Eurodance - cele mai frumoase melodii
Last Updated: Dec 04 2023 08:52, Started by
Masterboy
, Mar 15 2005 08:23
·
23

Posted 15 March 2005 - 08:23

Am tot vorbit de atitea genuri de muzica aici si parca am cam neglijat eurodance in ultima vreme. De aceea va intreb, care sint primele 3( sau 5, 10 sau topul vostru) preferate.
Ale mele sint( scrise random pt ca nu ma pot decide intre ele 3) Haddaway-What is love Masterboy- Feel the heat of the night Ice MC(feat. Alexia)- Think about the way Voi mai reveni cu altele insa. Your turn now ![]() Edited by Masterboy, 10 May 2005 - 06:26. |
Posted 15 March 2005 - 16:58

la fel de random:
capella - u got 2 let the music u 96 - love sees no colour captain hollywood project - more and more ice mc - easy culture beat - inside out si ar mai fi... |
Posted 15 March 2005 - 18:24

Top :
Solid Base - Mirror mirror Activate - I Say What I want Ace of Base - all that she wants MAXX - No more 2 unlimited - No one The best of the best of the best ![]() |
Posted 16 March 2005 - 14:31

Masterboy, on Mar 15 2005, 08:23, said: Am tot vorbit de atitea genuri de muzica aici si parca am cam neglijat eurodance in ultima vreme. De aceea va intreb, care sint primele 3( sau 5, 10 sau topul vostru) preferate. Ale mele sint( scrise random pt ca nu ma pot decide intre ele 3) Haddaway-What is love Masterboy- Feel the heat of the night Ice MC(feat. Alexia)- Think about the way Voi mai reveni cu altele insa: You turn now ![]() Buuuna si muzica Eurodance a anilor '90. Pai, primele 3 locuri in optiunile mele sunt: ALEXIA- Summer Is Crazy MR.PRESIDENT- I Give You MyHeart HADDAWAY- Life si evident lista ar putea continua dar ma opresc aici. Deocamdata! Ii lasam si pe altii sa ne mai spuna. Apropo de Alexia, Masterboy presupun ca sti ca piesa "Sumer Is Crazy" a fost compusa de catre SPAGNA- una din divele muzicii ITALO DISCO. SPAGNA care a mai compus si pentru Corrona, BoneyM, Wighfield, Capella, etc. Anul trecut, dupa cca 12 ani, SPAGNA reapare cu un nou album in limba engleza: "Woman". In limba italiana IVANA SPAGNA compune si canta in continuare, insa cel mai iubit album in italiana iubit de mine este: "Lupi Solitari". Cat despre IceMC, trebuie sa sti ca si pentru ei a compus un alt mare V.I.P. italo disco: ALBERT ONE. Deci de asta spun ca Eurodance of the '90s este o CONTINUARE a ceea ce a fost of the '80s! In mare parte producatorii sunt cei din anii '80. Cam atat. Ciao. |
Posted 18 March 2005 - 18:21

1. Jessica Jay - "Cassablanca"
2. Culture Beat - "Mr. Vain" 3. Modern Talking - "Brother Louise" (varianta '98) |
Posted 18 March 2005 - 18:32

Acum nu-mi vine in minte decat una, ca pe asta o ascult in momentul de fata:
Scatman - Scatman's World |
Posted 22 March 2005 - 02:52

Sa completam lista cu best of Eurodance:
E-rotic - Do it all night Imperio - Return to paradise DJ Bobo - What about my broken heart |
Posted 28 March 2005 - 23:21

loft-hold on
2brothers on the 4floor-living in cyberspace ac one-sing the song culture beat-crying in the rain real mccoy-run away ...... ..... ...si multe multe altele; e greu sa te decizi sint eurodance'rist convins |
Posted 07 May 2005 - 00:22

Tuff E Nuff - Yo Yo
@Masterboy, this will make ya sweat yar pants btw... Masterboy - Is This The Love ![]() |
|
Posted 07 May 2005 - 00:52

Solid Base-Mirror mirror
Charles Shaw-I'm feelin' (asta e cea mai tare ) C&C Music Factory-Everybody dance now Army Of Lovers-Obsession Nu m-am putut opri la 3 scuze.CE VREMURI.CE MUZICA.... ![]() |
Posted 07 May 2005 - 01:49

alright, no more games.
N Trance - Turn Up the Power Leila K - Electric Culture Beat - Mr Vain Garcia - Vamonos |
Posted 07 May 2005 - 06:37

CataPro, on May 7 2005, 00:22, said: Tuff E Nuff - Yo Yo @Masterboy, this will make ya sweat yar pants btw... Masterboy - Is This The Love ![]() Catapro, thanks am gasit-o, e superrrrr. Inceputul cu sintetizatorul e heavenly. Chiar nu stiam de ea cu toate ca am peste o mie de melodii eurodance pe computer. Mai zi-mi si altele Sa continuam lista: Beat Society- Feel the beat // une dintre cele mai pure melodii eurodance. Merita nota 9.5 din 10 Activate- Save me(Masterboy remix) Samira-When I look into your eyes DJ Company- Fly away Masterboy- Get it on Scatman- Scatman 2004 (must have pt cui i-a placut Scatman, RIP ![]() ![]() ![]() PS stiti vreun club/bar/disco din Bucuresti care mai baga si eurodance? ![]() Edited by Masterboy, 07 May 2005 - 07:04. |
Posted 07 May 2005 - 06:52

eu muzica numita de voi mai sus o numeam "lale" shi "pompe" sper sa nu supar pe nimeni... valoarea tutoror acestor piese/trupe e direct proportzional cu anii/lunile cat au evoluat pe piatza.
pe vremea aia imi placea "House of Pain" Jump Jump.. aia era un fel de semi rap sau asha ceva... mama ce looser eram, cum putea sa'mi placa greshala aia ![]() |
|
Posted 07 May 2005 - 08:21

Quote pe vremea aia imi placea "House of Pain" Jump Jump.. aia era un fel de semi rap sau asha ceva... mama ce looser eram, cum putea sa'mi placa greshala aia asta ptr. ca erai tanar si la vremea aceea era considerata muzica buna , cind imbatranesti pasiunile muzicale se schimba , totul de altfel . |
Posted 07 May 2005 - 12:00

Taleesa - I Found Love Remix
Basic Element - The Fiddle MK4 Theme Bushman - No One Else done. |
Posted 07 May 2005 - 12:04

Hehe..si eu le-am ascultat la vremea lor (90-94); aveam cred <10 ani si in plus nu existau alternative. Sa nu uitam totusi ca in aceasi perioada in afara era deja in ascensiune techno-ul de mainstream (Moby, Underworld, Juan Atkins, etc) muzica incomparabila ca substanta cu erodance-ul (drept urmare ca intr-o forma sau alta a rezistat pana azi).
A fost funny, a fost la vremea lui...dar cam atat. Edited by sepguy, 07 May 2005 - 12:04. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users