![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Luminita Anghel & Sistem
Last Updated: Nov 28 2005 11:17, Started by
nsec
, Mar 10 2005 22:32
·
0

Posted 21 May 2005 - 00:04

Raman la intrebarea mea: cum adica s-au calificat pe primul loc???
Unu la mana: plicurile au fost citite exact in ordinea de mai sus (deci Moldova a fost citita a patra); a doua la mana: n-a fost nici un clasament adica prima citita ar fi intrunit cele mai multe voturi, respectiv Ungaria, apoi Romania etc. Chiar daca ar fi fost si asa, avand in vedere ca Moldova a fost citita a patra.......... Deci, cum adica s-a calificat PE PRIMUL LOC? Poate ca s-au calificat in finala, nu pe primul loc ![]() |
Posted 21 May 2005 - 01:38

Sa le tinem pumnii sambata asta si, cine stie, poate anul viitor vom organiza noi concursul~
![]() |
Posted 21 May 2005 - 14:40

Am scotocit un pic pe niste forumuri din ww, sã vãd ce predicşii se fac legat de cine va câºtiga.
Am avut plãcuta surprizã sã constat cã suntem bine cotaşi, întotdeauna în primii 10, de cele mai multe ori în primii 5 ºi, uneori chiar în primii 3, dacã nu chiar primii. -Pe un site suedez suntem primii fiindcã a avut grija un cititor al "Ev.Z" online sã posteze link-ul cu username ºi parolã ca sã poatã vota tot românul... urmarea e cã am ajuns sã conducem detaºat în topul preferinşelor... suedezilor. Vezi AICI. -Pe un site israelian disputa legatã de muzicã a devenit (cum poate era ºi de aºteptat) un excelent prilej de condamnare a antisemitismului european. Ulterior, nu s-a mai discutat mai nimic despre muzicã. Vezi AICI. Unii se vaitã de favoritismele reciproce: AICI. Se mai vorbeste despre faptul cã "mafia balcanicã" s-a impus în semifinalã, cã se voteazã politic, cã e un show pentru babe casnice, etc. Interesant...! |
Posted 21 May 2005 - 22:59

Hai ca au terminat de cantat toti!
![]() Parerea mea: prea multe turcisme! Pana si melodia Angliei avea inflente turcesti ![]() Vrobind cat pot de obiectiv ![]() ![]() Ce medodii mi-au mai placut: Ungaria, Malta, Moldova, Cipru, Macedonia si Grecia. Sigur una din astea 7 (cele enumerate + Romania) va lua premiul. See you in 1 hour! ![]() |
Posted 22 May 2005 - 00:19

158 de puncte pentru Romania - locul 3. Bravo, Luminita & Sistem!
![]() A castigat Grecia - 230 de puncte ![]() http://www.eurovisio...lish/greece.htm Edited by Allex, 22 May 2005 - 00:26. |
Posted 22 May 2005 - 00:28

Mai imi placea si Letonia.
Deci predictiile mele s-au implinit: Romania in primii 5. Si cine mi-a mai placut adica Grecia, Malta si Letonia in primii 5 ![]() Acum cand o mai ascult cu atentie (melodia Greciei) imi dau seama ca tipa are o voce de kkt si o engleza de kkt pt locul I. Recunoasteti ca merita sa castigam adica melodia noastra a fot mai buna decat a Greciei si Maltei ![]() Edited by Intel, 22 May 2005 - 00:37. |
Posted 22 May 2005 - 00:34

O scumpa Luminita la fel si SISTEM
au fost geniali pacat ca interesul detinatorilor eurovision e mare, adica nu vor sa faca eurovisionul intr-o tara ca Romania, probabil d-aia am pierdut cel mai tare mi-a placut ca Spania si Israel ne-a dat 12 puncte, se vede caCapshunarii nostri castiga bine acolo de au alocat zeci de euro pentru apeluri de sustinere a Romaniei, sa nu mai zic de cei din Israel... cel mai LAME moment: Romania a oferit 12 puncte Moldovei, in schimb ei ne-au oferit doar 7... nu mi se pare catusi de putin corect, nu pentru ca nu ne-a dat cat le-am dat noi ci pentru ca acolo sunt o groaza de romani sau cel putin simpatizanti ai Romaniei... in schimb a dat 10 Rusiei... ( pupatori in chiur ) |
Posted 22 May 2005 - 00:39

E bine si asa suna a consolare si acum nu e cazul
E genial si asa vrei sa zici, nu-i asa ? ![]() |
Posted 22 May 2005 - 00:40

shumilica, on May 22 2005, 00:34, said: O scumpa Luminita la fel si SISTEM au fost geniali pacat ca interesul detinatorilor eurovision e mare, adica nu vor sa faca eurovisionul intr-o tara ca Romania, probabil d-aia am pierdut cel mai tare mi-a placut ca Spania si Israel ne-a dat 12 puncte, se vede caCapshunarii nostri castiga bine acolo de au alocat zeci de euro pentru apeluri de sustinere a Romaniei, sa nu mai zic de cei din Israel... cel mai LAME moment: Romania a oferit 12 puncte Moldovei, in schimb ei ne-au oferit doar 7... nu mi se pare catusi de putin corect, nu pentru ca nu ne-a dat cat le-am dat noi ci pentru ca acolo sunt o groaza de romani sau cel putin simpatizanti ai Romaniei... in schimb a dat 10 Rusiei... ( pupatori in chiur ) ![]() |
Posted 22 May 2005 - 00:41

shumilica, on May 22 2005, 01:34, said: cel mai LAME moment: Romania a oferit 12 puncte Moldovei, in schimb ei ne-au oferit doar 7... nu mi se pare catusi de putin corect, nu pentru ca nu ne-a dat cat le-am dat noi ci pentru ca acolo sunt o groaza de romani sau cel putin simpatizanti ai Romaniei... in schimb a dat 10 Rusiei... ( pupatori in chiur ) Aici se vede ca noi ii vrem dar ei nu ne vor ![]() |
Posted 22 May 2005 - 00:45

Imi pare rau ca am vazut doar printre picaturi Eurovisionul. Cantecul Greciei nu mi s-a parut chiar atat de extraordinar.Ce mi-a atras atentia a fost cantecul celor din Israel.
O pozitie foarte buna pt Luminita si Sistem! ![]() |
Posted 22 May 2005 - 01:00

si mie mi-a placut israel, dar doar pe-ala l-am vazut.
a, si destul de 'convexa' tipa ![]() |
Posted 22 May 2005 - 01:19

Intel, on May 21 2005, 01:04, said: Raman la intrebarea mea: cum adica s-au calificat pe primul loc??? Unu la mana: plicurile au fost citite exact in ordinea de mai sus (deci Moldova a fost citita a patra); a doua la mana: n-a fost nici un clasament adica prima citita ar fi intrunit cele mai multe voturi, respectiv Ungaria, apoi Romania etc. Chiar daca ar fi fost si asa, avand in vedere ca Moldova a fost citita a patra.......... Deci, cum adica s-a calificat PE PRIMUL LOC? Poate ca s-au calificat in finala, nu pe primul loc ![]() Romania, locul 3 la Eurovision Luminita Anghel si Sistem s-au clasat pe locul 3 in finala Eurovision 2005, desfasurata sambata seara la Kiev. Cele zece tari care s-au calificat in finala au fost: Moldova, Letonia, Israel, Norvegia, Romania, Ungaria, Macedonia, Elvetia, Croatia si Danemarca. Concursul a fost castigat de reprezentantii Greciei. Republica Moldova, reprezentata de trupa Zdob si Zdub, calificata pe primul loc in finala, cu piesa "Boonika bate doba", a terminat concursul doar pe locul 6. HotNews.ro, 21 mai 2005 In 2006, Eurovisionul se transmite de la Atena ![]() Atasate (preluate de pe www.hotnews.ro): - grila cu clasamentul final - melodia castigatoare Attached Files |
|
Posted 22 May 2005 - 02:34

Cine este compozitorul melodiei "Let Me Try"?
Cristian Faur Din palmaresul acestuia: Elena Carstea - "Don't Be Afraid" (Eurovision Song Contest 2004) "Epilogue", "Am uitat numele tau", "Cand vine seara" @ Albumul "UNISEX"/Cristiana Raduta/Music&Music "Doar o noapte", "Nu mai esti al meu" - Luminita Anghel ALISSA feat. Cristian Faur - "Ma lashi...!" "Iubirea mea secreta", "Undeva", "Poate", "Inima mea" - Daniel@ Raoul Horia Brenciu Gabriel Dorobantu Cristian & Petrisor Bairam etc. ![]() In atasament, o fotografie in care apar Luminita Anghel, Gloria Gaynor si Cristian Faur Attached FilesEdited by Allex, 22 May 2005 - 02:45. |
Posted 22 May 2005 - 10:05

sincer sa fiu niciodata nu mi-a placut Luminita ...
Moldova cu ZZ au fost mai buni pana si la show dar... parca prea bate a Red Hot chilli pepers ![]() anyway Israelul si Grecia mi-au placut fooarte mult ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users