Problema Razer Diamondback 3G
Last Updated: Mar 03 2009 11:44, Started by
pakpen
, Feb 27 2009 12:21
·
0

Posted 27 February 2009 - 12:21

In ce consta problema.... instalat Windows, drivere, tot ce trebe.Acum, bag soarecele in gaurica potrivita, se aprinde insa nu misca nimic.Un PS2 merge...evident, insa zic eu, hai sa pun un adaptor si sa il bag si pe asta in PS2...ghinion, aceleasi simptome.Precizez faptul ca porturile usb sunt vii, probate cu alte diverse "scule" potrivite
![]() Va rog cateva pareri si eventuale sfaturi pentru remedierea acestei probleme.M-am saturat sa ma uit la mouse-ul de pe birou cum sta mort iar eu omor o panarama de "no name" care ma scoate din sarite ![]() Va foarte multumesc ! |
Posted 03 March 2009 - 11:44

In ce consta problema.... instalat Windows, drivere, tot ce trebe.Acum, bag soarecele in gaurica potrivita, se aprinde insa nu misca nimic.Un PS2 merge...evident, insa zic eu, hai sa pun un adaptor si sa il bag si pe asta in PS2...ghinion, aceleasi simptome.Precizez faptul ca porturile usb sunt vii, probate cu alte diverse "scule" potrivite ![]() Va rog cateva pareri si eventuale sfaturi pentru remedierea acestei probleme.M-am saturat sa ma uit la mouse-ul de pe birou cum sta mort iar eu omor o panarama de "no name" care ma scoate din sarite ![]() Va foarte multumesc ! Edited by coolermaster, 03 March 2009 - 11:45. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users