Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...

Multimedia, Office - AV1, x265 De...
 Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?

xiaomi se blocheaza
 Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...
 Ce inseamna "modificare publi...

Alegere laptop dintre variantele ...

Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...
 

Adwords Romania

- - - - -
  • Please log in to reply
88 replies to this topic

#37
Funnyzone

Funnyzone

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 217
  • Înscris: 27.07.2008
am primti si eu un cupon adwords am creat un cotn Google ADwords (primul meu cont) am bagat cardul mi-a facut activarea de 20 ron am bagat codul promotional si inca nu pot sa fac campanii

Quote

Fondurile dvs. AdWords plătite în avans s-au epuizat.
Am oprit difuzarea anunțurilor dvs. până când veți transfera fonduri suplimentare în contul dvs. AdWords. Vizitați pagina Efectuați Plăți pentru a vă alimenta contul și a determina sistemul să înceapă să vă difuzeze din nou anunțurile. Dacă este necesar să vă actualizați detaliile de plată înainte să încercați o altă plată, vizitați pagina Preferințe Facturare.

si eu nu am facut nicio campanie deci nu am folosit banii de pe cupon

cam asta ar fi la sumarul facturilor

Quote

1 iul.   Sold de pornire         0,00
27 iul. Ajustarea serviciului 200,00 (200,00)
29 iul. Taxă de activare 20,00 (180,00)
Totaluri pentru 1 iulie 2009 - 31 iulie 2009 Taxe: 20,00 Credite: 200,00 Sold: (180,00)

Edited by Funnyzone, 29 July 2009 - 16:47.


#38
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Intrebare:
Am vazut ca uneori anunturile adwords apar intr-un chenar maroniu, deasupra rezultatelor google, cu precizarea "link sponsorizat".
Alta data, cel mai des, anuntul apare pe coloana din dreapta cu precizarea "legaturi sponsorizate".
Este o pozitionare aleatorie a google-ului? Eu nu am facut special....
Ma gandesc ca prima ipostaza (pozitionarea in capul listei de rezultate, subliniat cu maro) este ceva mai avantajoasa decat a doua...

#39
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007

View PostLyvyoo, on 13th August 2009, 17:52, said:

Intrebare:
Am vazut ca uneori anunturile adwords apar intr-un chenar maroniu, deasupra rezultatelor google, cu precizarea "link sponsorizat".
Alta data, cel mai des, anuntul apare pe coloana din dreapta cu precizarea "legaturi sponsorizate".
Este o pozitionare aleatorie a google-ului? Eu nu am facut special....
Ma gandesc ca prima ipostaza (pozitionarea in capul listei de rezultate, subliniat cu maro) este ceva mai avantajoasa decat a doua...
Da, e mai avantajos sa fii afisat deasupra rezultatelor free decat in dreapta. Criteriile dupa care se face asta sunt insa netransparente (cel mai probabil Quality Score si MaxBid), plus ca difera de la cuvant la cuvant si de la o tara la alta.
In nici un caz nu e o pozitionare aleatorie.

#40
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Astazi am lansat campania la apa.... Am primele doua click-uri si 0.96RON de plata. Oare am setat prea mare CPC sau este un cost normal?

#41
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007

View PostLyvyoo, on 13th August 2009, 19:42, said:

Astazi am lansat campania la apa.... Am primele doua click-uri si 0.96RON de plata. Oare am setat prea mare CPC sau este un cost normal?
In adwords e greu sa dai raspunsuri standard. Conteaza foarte mult cuvantul, domeniul, nisa, scopul, etc. In ultima instanta, costul depinde de ceea ce vrei tu de la acea campanie.

#42
Anturaju93

Anturaju93

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 06.05.2007
Si eu am o campanie adword activa si plateam cam 0.38 RON pentru un click. Am setat manual maximum pentru un click (pentru cautare) la suma de 0.13 RON (minim era 0.11 RON) si am primit o gramada de click-uri pentru 0.13 RON. Dar, din pacate, de doua zile s-au modificat sumele minime pentru cuvintele cheie folosite de mine de la 0.11 RON cat a fost la 1.00 RON. Dar nici nu am de gand sa platesc 1 leu pentru un click ca nu ajung nicaieri, am lasat tot 0.13 RON per click si am adaugat 190 de cuvinte cheie stabilite automat de google, bazate pe anunturile mele si tot primesc click-uri ieftine de 0.11 - 0.13 RON. Deci niciodata nu sa lasi google sa liciteze automat CPC ca te omoara de bani. Cica maximizeaza click-urile :)) ce vrajeala.

#43
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Va cer inca un ajutor:
1. Am vazut ca am mai multe clickuri din destinatiile automate de plasare decat din cele provenite din cautarea cuvintelor cheie. Per mine nu ma intereseaza plasarea automata. CUm pot seta acest lucru? Am cautat si nu ma gasit decat in meniul "retele" o rubrica "Destinații de plasare automate - ascunde detaliile" unde gasesc "Excluderi", ceea ce inseamna spatiu liber in care trebuie adaugate url-uri.
Insa nu dau de optiunea de a nu plasa automat anunturile nicaieri.... Dupa primele zile destinatiile automate mi-au mancat aiurea 60% din click-uri...
2. Am multe cuvinte cheie cu CPC maxim 1Ron, validate de google, care nu imi afiseaza anuntul la cautare. Panoul de control nu spune a fi nimic in neregula. Alte cuvinte marcate cu "eligibil" raspund favorabil la cautare, altele nu.... Si faza ca astia nu au "call center" ca sa te certi cu ei. Daca nu merge...nu merge! Am impresia ca cele la care "pozitia medie" este 1..1.2...1.3 merg. Cele care au in dreptul pozitiei medii 0 nu.

Edited by Lyvyoo, 19 August 2009 - 19:10.


#44
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007

View PostLyvyoo, on 19th August 2009, 20:04, said:

Va cer inca un ajutor:
1. Am vazut ca am mai multe clickuri din destinatiile automate de plasare decat din cele provenite din cautarea cuvintelor cheie. Per mine nu ma intereseaza plasarea automata. CUm pot seta acest lucru? Am cautat si nu ma gasit decat in meniul "retele" o rubrica "Destinații de plasare automate - ascunde detaliile" unde gasesc "Excluderi", ceea ce inseamna spatiu liber in care trebuie adaugate url-uri.
Insa nu dau de optiunea de a nu plasa automat anunturile nicaieri.... Dupa primele zile destinatiile automate mi-au mancat aiurea 60% din click-uri...
2. Am multe cuvinte cheie cu CPC maxim 1Ron, validate de google, care nu imi afiseaza anuntul la cautare. Panoul de control nu spune a fi nimic in neregula. Alte cuvinte marcate cu "eligibil" raspund favorabil la cautare, altele nu.... Si faza ca astia nu au "call center" ca sa te certi cu ei. Daca nu merge...nu merge! Am impresia ca cele la care "pozitia medie" este 1..1.2...1.3 merg. Cele care au in dreptul pozitiei medii 0 nu.
Ma incurca un pic denumirile in romana, dar incerc sa-ti raspund:
1. Probabil te referi la Search Network si Content Network. Pentru asta, intri la Setarile Campaniei si trebuie sa ai "Networks, devices and extensions " - edit si poti deselecta.
2. Asta cu max cpc si neafisarea e o problema clasica, trebuie sa te straduiesti sa fie cuvinte, texte, pagini cat mai relevante. Aici se poate scrie un roman intreg.

#45
positivcriss

positivcriss

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 484
  • Înscris: 28.08.2009
Pot plati prin PayPal ??? :(((((( pe Adword ??

#46
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007

View Postpositivcriss, on 22nd October 2009, 21:09, said:

Pot plati prin PayPal ??? :(((((( pe Adword ??
Nu, doar credit card (special pentru plati prin internet) si transfer bancar (mai mult posibilitate teoretica).

#47
pd

pd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 04.05.2004
Incerc de cateva zile sa pornesc o campanie (sunt novice inca) si nu reusesc sa platesc (am selectat plata anticipata). Singura optiune pe care o am e "carte de credit". Eu am un card (de debit) VISA eliberat de B. Transilvania. Am mai facut plati online cu el dar cand incerc sa platesc pe google imi spune ca nu e valid.
Imi trebuie un alt fel de card? Daca da, ce fel de card?
De ce nu am posibilitatea sa platesc prin transfer bancar?

