Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

TomTom Go 500 meniu limba Romana

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
cosmin81

cosmin81

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.10.2008
Salut.
Am un tomtom GO 500 la care am reusit sa-i pun harti ver: 815.2023, inainte avea ver 5 si ceva.
Vreau sa stiu daca pot sa-i schimb meniul in romana la change language nu are romana.
Am reusit doar sai pun vocea in romana Oana.
Multumesc.

#2
latty

latty

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 27.10.2006

 cosmin81, on Mar 5 2009, 12:34, said:

Salut.
Am un tomtom GO 500 la care am reusit sa-i pun harti ver: 815.2023, inainte avea ver 5 si ceva.
Vreau sa stiu daca pot sa-i schimb meniul in romana la change language nu are romana.
Am reusit doar sai pun vocea in romana Oana.
Multumesc.


NU exista TomTom cu meniu in romana!!!

#3
ReKull

ReKull

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 07.04.2007

 latty, on 5th March 2009, 13:37, said:

NU exista TomTom cu meniu in romana!!!
Stie cineva care sunt fisierele de limba si daca se pot deschide cu Notepad sau alt editor pentru a traduce si crea meniul in Romana?


#4
costyn_man

costyn_man

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,648
  • Înscris: 01.08.2005
Meniul in limba romana este usor de facut dar din pacate doar iconitele din acesta, in rest totul ramine in limba care era setat anterior. Nu exista fisiere sa poata fi deschise cu notepad, ar fi foarte simplu, problema este mult mai complexa si a fost abandonata de toti care au incercat acest lucru!

#5
viorelbuhoi

viorelbuhoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.06.2005
voce limba romana: (Oana e eronata)

Attached Files



#6
viorelbuhoi

viorelbuhoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.06.2005
salut
am marea bucurie sa va anunt ca tomtom incepand cu harta 840.2561 (pentru central shi est europa) a inceput sa introduca strazile in marile orase (nu numai arterele principale ci si strazi medii) pentru romania.
harta a fost probata cu succes pe orasele iasi - ploiesti

#7
vasilika2004

vasilika2004

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.07.2007
Voce Ioana, fara "pe  bac"

Attached Files



#8
viorelbuhoi

viorelbuhoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.06.2005

 cosmin81, on 5th March 2009, 11:34, said:

Salut.
Am un tomtom GO 500 la care am reusit sa-i pun harti ver: 815.2023, inainte avea ver 5 si ceva.
Vreau sa stiu daca pot sa-i schimb meniul in romana la change language nu are romana.
Am reusit doar sai pun vocea in romana Oana.
Multumesc.
am gasit pe net un program cu care poti personifica meniul de la tomtom
probat shi merge frumos, dar se refera decat la menu , eventualele notificari tot in limba originala
programul l-am pus aici
P.S. NU MERGE PENTRU SISTEMELE PNA

:thumbup:

#9
max_imd

max_imd

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.02.2009
Salut ma intreseaza, harta cu Romania, poti sa ma ajuti ?
Am tomtom go 50, adus din Spania!!!

Salut, ma poti ajuta cu harta sau un link catre harta, tomtom-ul meu go 500, tocmai l-am primit din Spania si poate sa imi spui si cum sa o instalez, am vazut ca nu citeste decat un anumit tip de harti (doar tomtom).
Multumesc !!!

#10
viorelbuhoi

viorelbuhoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.06.2005

 max_imd, on 18th August 2010, 17:47, said:

Salut ma intreseaza, harta cu Romania, poti sa ma ajuti ?
Am tomtom go 50, adus din Spania!!!

Salut, ma poti ajuta cu harta sau un link catre harta, tomtom-ul meu go 500, tocmai l-am primit din Spania si poate sa imi spui si cum sa o instalez, am vazut ca nu citeste decat un anumit tip de harti (doar tomtom).
Multumesc !!!

trebuie sa deblochezi mai intai nav-ul tau , mergi pe adivor.it sau com shi gaseshti tot ce ai nevoie, inclusiv harti pe europa de est (contine si romania) .nu te descurci trimite-mi un mail pe [email protected] dar pentru romania tomtom nu face harti detaliate. ai sa ai marea surpriza sa vezi pe navigator toate strazile dar fara nume. asha k bagi o adresa shi nu shtie unde sa te duca in romania. dar face rutarea corect daca ii dai iasi-bucuresti (adik te duce pe strazi bune).

#11
inlinestunter19

inlinestunter19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.11.2008

 cosmin81, on 5th March 2009, 12:34, said:

Salut.
Am un tomtom GO 500 la care am reusit sa-i pun harti ver: 815.2023, inainte avea ver 5 si ceva.
Vreau sa stiu daca pot sa-i schimb meniul in romana la change language nu are romana.
Am reusit doar sai pun vocea in romana Oana.
Multumesc.
Mă apuc eu să traduc softul postez traducerea când termin!!!

#12
vasilika2004

vasilika2004

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.07.2007
Daca o sa folositi harta Europe_East_855_2884 o sa constatati ca si cei de la TT se misca;harta RO contine si satele din comune, dar orasele mici si mijlocii sunt tot cu strazile anonime...

#13
inlinestunter19

inlinestunter19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.11.2008
dacă vrea cineva meniu TomTom One/Go în limba română... dezarhivați fișierul în dosrul rădăcină al cardului/memoriei dispozitivului ...
încerc să găsesc fișierul care conține limba în întregime... dacă îl găsesc voi face o traducere completă ...
informații despre cum se extrag fișierele din ttsystem http://www.opentom.org/Ttimgextract (recomand linux ca sistem de operare pentru asta)
informații despre cum se personalizează meniul... http://www.opentom.org/Menu_structure

Attached Files


Edited by inlinestunter19, 20 September 2010 - 20:21.


#14
viorelbuhoi

viorelbuhoi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 22.06.2005

 inlinestunter19, on 13th September 2010, 16:22, said:

Mă apuc eu să traduc softul postez traducerea când termin!!!
salut
ai mai facut ceva cu traducerea aia?
eventual imi dai un raspuns pe [email protected]?

#15
Andreea1997

Andreea1997

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.03.2012

 viorelbuhoi, on 3rd July 2010, 02:41, said:

am gasit pe net un program cu care poti personifica meniul de la tomtom
probat shi merge frumos, dar se refera decat la menu , eventualele notificari tot in limba originala
programul l-am pus aici
P.S. NU MERGE PENTRU SISTEMELE PNA

:thumbup:

Cum pot sa instalez vocea in romana pe gps tomtom one?

#16
sorinel40

sorinel40

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.02.2016
1.Am achizitionat un Renault megane an. 2013 cu gps Tom Tom ....de care nu am idee! Un gps bun zic eu insa menu in romana ,nu are....ideea cu Oana da...harta Bucuresti pare sa o aiba...ma duce la anumite adrese...insa sunt si sosele sau strazi care fiind mai noi, nu apar....mai noi de cca 10 ani totusi.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
2. Mai detin un gps Garmin nuvi 56 lmt, pe care il mai folosesc cand plec din tara cu avionul...viitoarea iesire in Dubai
  Ma poate ajuta cineva sa pot baga in el harta Dubai si implicit Emiratele arabe Unite?
Mentionez ca laptopul imi este cam slabut si experienta in domeniul upgradare si softuri imi este limitata....va rog  sa ma ajutati macar cu un link
Va multumesc anticipat

#17
marcobun

marcobun

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 08.01.2007
Am la un Hyundai Tucson și are instalat nativ tomtom pe un dispozitiv cu android. As dori sa pot sa am vocea in romana la el. Am găsit ceva fișiere de voce pe card, unde culmea sunt și pentru romana, chit că în meniu limba dispozitivului se schimbă odată cu vocea, neavând limba romana. Am redenumit fișierul de voce in romana că ai cel de engleza dar nu merge, tot în engleză vorbeste. Ce trebuie sa fac sa am voce in romana?

#18
Madalin_2k

Madalin_2k

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 10.01.2012
Ceva nouati legate de meniu romana, harti actualizate?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate