Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...
 Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...
 

TV CHINA

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
mister_rf

mister_rf

    freelancer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,889
  • Înscris: 22.10.2002
Cateva solutii de deblocare gasite pe o pagina in limba chineza, traducerea automata cu erorile de rigoare.    :D

http://www.wxzzj.com...l/35/t-135.html

Quote

Changhong 21A21 TV copil de blocare ridicare Cai
Numărul de utilizatori, folosind codul de culoare sau de blocare a funcției de blocare a copilului.  Dacă au uitat parola, nu va fi găsit nu ar trebui să automat unități, sau de pe ecran care arată
Black stat solicită să introduceți o parolă, sau nu ar trebui să-pentru-Unități și așa mai departe. Nu cunosc parola de acces, de asemenea, de repararea TV repararea membri care nu pot să fac nimic.


Leroy N21K8 ridicare a copilului-blocare
Deschidere de control la distanță are un gol în partea de jos buton este butonul de fabrică, fie faceți clic pe introduce o stare de reparații, poate fi găsit în elementele de blocare a copilului, poate, de asemenea, apăsați Meniu pentru a intra +6483,3 de ori!

Konka TV T2166A2 de boot pentru a intra în copil de blocare de ridicare (LA863328)
Printr-o mut buton, apoi figura 9 rude de trei ori, acest lucru este universal debloca Konka.
Cum Konka de blocare
1) E copil de masini de blocare: în cazul în colțul din stânga sus există trei puncte-cheie, în același timp de un program TV în jurul "+,-" tastele de control automat după câteva secunde, pentru a lămuri;
2) A locale juvenilă blocare: dacă doi închizători, există trei (*,*,*), primul mijloc de mut de pe telecomandă, și apoi "9,9,9".
3) P Machine copil de blocare: în primul rând pe TV de pre-trecerea la deschis, și apoi "SPIK" cheie și "AV / TV" buton, în același timp.


Xiahua TV copil de blocare soluție universală
0870 poate fi folosit pentru a rezolva orice copil de blocare parola.

Skyworth soluție de ridicare a copilului-blocare metodă
Skyworth soluție de ridicare a copilului-blocare metodă
Soluții Skyworth copil de blocare
Acum, mașina are următoarele copil-blocare facilitate pentru a debloca mai multe moduri:
1. Pentru a utiliza tastele pentru a debloca meniul: Apăsați "meniu" buton (sau "func" cheie), selectați meniul afișat caracteristici (System Settings meniu), în sub-meniu are un copil de blocare, apăsați P + / - pentru a muta cursorul de "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului;
2. Parola pentru deblocare: Apăsați "LOCK" sau butonul de blocare a copilului butonul și apoi introduceți patru ați setat o parolă, în conformitate cu P + / - pentru a muta cursorul la "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off ", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului. Fabrica de parola inițială este 0000.
4. Combinație de blocare pentru a debloca
În același timp de presă de la distanță a dezactiva butonul de control și afișaj cheie, de blocare ecran (TV copil funcția de blocare a) pot fi rezolvate, în cazul în care copilul de televiziune de blocare a deschide,
TV locale ale atinge-o cu un chei de control la distanță sunt este blocat, de boot din nou după închiderea copil stare de blocare a rămas.
TV diferite modele, diferite circuit are un design diferit pentru a debloca


Utilizarea non-brand-name M37160 + M61264 copil de blocare ridicare Cai
În cazul în care copilul de blocare meniu este colorată în gri un control la distanță, care nu pot fi eliminate,
in felul meu este de a de închidere a fost rupt piciorul off și de stocare a non-pregătire de lipit pe de boot și apoi să fie eliminate
Vă rugăm să rețineți că, în starea de încărcare de sudura de asemenea, simultan verifica dacă scurgere buton.