#48
Lyvyoo

Lyvyoo

    Membru espressoman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,358
  • Înscris: 10.01.2005
Esti sigur ca ai bani pe el? Asa imi spunea si mie cand incercam sa platesc si nu aveam suma necesara. Adica Google nu va zice "cardul e ok insa e gol" ci direct "card invalid".
Oricum, pentru raspunsuri exacte vezi ca au centru de ajutor pe email - [email protected]  Intr-o zi ai si raspunsul.
Eu ma mirasem cum de nu pot incarca bani pe cont ca la cartele de telefonie mobila. Adica sa sa pun bani pe card, sa intru in adwords si sa apas un buton de genul "Reincarcare". Chestia asta se poate face doar la anumite tipuri de conturi. Eu trebuie sa astept sa se emita o factura, am impresia ca abia cand ajung la 200RON. Practic acum "merg pe datorie" caci nu am pe card banii care sunt consumati :)

Edited by Lyvyoo, 06 November 2009 - 13:49.


#49
pd

pd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 04.05.2004
Intre timp am platit cu un card de BCR si a mers (sper sa nu fac reclama, chiar nu am o parere buna despre BCR). Cardul de transilvania (pe care il respinge) e ok. Are bani pe el. De verificare am platit o factura de telefon online si a mers fara probleme. Am fost pana la banca si mi-au zis ca din pct. lor de vedere cardul este ok si se pot face plati online (ceea ce am si testat cu factura de telefon).
Cum pot afla care e problema, de ce google nu il accepta?

#50
pd

pd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 04.05.2004
Problema de mai sus s-a rezolvat, la banca era baiu' :).

Acum am o alta problema. Am platit, am setat buget, etc..., treaba a inceput sas mearga chiar bine dar am o nelamurire. Scriu cuvantul cheie in google si site-ul nu imi apare chiar daca bugetul nu e consumat. Nu inteleg de ce.
Ma poate ajuta cineva cu o lamurire? Am tot cautat pe net si nu am inteles de ce se intampla asa ceva.

#51
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007
Pot exista multe motive din cauza carora sa nu se afiseze anuntul. Incearca sa pui mouse-ul pe lupa de langa cuvant - iti va da un indiciu. Poti de asemenea da un mail la support.
Important este insa daca max cpc-ul setat de tine e mai mare decat minimul a ceea ce cere sistemul (legat si de quality score).

#52
diu1so

diu1so

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 10.12.2007
Am primit si eu de curand un voucher de 150 RON pe o firma,defapt de la un prieten, dar vreau sa o folosesc pe alt cont, deja creat, e ok? Pe spatele voucherului scrie "doar pentru conturi nou activate". Se poate folosi voucherul?

Bun, in cazul in care trecem peste primul paragraf cu bine e obligatorie introducerea numarului de card & other pentru aceasta operatiune? Deocamdata nu vreau sa asociez niciun card contului de adwords desi pe viitor sunt interesat sa fac niste campanii in functie de rezultatele acestui mic test.

Multumesc pentru raspunsuri.

Edited by diu1so, 20 January 2010 - 00:06.


#53
mstanciu

mstanciu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 24.04.2007

View Postdiu1so, on 20th January 2010, 00:54, said:

Am primit si eu de curand un voucher de 150 RON pe o firma,defapt de la un prieten, dar vreau sa o folosesc pe alt cont, deja creat, e ok? Pe spatele voucherului scrie "doar pentru conturi nou activate". Se poate folosi voucherul?

Bun, in cazul in care trecem peste primul paragraf cu bine e obligatorie introducerea numarului de card & other pentru aceasta operatiune? Deocamdata nu vreau sa asociez niciun card contului de adwords desi pe viitor sunt interesat sa fac niste campanii in functie de rezultatele acestui mic test.

Multumesc pentru raspunsuri.
Voucherele se pot folosi doar pentru conturi noi, si pentru care ai introdus deja un card.
Altfel, fie vorba intre noi, ar fi chiar prea usor :)

#54
Ciprianzet

Ciprianzet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 30.01.2005
mi-am facut o campanie
addwords
am adugat diverse
cuvinte cheie
problema este ca la 2 dintre aceste cuvinte cheie scrie:
"Sub suma licitată pentru afișarea în prima pagină
Suma estimată pentru afișarea în prima pagină:0,50 RON"
eu am setat la 0.20 nu vad de ce ar fi necesar peste
pe cuvintele respective la unul nu apare nici o reclama, desi candc am testat prima data aprea reclama mea, acum nu mai apre nici o reclama
si primesc mesajul asta
iar la cealelalte 2 cuvinte nu apare decat o singura reclama deci a mea are cum sa apara
si totusi nu apare si am mesajul d emai sus

sunt nou cu adwords .... de ce se intampla asta?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate