![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
NEC 3G
Last Updated: Oct 07 2007 14:23, Started by
danlaud7
, Mar 21 2005 14:03
·
0

Posted 07 October 2007 - 14:10

Mergeti la un service autorizat , specializat in GSM , undeva unde personalul este foarte serios
![]() Nu tot ce este ieftin e si bun ![]() |
Posted 07 October 2007 - 14:19

Buna ziua ! Am si eu o problema... Am achizitionat de curand un telefon Nec e616v, iar in el am o cartela Orange Prepay, iar cand am sunat pentru configurarea internetului m-au trimis la deva la un consultant orange. Cand am ajuns acolo, doamna de acolo mi-a butonat telefonul apoi mi-a zis ca nu voi avea internet cat voi traii pe telefon, pentru ca nec nu face parte din telefonia lor, nu stiu ce ?!?!?! Apoi m-am gandit s-a apelez la voi! Sper sa ma puteti ajuta! Va multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 07 October 2007 - 14:23

buna! am si eu o intrebare. am reusit sa-mi activez bluetooth-ul,dar totusi nu merge.cand incerc sa transfer ceva sau sa primesc imi scrie:''bluetooth connection to...not possible from the handset.please connect from the PC.'' ![]() ![]() Edited by Teophileos, 07 October 2007 - 14:34. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users