Peisaj (SHANSHUI) SV-2508 debloca
CPU aeronave pentru S3P8849XZZ-AQB9.Ecran apare "CHILD LOCK PLEACE debloca", arată că copilul bloca, debloca necesare.
Metodele au fost: Țineți apăsată de control la distanță de pe /不松手cheie, în același timp de TV / AV-cheie pentru a debloca.
Pandas 29MF08G debloca
Apăsați pe "Display" cheie de 5 secunde pentru a debloca.
Rainbow (CAIHONG) asamblare mașini ecran "FACTORT" de ieșire
RS09-M301 telecomandă chip 1388, în primele 6 și 11 de picioare scurt-circuit poate ieși în cadrul celui de-al doilea stat FACTORT.


Notă: General TV copil blocat în mașină instrucțiunile sunt descrise.
Dacă nu se poate rezolva de blocare pentru copii, care le-a scris pentru datele originale de memorie.

Este introducerea de mai multe brand-codul de culoare pentru a debloca totul.
1. Hisense Toshiba TB1238 universal parola circulație sunt 2175 sau 1238;
2. Lehua 100Hz circulație universală parola este 987;
3. Lehua Mitsubishi + Philips circulație universală parola este 2442;
4. Xiahua Sanyo E Series single-chip universal parola este 4321;
5. Konka TV deblocarea Cai T5435 sunt: În același timp, în conformitate cu panoul de "Canal +" și "Canal -" cheie;
6. Changhong A6 circulație a deblocarea metode sunt, în același timp, de pe telecomandă "mut" și butonul "Show" buton;
7. Changhong NC-12 circulație a deblocarea metode sunt simultan de pe telecomandă, în conformitate cu "F" și tasta "Mute" sau "F" cheile si "return"-cheie.
Haier TV copil de blocare soluție
Haier copil de blocare a funcției are următoarele mai multe moduri pentru a debloca:
1. Pentru a utiliza tastele pentru a debloca meniul: Apăsați "meniu" buton (sau "func" cheie), selectați meniul afișat caracteristici (System Settings meniu), în sub-meniu are un copil de blocare, apăsați P + / - pentru a muta cursorul de "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului;
2. Prin ecran pentru a debloca cheie: copil de blocare a unor astfel de mașini, fără blocare ecran după ce a logo-ului, cu toate acestea, în cazul în care ecranul este de culoare roșie cheie programe: Modalitati de a debloca astfel de mașini este foarte simplă: clic pe telecomandă "Display" buton (numărul canalului afișa butonul), continuă 3 secunde (sau de 5 secunde) sau mai mult, ecranul afișează numărul de program pentru a debloca roșu în verde.
3. Parola pentru deblocare: Apăsați "LOCK" sau butonul de blocare a copilului butonul și apoi introduceți patru ați setat o parolă, în conformitate cu P + / - pentru a muta cursorul la "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off ", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului  Fabrica de parola inițială este 0000.
4. Combinație de blocare pentru a debloca
。 În același timp de presă de la distanță a dezactiva butonul de control și afișaj cheie, de blocare ecran (TV copil funcția de blocare a) pot fi rezolvate, în cazul în care copilul de televiziune de blocare a deschide, TV locale ale atinge-o cu un chei de control la distanță sunt este blocat, de boot din nou după închiderea copil stare de blocare a rămas.
5.1269 universal debloca cod, cum ar fi: CPU: LC863320A, mic-semnal de modele sunt LA76810, utilizatorii introduceți o parolă de blocare și apoi a uitat să puneți o parolă, sau de utilizator pentru a introduce din timp în timp de închiderea și apoi se blochează, atunci puteți intra în 1269 Universal Codul poate fi rezolvată.
TV diferite modele, diferite circuit are un design diferit pentru a debloca
CHANGHONG 21K32 Cai simultan ridicarea copilului de blocare de pe telecomandă, în conformitate cu "F" și "mut" buton pentru a ridica G2136k Changhong Tong Modalitati de a deține în jos de F-blocare cheie, apoi mut pe butonul OK pe B2116 Changhong copil de blocare
1   În același timp, apăsați pe un buton și dezactiva butonul ecran, televizor arată copil de blocare simboluri, de stat de televiziune de a intra pe copil de blocare. 。 În acest moment, cu excepția de pe panoul de control de la distanță de putere și puterea de a comuta switch, celelalte nu funcționează nici cheile.
2 set copil-blocare caracteristică, sau în cazul în care panoul de control la distanță pentru a deschide cheia de la închidere, atunci puterea de a-cheie pentru a deschide de boot, de ecran copil de blocare și ecranul devine negru simboluri.
3 Pentru a ridica copilul blocat de stat (debloca), trebuie să fie afișat pe ecran tânăr de blocare simbol, în același timp, apăsați pe butonul de afișare și mut buton atunci când ecranul tânăr de blocare simboluri dispar, ecran de afișare reveni la normal.
Changhong C2152 ridicare copil de blocare
1: Țineți apăsată tasta control pentru a dezactiva F după un buton
2: Țineți apăsată tasta control pentru mut apoi apăsați pe butonul de afișare cu K5 serie de panouri de control la distanță, cum ar fi K5D, apăsați simultan și de stat a dezactiva butonul, puteți dezarma。 Cum ar fi această metodă nu va funcționa, cel mai prost mod este de a boot-a de după-memorie, 100% exclus.
K5D cu telecomandă, în același timp de a dezactiva butonul de afișare și va fi ridicarea Changhong 21A21 TV copil de blocare Modalitati de a ridica o parte a utilizatorilor folosind codul de culoare de blocare sau copil de blocare a funcției. 。 Dacă au uitat parola, nu va fi găsit nu ar trebui să automat unități, sau un ecran negru de stat solicită să introduceți o parolă, sau nu ar trebui să-pentru-Unități și așa mai departe.。 Nu cunosc parola de acces, de asemenea, de repararea TV repararea membri care nu pot să fac nimic.
Leroy N21K8 modul de ridicare a copilului-blocare pentru a deschide de control la distanță are un gol în partea de jos buton este butonul de fabrică, fie faceți clic pe introduce o stare de reparații, articolele pot fi găsite în copil de blocare, puteți să faceți clic pe meniul poate fi introdusă +6483,3 de ori!

Konka TV T2166A2 de boot pentru a intra în copil de blocare de ridicare (LA863328)
Printr-o mut buton, apoi figura 9 rude de trei ori, acest lucru este universal debloca Konka.
Cum Konka copil de blocare
2) E copil de masini de blocare: în cazul în colțul din stânga sus există trei puncte-cheie, în același timp de un program TV în jurul "+,-" tastele de control automat după câteva secunde, pentru a lămuri;
2) A locale juvenilă blocare: dacă doi închizători, există trei (*,*,*), primul mijloc de mut de pe telecomandă, și apoi "9,9,9".
3) P Machine copil de blocare: în primul rând pe TV de pre-trecerea la deschis, și apoi "SPIK" cheie și "AV / TV" buton, în același timp, soluție universală de Xiahua TV copil de blocare 0870 pot fi folosite pentru a rezolva orice copil de blocare parola !
Skyworth soluție de ridicare a copilului-blocare copil de blocare Cai Solutions Skyworth ridicare Cai Solutions Skyworth copil de blocare a copilului de blocare a mașinilor acum să aibă următoarele caracteristici de mai multe moduri pentru a debloca:
1. Pentru a utiliza tastele pentru a debloca meniul: Apăsați "meniu" buton (sau "func" cheie), selectați meniul afișat caracteristici (System Settings meniu), în sub-meniu are un copil de blocare, apăsați P + / - pentru a muta cursorul de "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului;
2. Prin ecran pentru a debloca cheie: copil de blocare a unor astfel de mașini, fără blocare ecran după ce a logo-ului, cu toate acestea, în cazul în care ecranul este de culoare roșie cheie programe: Modalitati de a debloca astfel de mașini este foarte simplă: clic pe telecomandă "Display" buton (numărul canalului afișa butonul), continuă 3 secunde (sau de 5 secunde) sau mai mult, ecranul afișează numărul de program pentru a debloca roșu în verde.
3. Parola pentru deblocare: Apăsați "LOCK" sau butonul de blocare a copilului butonul și apoi introduceți patru ați setat o parolă, în conformitate cu P + / - pentru a muta cursorul la "copil de blocare" la Departamentul de cuvinte, în funcție de V + / - buton va fi copil-blocare este setat pe "off ", este pe cale să dezactivați funcția de blocare a copilului. Fabrica de parola inițială este 0000.
4. Combinație de blocare a debloca simultan dezactiva apăsați butonul de control la distanță și de afișare cheie, de blocare ecran (TV copil funcția de blocare a) pot fi rezolvate, în cazul în care copilul de televiziune de blocare a deschide, TV locale ale cheie cu un singur buton de control la distanță au fost blocată închide din nou după boot blocare de stat pentru copii a rămas. diferite modele, diferite circuit design are un alt mod de a debloca utilizarea non-brand-name M37160 + M61264 Modalitati de a ridica copil de blocare a copilului de blocare în cazul în care meniul va fi colorată în gri un control la distanță, care nu pot fi eliminate, in felul meu este de a închide detasat de memorie non-pregătire ac de păr și apoi lipi pe de boot poate elimina Vă rugăm să rețineți că, în cizme de stat sudură de asemenea, simultan verifica dacă scurgere buton.
Notă: General TV copil blocat în mașină instrucțiunile sunt descrise.
Dacă nu se poate rezolva de blocare pentru copii, apoi pentru scris datele originale de memorie a datelor colectate de pe Internet, unele modele de test nu doar de trimitere

Quote

1.Hisense Toshiba TB1238 Wang Cod 2175 sau 1238
2.Lehua 100Hz circulație pentru 987
3 Lehua Mitsubishi + Philips circulație sunt 2442
4.Xiahua E Series Sanyo monolitic 4321
5.KONKA T5435, simultan, apăsați pe "Canal +" și "Canal -" cheie
6Changhong A6 circulație simultan apăsați pe "mut" și "afișa" buton
7.Changhong NC-12 circulație, în același timp, de "F" și mut sau butonul "F" cheile si "return"-cheie
KONKA T2122A cum de a ridica starea de blocare a copilului?    Mut mut + 999 + 999
Haier 29F3D-P, desene și copil de blocare metoda soluție. WH2000, TDA8839 chip de control la distanță a debloca meniul chei, în funcție de sistem, cu un element de blocare a copilului, selectați lichidare poate
Konka F2100A copil cum să ridicați încuietori, panouri de control la distanță sunt 250B, mut 999 sau 9999
5242E Konka televiziune copil de blocare apare. Nu se poate debloca. Estimat de depozitare sunt o problema. Dar de memorie și computer piese împreună. Model ST6367 comunica sunt dezactivate, în același timp de un program TV de control chei "+,-" După pornire, puteți debloca copil de blocare SeaRainbow culoare nu poate fi dezlegat, CPU: LC863532C, mic-semnal de tratament: LA76810A mult timp de pe ecran.
KONKA F2100 copil de blocare Mut + 999
Ka Wah (model uitat): S3C8849X16-AQB7 + NN5099. Xie Tong Cai de blocare unii utilizatori, folosind codul de culoare sau de blocare a funcției de blocare a copilului现 Dacă au uitat parola, nu va fi găsit nu ar trebui să automat unități, sau de pe ecran care arată
Black stat solicită să introduceți o parolă, sau nu ar trebui să-pentru-Unități și așa mai departe. Nu cunosc parola de acces, de asemenea, de repararea TV repararea membri care nu pot să fac nimic. 现介 Este mediată de
"Mute" cheie + "TV / AV" buton. Shaozeng mai multe branduri de cod de culoare pentru a debloca totul.
1. Hisense Toshiba TB1238 universal parola circulație sunt 2175 sau 1238;
2. Lehua 100Hz circulație universală parola este 987;
3. Lehua Mitsubishi + Philips circulație universală parola este 2442;
4. Xiahua Sanyo E Series single-chip universal parola este 4321;
5. Konka TV deblocarea Cai T5435 sunt: În același timp, în conformitate cu panoul de "Canal +" și "Canal -" cheie;
6. Changhong A6 circulație a deblocarea metode sunt, în același timp, de pe telecomandă "mut" și butonul "Show" buton;
CN-12 Changhong NC-12 circulație a deblocarea metode sunt simultan de pe telecomandă, în conformitate cu "F" și tasta "Mute" sau "F" cheile și "întoarcerea
Înapoi "buton.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate