sau Jhonny W....cam in aceeasi categorie de pret. calculeaza si tu cam 100 ml / barbat.... si mai ia 1-2 sticle in plus ca nu se intampla nici o nenorocire daca mai ramane...din contra... |
#40
Posted 17 March 2009 - 13:42
bubalus, on Mar 17 2009, 14:37, said: ce zici tu acolo se intampla intr-o lume perfecta... dar sa fim seriosi...tu cand organizezi o petrecere acasa te pregatesti cu macar minim 5 feluri de uischi, 5 de bere, 5 de vodka etc... sa preintampini ce isi doreste fiecare? Ce treaba are petrecerea de acasa cu petrecerea de la restaurant? Cand dau o petrecere acasa, lumea bea ce beau si eu. Adica ce am in bar. E o lege nescrisa. La restaurant bei ce vrei, mananci ce vrei atata timp cat ti se pune un meniu in fata din care sa alegi. Adica eu asta inteleg prin expresia "in data de sunteti invitat la restaurantul x", ca altfel am pretentia sa scrie pe invitatie "in data de sunteti invitat la cantina y ". Si uite ca nu stiam ca traiesc intr-o lume perfecta :D |
#41
Posted 17 March 2009 - 13:46
#42
Posted 17 March 2009 - 13:51
#43
Posted 17 March 2009 - 15:00
Puteti s-o dati si in off-topic, o sa modific titlul in "Whisky si alte bauturi pentru nunta" ca sa va puteti desfasura. Niste sfaturi in plus pe domeniul asta n-ar trebui sa strice.
|
#44
Posted 17 March 2009 - 15:16
am primit de la cineva o lista de preturi si intre J&B si Jack Daniel's e diferenta de aproximativ 10 lei. Se merita diferenta de 10 lei in plus pentru Jack Daniel's?
|
#45
Posted 17 March 2009 - 15:29
Skelet, on Mar 17 2009, 15:16, said: am primit de la cineva o lista de preturi si intre J&B si Jack Daniel's e diferenta de aproximativ 10 lei. Se merita diferenta de 10 lei in plus pentru Jack Daniel's? Ultimele preturi de care mi-aduc aminte sunt din fostele "duty free"-uri. Un J&B era parca 11EUR si Jack 15EUR. Deci ar merita. Dar revin cu stress-ul meu :) : unul este Scotch si celalalt Bourbon. Adica sunt pentru gusturi diferite. |
#46
Posted 17 March 2009 - 16:14
SPF, on Mar 17 2009, 13:42, said: Ce treaba are petrecerea de acasa cu petrecerea de la restaurant? Cand dau o petrecere acasa, lumea bea ce beau si eu. Adica ce am in bar. E o lege nescrisa. La restaurant bei ce vrei, mananci ce vrei atata timp cat ti se pune un meniu in fata din care sa alegi. Adica eu asta inteleg prin expresia "in data de sunteti invitat la restaurantul x", ca altfel am pretentia sa scrie pe invitatie "in data de sunteti invitat la cantina y ". Si uite ca nu stiam ca traiesc intr-o lume perfecta :D Ai perfecta dreptate, dar ce te faci cand o ruda apropiata mai saracuta(sau chiar un prieten foarte bun) te invita la o nunta sau botez intr-un orasel de provincie, unde bautura si mancarea lasa de dorit sau esti constrans sa bei o anumita cantitate? Si la nunti cu meniu fix nu ai fost niciodata? Numai a la carte? Bourbonul e mai aspru si parfumat, whisky-ul e whisky. Cred ca gusturile majoritatii inclina spre whisky, dar posibil sa ma insel. Intreaba si tu cativa apropiati ce prefera, ca in definitiv voi beti, nu noi, astia de pe forum :) |
|
#47
Posted 17 March 2009 - 16:49
SPF, on Mar 17 2009, 13:42, said: [...]Adica eu asta inteleg prin expresia "in data de sunteti invitat la restaurantul x", ca altfel am pretentia sa scrie pe invitatie "in data de sunteti invitat la cantina y ". Cu acordul moderatorului, o mai dau odata in offtopic. Ceeace are nevoie bietul organizator de nunta este defapt o cantina, cum bine spuneai. Iar daca restaurantul accepta sa se transforme intr-o cantina pentru acest eveniment, pai atunci trebuie aratat si catre el cu degetul. Uite cum de la simplu fapt ca pe invitatie scrie "va asteptam la restaurantul x", si obiceiul numit "nunta" s-a schimbat. Exact ce spuneai: daca ii invit la restaurant, pai nunta mea trebuie sa arate ca o iesire cu prietenii la restaurant. Si? Asta este oare bine sau rau? |
#48
Posted 17 March 2009 - 23:50
Crede-ma ca si cei mai avuti oameni beau o tuica buna inaintea oricarei alte tarii, la o petrecere, daca constata ca tuica e curata. Poti pune ce vrei la o nunta, ce whiskey, coniac sau vodca vrei, dintre cele mai bune sau cunoscute, cine stie ce inseamna o tarie curata va prefera intotdeauna tuica.
|
#49
Posted 18 March 2009 - 10:06
loopoo, on Mar 17 2009, 23:50, said: Crede-ma ca si cei mai avuti oameni beau o tuica buna inaintea oricarei alte tarii, la o petrecere, daca constata ca tuica e curata. Poti pune ce vrei la o nunta, ce whiskey, coniac sau vodca vrei, dintre cele mai bune sau cunoscute, cine stie ce inseamna o tarie curata va prefera intotdeauna tuica. Foarte adevarat :OK: . Pentru mine, cea mai importanta bautura la nunta e vinul. Din nou, cu un vin bun, neaparat si alb si rosu, nu ai cum da gres. |
#51
Posted 18 March 2009 - 21:24
#52
Posted 18 March 2009 - 21:34
#53
Posted 18 March 2009 - 21:40
grecul68, on Mar 18 2009, 21:34, said: Ai raspuns asa ca sa raspunzi sau ai vreun clue? Mie nu mi-ar placea (si vorbesc si in numele cunostintelor mele) ca la o nunta sa beau tequila in loc de tuica. In Ardeal nu faci miscari din astea, daca pe langa tuica mai am si tequila nu ma supar (imi place mult tequila), dar nu sa o inlocuiasca. |
#54
Posted 18 March 2009 - 21:50
edy_wheazel, on Mar 18 2009, 21:40, said: Mie nu mi-ar placea (si vorbesc si in numele cunostintelor mele) ca la o nunta sa beau tequila in loc de tuica. In Ardeal nu faci miscari din astea, daca pe langa tuica mai am si tequila nu ma supar (imi place mult tequila), dar nu sa o inlocuiasca. Asadar in Ardeal nu tine nici cu uischeanu , nici cu amaretto, nici cu tequila sau cu ginu' cu NIMIC...tuica/palica-i sfanta caci daca lipseste e mare bai! Bine de stiut ! Edited by grecul68, 18 March 2009 - 21:51. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users