![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Luminita Anghel & Sistem
Last Updated: Nov 28 2005 11:17, Started by
nsec
, Mar 10 2005 22:32
·
0

Posted 24 May 2005 - 19:43

Scandal la Eurovision
Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision: "Sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au tari precum Romania" Presedinta comitetului maltez pentru Eurovision, Grace Borg, cere o investigare a modului in care au votat tari ca Albania si Romania la concursul Eurovision. Supararea maltezilor survine faptului ca aceste tari au dat punctaj maxim Greciei, care a si cistigat, Malta situindu-se pe locul doi. Dar reprezentanta Maltei, citata de ziarul The Malta Independent Online face o apreciere jignitoare la adresa Romaniei si Albaniei: "Ca sa fiu sincera, nici nu stiu ce capacitati de telecomunicatii au aceste tari". Grace Borg a declarat ca va face o sesizare oficiala catre European Broadcasting Union, pentru a se verifica autenticitatea televotingului. HotNews.ro, 24 mai 2005 Later edit: textul original Edited by TIC, 24 May 2005 - 19:46. |
Posted 24 May 2005 - 20:03

Nu stiu de unde s-a informat doamna supraponderala de voturi si de sistemele noastre de telecomunicatii...
|
Posted 25 May 2005 - 14:51

Stau si ma intreb si eu pe unde e Malta asta ca de la Cruciade nu am mai auzit de ea?
Aurel |
Posted 31 May 2005 - 01:10

Huh?
![]() ![]() E normal sa apara discutii, controverse, invidii, frustrari s.a.m.d .... oricum toate astea nu pot influenta clasamentul final...... Nu supraponderabilitatea interpretei malteze a fost punctata ci calitatile vocale deosebit si interpretarea artistica.... mie mi s-a parut destul de reusita..... in ceea ce priveste Grecia, nu cred ca merita locul I, dar asta este..... Romania a avut un rezultat f.bun.... sa speram la mai mult ![]() |
Posted 01 June 2005 - 19:03

Ce sa zic... Solista din Malta spera la primul loc si probabil ca, ajutata de un aspect de vedeta de pictorial de playboy (cum au avut majoritatea dintre "solistele" din concurs) ar fi castigat fara probleme. Sotul meu chiar a remarcat la un moment dat, ca Eurovisionul s-a transformat din concurs de muzica, intr-o defilare de papusi siliconate.
![]() |
Posted 28 November 2005 - 11:17

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users