Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Interactive brokers 2002

Ce clasa de amplificatoare prefer...

Salutari, prelingeri apa sub stre...

Care este diferenta de eficienta ?
 Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...

Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie opel astra H
 Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri gratuit?

Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica
 Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C

Incalzirea in pardoseala se poate...

Amenda vigneta Austria

Problema Razer Diamondback 3G

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

pakpen

pakpen

New Member

• Grup: Members
In ce consta problema.... instalat Windows, drivere, tot ce trebe.Acum, bag soarecele in gaurica potrivita, se aprinde insa nu misca nimic.Un PS2 merge...evident, insa zic eu, hai sa pun un adaptor si sa il bag si pe asta in PS2...ghinion, aceleasi simptome.Precizez faptul ca porturile usb sunt vii, probate cu alte diverse "scule" potrivite :)
Va rog cateva pareri si eventuale sfaturi pentru remedierea acestei probleme.M-am saturat sa ma uit la mouse-ul de pe birou cum sta mort iar eu omor o panarama de "no name" care ma scoate din sarite :))
Va foarte multumesc !

coolermaster

coolermaster

Junior Member

• Grup: Members

View Postpakpen, on Feb 27 2009, 12:21, said:

In ce consta problema.... instalat Windows, drivere, tot ce trebe.Acum, bag soarecele in gaurica potrivita, se aprinde insa nu misca nimic.Un PS2 merge...evident, insa zic eu, hai sa pun un adaptor si sa il bag si pe asta in PS2...ghinion, aceleasi simptome.Precizez faptul ca porturile usb sunt vii, probate cu alte diverse "scule" potrivite :)
Va rog cateva pareri si eventuale sfaturi pentru remedierea acestei probleme.M-am saturat sa ma uit la mouse-ul de pe birou cum sta mort iar eu omor o panarama de "no name" care ma scoate din sarite :))
Va foarte multumesc !
bios incearca sa setezi usbul la hi speed sau in drivere seteaza la 500 poling

Edited by coolermaster, 03 March 2009 - 11:45.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate