Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid
 Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite
 Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...

Izolatie intre parter si etaj
 

Hernie de disc

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
5838 replies to this topic

#109
roxana.zenit

roxana.zenit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 08.07.2007
Buna seara!
Mama mea are hernie de disc lombara si a auzit prin cunostinte de un procedeu care se numeste cimentarea vertebrelor care s-ar efectua intr-o clinica la Targu Mures. Are cineva vreo informatie in acet sens?multumesc anticipat.

#110
vladeanu_nadia

vladeanu_nadia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 08.12.2009

 hautav, on 6th March 2008, 14:38, said:

Luna trecuta am cautat foarte multe informatii despre
pt hautv, vreau un nr de telefon sau o adresa de mail.
subiectul este nucleoplastia.

Edited by Mig VWFan, 12 December 2009 - 19:56.


#111
ladyemmily

ladyemmily

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.09.2009

 adinaradupopica, on 4th November 2009, 22:04, said:

Draga mea, as vrea tare mult sa putem vorbi mai  mult despre acest procedeu- nucleoplastia...Si eu ma aflu in situatia in care trebuie sa fac ceva cu durerile de spate...Am 28 ani si inca nu am un bebe...mi-as dori mult unul, dar nu se poate din cauza spatelui. Cum as putea lua legatura cu tine? Sunt din Intorsura-Buzaului, de langa Brasov. Astept un raspuns din partea ta... poate un nr de telefon sau o adresa de mes...

Scuze, nu am mai intrat de mult timp pe forum.
Ma poti gasi pe [email protected]

Au trecut 3 luni de la nucleoplastie si nu ma mai doare mijlocul aproape deloc! Am refacut insa RMN-ul si se pare ca acolo a mai ramas ceva, asa ca am hotarat sa mai fac o data (tot la Universitar, si tot compensat). Vreau sa ma reapuc de sport (nu performanta bineinteles) si sa imi pregatesc cat mai bine drumul pentru un eventual bebe :)
Desi sansele de reusita nu sunt 100%, continui sa fiu de parere ca, pentru cei care sunt inca in stadiul de hernie in care discul nu e rupt, nucleoplastia e o optiune inainte de a ajunge la cutit. Cel mai simplu - trimiteti un mail cu rezultatele la RMN catre Dr. Nechifor Rares (eu asa am facut) si veti primi raspuns in mai putin de o saptamana.

Edited by ladyemmily, 11 January 2010 - 11:16.


#112
azzaza

azzaza

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.02.2010

 hautav, on 6th March 2008, 14:38, said:

Luna trecuta am cautat foarte multe informatii despre metode noi de "tratare" a hernie de disc deoarece operatia clasica nu este deloc recomandata mai ales la o varsta 20 -30 ani. Am sa descriu aici putin din experienta mea :) stiind ca multi au nevoie de o parere despre aceasta metoda noua in Romania
Pe 14.02.2008 am facut operatia  de nucleoplastie percutana  (in singurul centru medical din Romania - Bucuresti) deoarece am fost diagnosticat cu o hernie discla destul de mare L4-L5 in urma unui examen RMN.
Operatia o puteti vedea filmata (nu a mea) pe un site (nu stiu daca e bine sa dau numele site-ului ) dar google il gaseste usor, asa ca nu are rost sa intru eu in detalii.
Am fost operat de Dr. Rares Nechifor, interventia a durat 30 minute, complicatii nu cred ca pot aparea in timpul interventiei deoarece nu te taie si ........, fiind doar un ac ce patrunde prin masa musculara pana la nivelul discului.
Dupa operatie, 3 ore la pat, dupa care pe propriile picioare -  acasa   :)   la mine tocmai in Iasi
Dupa ~ 3 saptamani cat au trecut pana acum recuperarea  - fizioterapie si antiinflamatoare- pot spune ca e cam de 70-75%. Mai greu a fost in primele 10 zile cand durerea exista si pe traseul nervului ( pe picior) dar si local din cauza punctiei respective.
In concluzie sunt de la multumit la f. multumit de rezultatele de pana acum.  Am sa vad in timp cum se comporta si ce o sa spuna dupa 1 luna Dl. Dr. la recontrol
Oricum restrictiile in efectuarea miscarilor si manipularea diferitelor obiecte trebuie respectate cu strictete acum si ......  tot inainte


am citit de operatia pe care ai facut-o. am un coleg care are exact aceeasi problema . id meu de mess e manuta_liviu. daca te rog ii dai add sa vb putin .? ms mult.

