![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recuperare Creanta Internationala
Last Updated: Mar 02 2009 16:45, Started by
the_winner
, Feb 28 2009 19:53
·
0

Posted 28 February 2009 - 19:53

Buna ziua
In luna iulie 2008 am platit un avans (aprox 15 000 euro) pentru un utilaj la firma germana kiesel (www.kiesel.net) pentru un excavator. Mentionez ca tranzactia s-a facut respectand toate procedurile comerciale deci pe baza de acte,semnate de ambele parti. Numai ca nemtii nu mai sunt nemti si pana sa trimita utilajul in Romania l-au vandut la altcineva. M-ai mult m-au instiitat ca daca nu sunt de acord sa achizitionez alt utilaj de la ei,nu-mi vor returna banii. Mentionez ca am trecut deja de toate fazele de reclamatie la politie,registrul comertului,presa,ambasada romaniei din germania,etc,etc. Practic in Germania orice poate da o tzeapa deoarece politia nu se ocupa de persoane juridice. Singurul raspuns de peste tot a fost sa-i dau in judecata,deoarece nu am alta sansa sa-mi recuperez banii. Ambasa Romaniei din Germania mi-a promis ca ma v-a pune in legatuta cu un avocat roman ce profeseaza in Germania,dar pana in prezent acest lucru nu s-a intamplat inca. Stie cineva vre-o speta anterioara in acest domeniu cu un final pozitiv,si eventual poate sa ma lamureasca asupra pasilor pe care i-a urmat. Multumesc! Edited by the_winner, 28 February 2009 - 19:54. |
Posted 02 March 2009 - 16:45

ai uitat ca ai mai deschis un topic pe tema asta: http://forum.softped...t...=436719&hl= ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users