Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu

Recomandare WYSIWYG HTML Editors

Alegere aspersoare
 Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...

Acumulator 3.7v
 Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...

Anevrism de aorta ascendenta
 Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...

Factura platita la Supercom si ne...
 

NEC 3G

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
danlaud7

danlaud7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.03.2005
e vreun utilizator de nec 3 g?
ma intereseaza daca a gasit o solutie (setari) pt mms
mersik

#2
reclamagiu

reclamagiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,222
  • Înscris: 09.09.2004
majoritatea nec-urilor au in meniu o optiune Imode....daca si al tau are, poti sa stai linistit...nu o sa iti mearga in .ro nici daca vine 3G-ul

#3
danlaud7

danlaud7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.03.2005
nu am gasit asa ceva in meniul de la mms...
am sunat la connex si mi-a zis ca mms la modelul asta merge doar pe 3g

am incercat sa activez si busola connex : NOP ! asta are gps, care nu merge in rom
desper ringtonurile la nec stie cineva ceva?

mersik

#4
mrfe

mrfe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 12.01.2004
si eu am un nec (e313) e tot 3G si am aceeasi probl cu mms
din cate am inteles trebuie sa bage orange 3g si abia atunci...
la cnx este 3G da nush daca merge mms...

#5
michidutoi

michidutoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.03.2005

mrfe, on Mar 23 2005, 12:26, said:

si eu am un nec (e313) e tot 3G si am aceeasi probl cu mms
din cate am inteles trebuie sa bage orange 3g si abia atunci...
la cnx este 3G da nush daca merge mms...

<{POST_SNAPBACK}>


Sal,
Va pot spune eu mai multe despre nec 3g, seriile e313, e228 e616 etv. Eu am un e313 de vreo 8 luni, abia am reusit sa-l decodez , si binenteles am incercat sa-l folosesc pe servicii de wap , mms, browser web, client de mail pop3, etc.
Sunt 2 situatii:
1. Daca ai sim connex nu merge nimic din cele de mai sus pt ca la Connex se solicita User si Parola pt accesul pe un anumit apn(acces point name).
2. La orange nu se solicita accesul pe apn cu user si parola asa ca:
Se intra in menu la setari , la setari retea. la anp si se editeaza apn-ul 3 cu valoarea mms(pt acces la mms) sau internet(pt acces la browser web si mail pop3)
Apoi la obtiunea de selectare apn alegem apn 3
a) Daca am introdus apn de mms trebuie sa mergem in meniu la Mesaje apasam tasta  "..." alegem setari  apoi mms si pe proxi sriem 62.217.247.252:8799 si la mms centre scriem http://wap.mms.orange.ro:8002
Apoi putem trimite mesaje multimedia doar catre adrese de mail . Compunem mesajul multimedia (nu video sau mail sau altceva) si la destinatat scriem o adresa de mail si se trimite perfect la mail. Daca punem nr de tel centrala orange il respinge probabil dim motive de compatibilitate.
b ) Daca am introdus apn internet
Apasam pe tasta browserului aceea cu  triunghi , asteptam cateva minute pana ne apare o parte din site-ul celor de la three , apoi apasam pe tasta "..." si alegem enter url si punem spre exemplu www.google.com si ok si minune apare sit-ul de la google f. frumos afisat

In concluzie pe connex nu merge nimic pe transmisie de date, la orange merge acces intrenet (nu merge acces wap) ce ne aluta sa facem browsering si sa folosim clintul de mail pop3 al telefonului lucru testat de mine . si mai merge trimiterea de mms la adrese de mail (care nu prea mai e utila din moment ce putem trimite mailuri direct cu atasament). Ca toate astea sa fie posibile trebe sa avetzi si serviciile astea active de la orange din centrala.

Cam asta e , daca mai aveti curiozoitati , sau ati mai descoperit si alte lucruri postati aici.

Edited by michidutoi, 23 March 2005 - 17:09.


#6
danlaud7

danlaud7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.03.2005
hmmm
eu am connex...

dar am si un orange prepay. merge pe prepay daca se activeaza de la centrala?




la acces pointname doar l-am denumit "internet" dar perca atrunci cand aveam cartele de la three acolo era o adresa de net
ce se trece la apn adress?
scuze pt neintelegere

mersik

#7
michidutoi

michidutoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.03.2005

danlaud7, on Mar 24 2005, 10:58, said:

hmmm
eu am connex...

dar am si un orange prepay. merge pe prepay daca se activeaza de la centrala?
la acces pointname doar l-am denumit "internet" dar perca atrunci cand aveam cartele de la three acolo era o adresa de net
ce se trece la apn adress?
scuze pt neintelegere

mersik

<{POST_SNAPBACK}>


sunt doua campuri la apn:
1 apn name care nu conteaza ce pui e doar un nume
2 apn adress un trebe sa pui internet pt ca asta e adresa apn de la orange. adresa apn de la three era alta normal.

acum e posibil sa mai ai o problema , nu stiu daca cei de la orange ofera la prepaid acces internet prin gprs, tine cont ca nu merge cu acces wap prin gprs doar cu acces internet. Suna la orange si intreaba daca pe sim-ul tau de prepaid pot activa internet prin gprs , cu toate ca ma indoiesc.
Foloseste mai bine un post paid...

#8
xxxl

xxxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.01.2004

michidutoi, on Mar 24 2005, 14:16, said:

sunt doua campuri la apn:
1 apn name care nu conteaza ce pui e doar un nume
2 apn adress un trebe sa pui internet pt ca asta e adresa apn de la orange. adresa apn de la three era alta normal.

acum e posibil sa mai ai o problema , nu stiu daca cei de la orange ofera la prepaid acces internet prin gprs, tine cont ca nu merge cu acces wap prin gprs doar cu acces internet. Suna la orange si intreaba daca pe sim-ul tau de prepaid pot activa internet prin gprs , cu toate ca ma indoiesc.
Foloseste mai bine un post paid...

<{POST_SNAPBACK}>



Telefon NEC e616 cu abonament,GPRS activat si browserul nu merge cu setarile de mai sus.
*100# din Orange merge pe NEC-uri 3G?

#9
michidutoi

michidutoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.03.2005

xxxl, on Mar 24 2005, 22:19, said:

Telefon NEC e616 cu abonament,GPRS activat si browserul nu merge cu setarile de mai sus.
*100# din Orange merge pe NEC-uri 3G?

<{POST_SNAPBACK}>



Io n-am testat pe nec e616, dar avand in vedere faptul ca sunt pe acceasi platforma trebuie sa mearga.

Mai incearca odata pune la apn 3 la apn adress internet, si apoi la select apn selecteaza apn-ul 3 . E posibil ca tu sa nu poti edita apn-ul 3 ,atunci incearca la 2 sau la 1.
Daca nici asha nu poti edita apn urmeaza pasii:

1 in standby tasteaza *#2634# , intra apoi in meniu la setari-network-apn-apn1
si o sa-ti apara butonul edit, astfel poti edita apn 1 , si din select apn trebe sa-l selectezi.
(tot in meniul settings-network iti apare si un meniu gprs dar unde n-ai ce sa faci, ignora-l)

1.1 inchizi tel si-l repornesti

2 scri intr-un sms un text la intamplare care sa contina o adresa de net( nu wap) de ex : http://www.google.com si-l trimiti la intamplare.

3 intri apoi la sms-uri trimise si deruland mesajul poti sa selectezi adresa de net din el, apesi pe tasta "..." si alegi obtiunea "use selection" apoi alegi open in browser. Astepti si-ti apare pagina ....

Pe bune ca trebe sa-ti mearga, o sa postezi si o poza facuta telefonului in momentul conectarii sa nu crezi ca bat campii depomana.

Si daca tot nu merge scrie si tu unde te incurci poate te ajut.

Vezi ca atunci cand incerci sa te conectezi (si nu numai) trebe sa-ti apara pe bara de sus a ecranului mai la stanga de semnal doua linii paralele "=" , asta insemna ca tel recunoaste reteaua gprs si s-a autentificat pe APN-ul respectiv. Iar atunci cand faci trafic liniile se fac de culoare verde si se transforma in 2 sageti , atunci sti sigur ca incearca sa-ti aduca pagina pe tel.

Vezi c-am sris si de mms mai sus ai incercat? vezi ca nu merge sa trimiti decat mms la adresa de mail.

Spor si sper sa-ti fie de ajutor

#10
xxxl

xxxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.01.2004

michidutoi, on Mar 25 2005, 00:29, said:

Io n-am testat pe nec e616, dar avand in vedere faptul ca sunt pe acceasi platforma trebuie sa mearga.

Mai incearca odata pune la apn 3 la apn adress internet, si apoi la select apn selecteaza apn-ul 3 . E posibil ca tu sa nu poti edita apn-ul 3 ,atunci incearca la 2 sau la 1.
Daca nici asha nu poti edita apn urmeaza pasii:

1 in standby tasteaza *#2634# , intra apoi in meniu la setari-network-apn-apn1
si o sa-ti apara butonul edit, astfel poti edita apn 1 , si din select apn trebe sa-l selectezi.
(tot in meniul settings-network iti apare si un meniu gprs dar unde n-ai ce sa faci, ignora-l)

1.1 inchizi tel si-l repornesti

2 scri intr-un sms un text la intamplare care sa contina o adresa de net( nu wap) de ex : http://www.google.com si-l trimiti la intamplare.

3 intri apoi la sms-uri trimise si deruland mesajul poti sa selectezi adresa de net din el, apesi pe tasta "..." si alegi obtiunea "use selection" apoi alegi open in browser. Astepti si-ti apare pagina ....

Pe bune ca trebe sa-ti mearga, o sa postezi si o poza facuta telefonului in momentul conectarii sa nu crezi ca bat campii depomana.

Si daca tot nu merge scrie si tu unde te incurci poate te ajut.

Vezi ca atunci cand incerci sa te conectezi (si nu numai) trebe sa-ti apara pe bara de sus a ecranului mai la stanga de semnal doua linii paralele "=" , asta insemna ca tel recunoaste reteaua gprs si s-a autentificat pe APN-ul respectiv. Iar atunci cand faci trafic liniile se fac de culoare verde si se transforma in 2 sageti , atunci sti sigur ca incearca sa-ti aduca pagina pe tel.

Vezi c-am sris si de mms mai sus ai incercat? vezi ca nu merge sa trimiti decat mms la adresa de mail.

Spor si sper sa-ti fie de ajutor

<{POST_SNAPBACK}>


Merge!
Din pacate scriam www.google.ro si nu incarca!
Dar am reusit sa ajung pe  www.google.com si pe alte pagini.
Totusi la pornirea browserului am mesajul UNABLE TO CONNECT. O fi din cauza ca e personalizat pe serviciile tre.it?
Imi poti spune ceva si despre java (aplicatii, jocuri free)?
Multumesc!

#11
michidutoi

michidutoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.03.2005

xxxl, on Mar 25 2005, 08:55, said:

Merge!
Din pacate scriam www.google.ro si nu incarca!
Dar am reusit sa ajung pe  www.google.com si pe alte pagini.
Totusi la pornirea browserului am mesajul UNABLE TO CONNECT. O fi din cauza ca e personalizat pe serviciile tre.it?
Imi poti spune ceva si despre java (aplicatii, jocuri free)?
Multumesc!

<{POST_SNAPBACK}>



Iti pot spune io mi-am descarcat niste jocuri bunicele , n-am acuma link-ul sa ti-l dau, il am salvat in tel si tele e acasa .Ti-l dau mai spre seara, la noapte...

#12
mrfe

mrfe

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 12.01.2004

michidutoi, on Mar 23 2005, 16:55, said:

Sal,
Va pot spune eu mai multe despre nec 3g, seriile e313, e228 e616 etv. Eu am un e313 de vreo 8 luni, abia am reusit sa-l decodez , si binenteles am incercat sa-l folosesc pe servicii de wap , mms, browser web, client de mail pop3, etc.
Sunt 2 situatii:
1. Daca ai sim connex nu merge nimic din cele de mai sus pt ca la Connex se solicita User si Parola pt accesul pe un anumit apn(acces point name).
2. La orange nu se solicita accesul pe apn cu user si parola asa ca:
Se intra in menu la setari , la setari retea. la anp si se editeaza apn-ul 3 cu valoarea mms(pt acces la mms) sau internet(pt acces la browser web si mail pop3)
Apoi la obtiunea de selectare apn alegem apn 3
a) Daca am introdus apn de mms trebuie sa mergem in meniu la Mesaje apasam tasta  "..." alegem setari  apoi mms si pe proxi sriem 62.217.247.252:8799 si la mms centre scriem http://wap.mms.orange.ro:8002
Apoi putem trimite mesaje multimedia doar catre adrese de mail . Compunem mesajul multimedia (nu video sau mail sau altceva) si la destinatat scriem o adresa de mail si se trimite perfect la mail. Daca punem nr de tel centrala orange il respinge probabil dim motive de compatibilitate.
b ) Daca am introdus apn internet
Apasam pe tasta browserului aceea cu  triunghi , asteptam cateva minute pana ne apare o parte din site-ul celor de la three , apoi apasam pe tasta "..." si alegem enter url si punem spre exemplu www.google.com si ok si minune apare sit-ul de la google f. frumos afisat

In concluzie pe connex nu merge nimic pe transmisie de date, la orange merge acces intrenet (nu merge acces wap) ce ne aluta sa facem browsering si sa folosim clintul de mail pop3 al telefonului lucru testat de mine . si mai merge trimiterea de mms la adrese de mail (care nu prea mai e utila din moment ce putem trimite mailuri direct cu atasament). Ca toate astea sa fie posibile trebe sa avetzi si serviciile astea active de la orange din centrala.

Cam asta e , daca mai aveti curiozoitati , sau ati mai descoperit si alte lucruri postati aici.

<{POST_SNAPBACK}>


am facut cum ai scris tu pt mms catre mail da nu imi merge...
imi apare unmesaj (unable to send messages at this time) tot timpul. nu stiu ce sa fac.
alta solutie care sa mearga nu ai?

#13
michidutoi

michidutoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 23.03.2005

mrfe, on Mar 26 2005, 18:37, said:

am facut cum ai scris tu pt mms catre mail da nu imi merge...
imi apare unmesaj (unable to send messages at this time) tot timpul. nu stiu ce sa fac.
alta solutie care sa mearga nu ai?

<{POST_SNAPBACK}>



Vezi ca trebe sa mearga , completeaza cu atentie apn-ul mms in loc de internet, apoi inchide si redeschide ca sa se localizeze pe noul apn.
Apoi ai grija sa fie scris corect proxi si serverul de mms.

Daca nu-ti merge lasa apn-ul internet, asigurate ca-ti merge internetul , si configureaza-ti clinetul de mail din tel. trebe sa ai o padresa de mail cu pop 3 ,gasesti adha ceva gratuit la home.ro de ex.
Dupa ce ti-ai configurat contul de mail , cu nume de server de mail cu porturi etc(informatii care le gasesti la cei ce-ti ofera adresa de mail cu pop3 in exemplu meu home.ro) , poti sa trimiti mailuri cu atasament (poza , film, sunet orice ai tu in tel) sau sa primesti mailuri cu atasamente. O sa platesti goar traficul (cat de mari sunt mailurile) adica foarte putin .

#14
xxxl

xxxl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 05.01.2004
Te rog pune link-ul pentru java!


michidutoi, on Mar 25 2005, 15:33, said:

Iti pot spune io mi-am descarcat niste jocuri bunicele , n-am acuma link-ul sa ti-l dau, il am salvat in tel si tele e acasa .Ti-l dau mai spre seara, la noapte...

<{POST_SNAPBACK}>



#15
danlaud7

danlaud7

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.03.2005
intrebare : daca pun un mp3 pe cardul de memorie al telefonului, oare pot sa-l configurez ca ringtone?
ca din mem lui interna nu mere decat .mid

#16
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,452
  • Înscris: 08.06.2005

michidutoi, on Mar 25 2005, 15:33, said:

Iti pot spune io mi-am descarcat niste jocuri bunicele , n-am acuma link-ul sa ti-l dau, il am salvat in tel si tele e acasa .Ti-l dau mai spre seara, la noapte...

<{POST_SNAPBACK}>


daca se poate as vrea si eu sa stiu cum ai instalat jocuri pe NEC, eu am NEC e228...sau linkul  :coolspeak:

#17
robycu

robycu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 16.06.2005
shtiu k sunt pe langa subiect.. dar ptr cei interesati sa decodeze NEC-uri (e228, 313, e616, e616v etc) schema ptr modificarea cablului de date si programul ptr decodare le gasiti pe   http://www.robycu.lx.ro/  :coolspeak:

:peacefingers:

#18
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,452
  • Înscris: 08.06.2005
chiar merge sa accesezi internetu pe nec, eu am e228...dar poti spune tu michidutoi linkul pt jocuri?plsss

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate