![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
flash effects
Last Updated: Mar 03 2009 23:09, Started by
adriana_z
, Feb 25 2009 14:09
·
0

Posted 25 February 2009 - 14:09

buna,as dori sa va intreb si eu daca stiti cum se realizeaza cateva efecte pe care le-am vizionat:
1. se trece de la o poza la alta ca si cum ai intoarce o foaie eu am incercat intai sa fac astfel:am dat break apart si apoi distort-envelope si am tras de coltul din dreapta jos...nu mi-a iesit prea frumos de asta va intreb poate stiti alta metoda 2. o poza explodeaza dar nu cu efectul predefinit explode din flash ...explodeaza in mult mai multe cubulete care se indreapta spre noi cu viteza(ca un zoom) asa random,ca un efect 3D....eu m-am gandit ca s-ar putea face intai in Photoshop impartirea in multe bucatele si fiecarei bucati sa i se faca bevel sa-i dea un efect 3D si fiecare bucatica sa aiba stratul ei in flash...pare asa complicat...stiti vreo alta metoda? mersi |
Posted 03 March 2009 - 23:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users