![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
flash effects
Last Updated: Mar 03 2009 23:09, Started by
adriana_z
, Feb 25 2009 14:09
·
0

Posted 25 February 2009 - 14:09

buna,as dori sa va intreb si eu daca stiti cum se realizeaza cateva efecte pe care le-am vizionat:
1. se trece de la o poza la alta ca si cum ai intoarce o foaie eu am incercat intai sa fac astfel:am dat break apart si apoi distort-envelope si am tras de coltul din dreapta jos...nu mi-a iesit prea frumos de asta va intreb poate stiti alta metoda 2. o poza explodeaza dar nu cu efectul predefinit explode din flash ...explodeaza in mult mai multe cubulete care se indreapta spre noi cu viteza(ca un zoom) asa random,ca un efect 3D....eu m-am gandit ca s-ar putea face intai in Photoshop impartirea in multe bucatele si fiecarei bucati sa i se faca bevel sa-i dea un efect 3D si fiecare bucatica sa aiba stratul ei in flash...pare asa complicat...stiti vreo alta metoda? mersi |
Posted 03 March 2009 - 23:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users