#113
miras

miras

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.02.2010
eu m am operat de 1 luna prin metoda clasica, nu stiu cum ar trebui sa ma simt, eu nu simt diferenta, amorteala din picior e la fel de accentuata ca si inainte de operatie. as dori sa aflu alte experiente de dupa operatie si chiar si sfaturi. id meu de yahoo este marianaborsec

#114
mitre

mitre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 03.09.2006
salut
am si eu aceasi problema. de cca un an am dureri despate. initial au fost foarte dure, apoi dupa un scurt tratment au devenit usoare si doar cand ma aplecam. de cateva zile insa dupa ce am stat in scaun cam o saptamana peste 10 ore pe zi si dupa un drum la timisoara de la oradea am inceput sa am dureri din nou. nu eagerate, doar cand ma aplec sau fac miscari ample. am 4 zile de tratament, si sa vedem ca deja s-a ameliorat. ma gandeam insa la o operatie sa scap odata. eu nu am avut niciodata probleme dar uite ca s-a intamplat. din pacate am luat ceva in greutate dar o sa dau jos. la mine pe rmn scrie asa :
mica hernie discala postero mediana L4 - L5, Hernie discala postero mediana L5 - S1  in contact radicular bilateral , intracanalar, protruzii discale etajate, cu compresie radiculara foraminala bilaterala la nivel L4-L5 si L4 -S1.
Ce parere aveti? merita sa fac o operatie? nu am probleme de mers sau de dormit, nu imi amortesc picioarele dar ma deranjaza spatele si cand am avut criza parca ma injunghia cineva acolo la spate.

#115
miras

miras

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 10.02.2010
mie medicul mi a scris diagnosticul gresit. pe diagnostic scria ca am hernia la l5 s1 si am fost operata la l4 l5. am inceput gimnastica de recuperare, vreau sa zic ca ma simt mult mai bine. eu personal ti as recomanda sa faci multa gimnastica cu un kinetoterapeut si sa incerci maseuri profesionisti, de pe langa cluburi sportive. in rest nu stiu. eu nu am facut kinetoterapie sau orice alta forma de recuperare inainte de operatie. nu am suferit mult inainte si operatia s a impus pentru ca aveam deja piciorul amortit si eram fara vlaga, chiar si jumate de kilogram sa ridic era un efort.  bafta

Edited by Mig VWFan, 02 March 2010 - 12:07.


#116
mitre

mitre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,167
  • Înscris: 03.09.2006
dupa o saptamana de tratament a cedat durerea. ma pot apleca, misca lejer, umbla 10 - 15 km fara probleme, dar daca ridic ceva mai greu pauza. chiar si sa intind laptopul la cineva ma deranjaza. o sa fac fizioterapie si sa vedem.

#117
mateuta2005

mateuta2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 27.04.2008

 printulandrei, on 17th July 2007, 21:12, said:

In urma cu doi ani si jumatate am fost diagnosticat cu “o mare hernie de disc”(cuvintele doctorului) si la vremea respectiva taram piciorul dupa mine, aveam dureri ingrozitoare si o stare de spirit cam nasoala. Pentru mine totul era cam gri si nu aveam in gand decat ca pot ramane paralizat la 23 de ani. Nu stiam ce sa fac si operatia mi se parea singura solutie. Am ales insa sa nu ma operez pentru ca la varsta mea nu este prea indicata interventia pe coloana (este riscanta si am auzit de pacienti care se simt mai rau ca inainte). Toti chirurgii abia asteapta sa opereze. Se poate scapa si fara. Eu unul am scapat si acum merg la serviciu, conduc si opt ore, inot fara probleme insa am renuntat la ridicat greutati peste cinci kg. Am facut mai multe tratamente care m-au costat cam 10 milioane ( o operatie va costa cam 20 milioane si nu se stie daca mai mergi dupa). Tratamentele facute de mine nu inseamna neaparat ca sunt bune si pentru voi, dar merita incercat orice numai operatia nu. Va pot sfatuii ce si cum sa faceti. Sanatate!

Buna! Tocmai am aflat si eu ca am aceeasi mare hernie de disc! Daca citesti cumva acest mesaj, sunt foarte interesat de ce ai facut pentru a te vindeca! Multumesc!

#118
dany00

dany00

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 27.12.2008
Salut. Poti sa ne dai mai multe detalii despre tratamentul pe care l'ai urmat? Si eu am tot 23 de ani si in urma cu 1 an jumate m'am confruntat cu aceasi problema. Am refuzat insa operatia cu toate ca toti doctoriii ziceau sa ma operez cat mai repede posibil. Am urmat un tratament la Ocna Sibiului la baza de tratament si situatia s'a ameliorat f mult. Tratamentul a costat in jur de 7 mil jumate.

#119
scarlettohara

scarlettohara

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 05.03.2010

 dany00, on 18th March 2010, 09:27, said:

Salut. Poti sa ne dai mai multe detalii despre tratamentul pe care l'ai urmat? Si eu am tot 23 de ani si in urma cu 1 an jumate m'am confruntat cu aceasi problema. Am refuzat insa operatia cu toate ca toti doctoriii ziceau sa ma operez cat mai repede posibil. Am urmat un tratament la Ocna Sibiului la baza de tratament si situatia s'a ameliorat f mult. Tratamentul a costat in jur de 7 mil jumate.

Buna! Eu m-am operat de hernie de disc in 2 feb. Acum ma simt mai bine,dar as vrea sa fac ceva tratamente de recuperare. Ce tratament ai facut la Ocna Sibiului ?
APROPO , daca ai hernia peste 10 cm nu se mai rezolva cu tratament ,doar chirurgical ,astfel risti sa-ti pierzi piciorul. Eu am fos operata in acceasi zi cu o doamna si ei inca nu i s-a dezmortit piciorul, iar chirurgul i-a spus ca s-ar putea sa nu i se mai dezmorteasca.

#120
dany00

dany00

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 27.12.2008
Salut. Eu am facut un tratament de vre-o 2 saptamani la baza de tratament din Ocna Sibiului. Doctorul care m'a consultat si mi'a prescris tratamentul se numeste Olariu. Tratamentul a constat in tot felu de bai cu apa sarata, masaj, namol cu nush' ce propietati, fizioterapie etc). Tratamentu nu e deloc dureros (pot spune chiar placut).

#121
gianizaharia

gianizaharia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.06.2010
Desi citirea celor de mai jos necesita ceva rabdare, sunt incredintat ca suferinzii de hernie de disc, tentati de efectuarea unei interventii salvatoare in afara tarii,  vor avea rabdarea necesara, fiindu-le, poate, utila
Sunt un pacient suferind de hernie de disc lombara, proaspat intors de la Viena, asa ca va pot impartasi din experienta proprie, la cald.
Deplasarea la clinica a fost determinata de indemnul unui respectabil domn, care mi-a relatat ca i s-a efectuat o infiltratie cu cristale care protejeaza nervul, garantata cel putin 10 ani si caruia, dupa o interventie recenta, i-au disparut toate durerile. Pretul interventiei nu era foarte ridicat (max. 1500 EUR), asa ca suna foarte tentant.
Primul impuls a fost sa caut informatii suplimentare, pe internet ? nimic privitor la aceasta metoda revolutionara, doar referinte foarte solide despre medicul al carui telefon mi-a fost furnizat, plus ca stia binisor limba romana.
Pentru ca oferta parea de nerefuzat, am vorbit cu medicul, care a spus ca ne asteapta, cu drag, refuzand a da detalii cu privire la natura si costul interventiei.
Am plecat in cel mai scurt timp posibil in Viena, ne-am cazat in graba, la costuri usor de imaginat si, la ora 8, cum convenisem, am fost prezent in clinica privata, la usa cabinetului.
Totul suna OK, pana aici, nu-i asa?
Dupa cum, probabil,  va asteptati, incep surprizele:
1) Medicul vine tarziu, dupa cca. 20 min, ca si in tara
2) De pe afisier aflu ca medicul cu care stabilisem efectuarea interventiei e chirurg specialist in colonoscopie, nicidecum in interventii pe coloana vertebrala
3) Pacientii din sala de asteptare, desi suntem in Viena, sunt romani
4) Pe la ora 9, dupa cca. o ora de asteptare, apare un domn, in tinuta de strada, cu ochelari violet, care intra in saloane si in sala de operatie, discuta cu toata lumea, pare sa stie tot si pe toata lumea, vorbind limba romana; ma interesez si aflu ca e "mediator medical".
5) Dupa alte cca. 30. min (ora 9.30), d-l. doctor are amabilitatea de a sta de vorba cu mine si mi-l prezinta pe d-l. de care vorbeam, pe care il recomanda ca fiind  "chef kopf alle chef" (seful sefilor), cu un subtil repros ca nu-l cunoscusem deja
6) Intram in cabinetul d-lui doctor si, fara a avea legatura cu intreventia ce urma sa aiba loc, am parte de o consultatie generala, nesolicitata, in care sunt intrebat daca am facut recent analize ale sangelui; raspund ca le-am facut acum cinci zile, dar nu le am la mine, intrucat la discutia telefonica mi s-a spus ca nu sunt necesare; mi se indica efectuarea unor noi analize, (asa, ca sa fie); sunt de acord, constient ca in Romania costa 50 lei, imi imaginez ca or sa coste maxim 50 Euro;
7) Mi se indica necesitatea efectuarii unei imagistici prin rezonanta magnetica (RMN), la care ma asteptam, care costa 450 Euro.
In aceeasi zi, mai tarziu, sunt consultat in cofetarie (!) de medicul specialist, austriac, care imi spune ca, din analiza RMN efectuata, a reiesit ca o interventie chirurgicala nu este necesara, fiind indicata o infiltratie (discutia este tradusa de d-l. cu ochelari violet). Mi se sugereaza, de d-l. amintit, ca daca vreau, pot plati, in plic, jumatate din costul interventiei; d-l. doctor mentioneaza, putin fasticit, ca "Herr <X> ich bin"  (ce  spune el, spune in numele meu). De asemenea, foarte important pentru mine, mi se spune ca, din analiza RMN reiese ca interventia are sanse de reusita de 100%.
Urmeaza interventia: infiltratie cu CORTIZON si nu cu cristalele miraculoase, dureaza 10 min, nu mai mult, am parte de recuperare de cca. 40 min. in spatele unei usi, langa calculatorul unei asistente, pe un hol mai larg, nicidecum intr-o rezerva, dupa care sunt invitat de d-l. cu ochelari violet la orele 11-12  a doua zi,, la cabinetul specialistului ce vorbeste romaneste.
In ziua urmatoare, durerile imi sunt mai mari decat cele cu care am venit; totusi, cu frica de medici in sange, ma prezint la ora si locul indicate; constat ca, din totalul pacientilor, procentul romanilor se apropie de maximul posibil; din fericire pentru mine, am problema medicala cea mai putin grava.
Trecand peste problemele partenerilor de asteptare, revin la situatia mea: dupa cca. 1.5 ore de asteptare, sunt primit de d-l. doctor, pseudo-romanul: imi spune ca stia ca interventia nu isi are rostul, solutia constand in gimnastica recuperatorie, imi da, drept consolare, seringi si niste medicamente, cu indicatia "sa nu afle ceilalti pacienti".
Daca ati avut perseverenta de a citi pana aici, urmeaza partea suculenta:
- consultatia generala, descrisa la pct. 6 de mai sus, a trebuit platita cu 200 Euro fara factura, desi nu am solicitat-o si nu avea legatura cu deplasarea mea;
- ultima intalnire, in cadrul careia am primit seringile si niste pastile, m-a costat alte 200 Euro, de asemenea fara factura;
- "consultanta" d-lui. cu ochelari violet, a costat, la indicatia specialistului , alte 150 Euro, bani fara factura;
- costul in plic al interventiei propriu-zise: 300 Euro;
- analizele sangelui, nesolicitate, m-au costat alte 300 Euro;
- costul RMN, pe factura, 450 Euro,
- costul oficial al infiltratiei, 300 Euro.
In concluzie, dintr-un total de 1850 Euro, am platit pentru o interventie a carei utilitate va las sa o apreciati, intr-unul dintre bastioanele democratiei si ale statului de drept, centru universitar cu renume in cercetarea medicala, 850 Euro spaga si 300 Euro analize fara rost. De asemeni, vreau sa subliniez rolul d-lui cu ochelari violet, de rotita esentiala in mecanism, care colecteaza spaga austriecilor, fara de care escrocheria nu ar fi posibila.
Prezenta confesiune este determinata, pe langa motivul facil de dedus, de dorinta de informare a altor posibile victime si de DEGRADAREA pricinuita de escrocarea de catre vorbitori ai limbii romane (pentru ca romani nu mai sunt de mult), la o asa mare distanta de tara.

P.S. 1) In echipa mai intra o domnisoara, de asemenea vorbitoare de limba romana, care conduce pacientii la cabinete si al carei rol in escrocherie este greu de apreciat, fapt pentru care ii acord prezumptia de nevinovatie.
        2) Pentru detalieri ale celor de mai sus, va stau la dispozitie la adresa [email protected] .

Edited by gianizaharia, 23 June 2010 - 22:34.


#122
hautav

hautav

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 23.10.2003
revin cu un update  :)
am facut operatia de nucleoplastie percutana in luna februarie 2008 si vreau sa mentionez ca acum, dupa 2 ani si ceva situatia in cazul meu se prezinta din ce in ce mai bine (recuperare 90%). Am citit pe un site spaniol ca perioada de refacere completa este de aproximativ 2 ani. Cu exceptia cazurilor ca atunci cand stau pe scaun un timp mai indelungat ma mai doare un pic, nici nu simt ca as avea ceva. Eu zic ca inainte de o operatie clasica, daca medicul decide ca se poate face operatia, trebuie incercat ca in afara de bani nu ai ce pierde.

#123
sygeplejersken

sygeplejersken

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 289
  • Înscris: 18.01.2010

 gianizaharia, on 23rd June 2010, 22:24, said:

In concluzie, dintr-un total de 1850 Euro, am platit pentru o interventie a carei utilitate va las sa o apreciati, intr-unul dintre bastioanele democratiei si ale statului de drept, centru universitar cu renume in cercetarea medicala, 850 Euro spaga si 300 Euro analize fara rost.


ai primit serviciile medicale pe masura sumei platite

#124
gianizaharia

gianizaharia

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.06.2010

 sygeplejersken, on 27th June 2010, 21:30, said:

ai primit serviciile medicale pe masura sumei platite
Fara intentia de a polemiza, constient fiind ca serviciile medicale dintr-o clinica privata vieneza costa, nu pot sa trec peste faptul ca mi s-au facut consultatii si analize fara legatura cu obiectul deplasarii, clar explicat medicului. De asemenea, nu cred ca in Danemarca sunt tolerabile intarzieri ale medicului de 1-2 ore fata de ora programarii si serviciile medicale platite "la negru". Daca e asa, atunci inseamna ca toata isteria mass-media din tara, referitoare la coruptia din Romania, este datorata necunoasterii realitatilor europene. Greu de crezut, totusi. Sunt constient ca in orice sistem exista coruptie, dar la alte nivele decat in Romania. In sprijinul afirmatiilor mele este si postarea primita la adresa http://www.medipedia...ic/Default.aspx
Revenind, precizez inca odata ca scopul expunerii este informarea potentialelor victime.
In alta ordine de idei, o fraza neargumentata apartinand unei infirmiere, care face caz de valoarea pe care o au banii la intr-un orasel de la capatul lumii, nu poate ascunde realitatile jenante la care se preteaza unii romani, plecati sau nu din tara, din tagma carora, chiar daca nu ii face placere sa recunoasca, face parte.

Edited by gianizaharia, 13 July 2010 - 22:54.


#125
koxau

koxau

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 02.08.2010
BUNA! AM MAI POSTAT MESAJUL CARE URMEAZA SI PE ALT FORUM TOCMAI PENTRU A AJUTA SI ALTI SUFERINZI SA SE INSANATOSEASCA MACAR IN MASURA PE CARE AM FACUT-O (POATE SI PENTRU ASTA E BUN UN FORUM).DACA NU PLACE CUIVA,POATE SA NU-L CITEASCA, SAU CINE ARE POSIBILITATEA,SA-L STEARGA.
Citesc aici despre suferintele prin care treceti si sincer ma trec fiorii. Va spun si de ce.Cu aproximativ patru ani in urma,am ramas blocat(intepenit) in timp ce eram la lucru.Lucram pe-atunci in Italia,nu era o munca foarte grea, dar necesita destul efort fizic.In urma acestui eveniment mi-am facut toate investigatiile necesare si,ati ghicit ,am fost diagnosticat cu dubla hernie de disc.Va dati seama ce "m-am bucurat"!Suferintele prin care treceam erau aceleasi prin care vad ca treceti mai toti cei care ati postat aici.Pentru inceput am urmat un tratament cu antiinflamatorii injectabile( Voltaren +Muscoril),dimineata si seara timp de o saptamana cu repaos la pat.Situatia s-a ameliorat rapid,am inceput lucrul dar la scurt timp,am recidivat.In fine am continuat tot asa pe masura ce se repetau crizele, am adaugat si sedinte de fizioterapie, fiindca spre norocul meu locuiam intr-o localitate statiune balneara renumita din nord si desi plateam 18 euro sedinta,intr-o succesiune de zece sedinte,situatia mea nu s-a prea imbunatatit,in final fiindu-mi consiliata interventia chirurgicala..De asa ceva nici nu voiam s-aud, mai ales ca aveam cunostinte care au ajuns "la cutit"si ulterior au recidivat.Am continuat cu calmante,antiinflamatoriisi toate neamurile de unguenti(toate doar paleative dupa parerea mea!), eram relativ resemnat cu situatia mea medicala si incepusem sa ma gandesc ca daca nu merg la operatie voi ajunge in scaun cu rotile.Intamplarea face ca intors in tara acum cam trei ani, sunt sfatuit sa incerc cearceaful magnetic,care ar avea nu stiu ce efecte benefice in dureri reumatice,circulatorii,etc.si probabil si in situatia mea.Va dati seama cu cata "incredere" am primt propunerea!Eu satul de injectii,creme de toate felurile,masaje si toate cele,numai ca nu am ras in nas persoanei care-mi spunea ca doar dormind pe acest cearceaf cu benzi magnetice,starea mea de sanatate macar se va ameliora(nici nu ma gandeam la vindecare!).Desi sceptic,am acceptat sa-ncerc si asta ,iar la inceput parca ma durea mai tare, la un anumit moment chiar i-am cerut sotiei sa-l scoata ca nu-mi face nimic.Noroc ca nu m-a ascultat,fiindca dupa cateva luni(doua-trei) cand m-a intrebat cum ma mai simt,ca vede ca parca nu ma mai plang de dureri de spate,am constatat si eu ca intr-adevar nu ma mai durea si nici nu-mi dadusem seama eu care traisem ani cu acest discomfort.Dorm in continuare pe acest cearceaf din lana si-l iau cu mine si-n concediu,nu pot renunta la el.Pentru perioadele mai reci am si un brau de lana cu banda magnetica,fac orice fel de miscare sau efort fara sa-mi mai fie frica ca nu cumva sa ma-ntepe iar spatele,am reluat vechi pasiuni despre care inainte nici nu putea fi vorba(mers pe bicicleta,exercitii de forta; am o mica sala de forta),conduc distante lungi fara sa mai trebuiasca sa m-ajute nimeni sa cobor din masina,ma simt excelent.ATENTIE!!! Sfatuiesc pe oricine are probleme similare si vrea sa-ncerce cu aceste cearceafuri cu benzi magnetice, SA FIE FOARTE ATENT CE SI DE UNDE CUMPARA ,PIATA FIIND PLINA DE FALSURI,acestea nefiind altceva decat biete cearceafuri sintetice cu banale benzi de plastic inauntru(nici vorba de magnet!), care sunt vandute pe la colturi de tot felul de "nenea dubiosi".Stau la dispozitie oricui este interesat,cu eventuale informatii si /sau sfaturi despre aceste cearceafuri la tel. 0733 075 284 ,         0745 30 25 27 sau e-mail [email protected] . Va doresc multa sanatate tuturor si sa va bucurati de tot ce boala incerca sa va ia, asa cum fac si eu acum si n-as fi crezut posibil. Multumesc pentru rabdare. Vali COHAI!!!

#126
nickname77

nickname77

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 04.08.2010
buna seara . am si eu un rezultat rmn care zice asa :                                                                                                      -deshidratarea discurilor intervertebrale L4 si L5
-mai zice ceva la L3 : p....?zie d...?circumferentiala L3 fara conflicte evidente
-hernie de disc mediana , subligamentara L4 ce amprenteaza sacul dural fara conflicte evidente
hernie de disc mediana , subligamentara L5 ce amprenteazasacul dural cu angajarea intra....? bilateral , fara conflicte evidente
-fara modificare de semnal la nivelui conului medular ?
ma scuzati daca am pocit ceva :confuzzled:  nu am reusit sa inteleg mare lucru , foarte curand voi ajunge si la un specialist dar pana atunci poate stie careva , cineva , ceva adicatelea e de rau sau de bine ?
numa bine si sanatate la toata lumea .

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate