Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Windows 11 pro foarte lent ?!

Ce program de master sa aleg?

Router pentru server VPN

Asigurari medicale private 60+ ani
 Microintreprindere ramasa fara ac...

Parcheaza in fata portii mele - c...

Cum e vremea in tara. Site-uri me...

recomandare service auto audi sui...
 Revendicare terenuri

Achizitie laptop 4000-5000ron

Vreau sa cumpar o tableta de pe a...

Statie radio maritima portabila P...
 Accident in Afumați

Ventilator PC

La mulți ani @cotzi!

La mulți ani @hvz!

Liceul in USA!

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

julemany

julemany

Junior Member

• Grup: Members
Salut!!!

Am 15 ani si m'am interesat pe internet si am aflat ca pot face un an liceul in USA, stand la o familie americana.
A mai fost cineva? Imi poate cineva spune ce si cum? As avea nevoie de cineva care a fost sa imi raspunda la intrebarile astea:

1. Dupa ce ai venit in tara ai dat teste de "corigenta" la toate obiectele romanesti pentru ca scoala romaneasca nu recunoaste diploma de acolo?
2. Cum e pe acolo? Cam cati bani de cheltuiala ti'au trebuit pe luna?
3. Eu la anu trec intr'a 9 a, oare as putea sa fac clasa a 9 a acolo fara cand vin in tara sa o repet?

Multumesc pentru raspunsuri

rog a se sterge acest topic caci am gasit forumul ideal unde sa il postez!!!

multumesc

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate