Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

border la checkbox

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
alin19

alin19

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,338
  • Înscris: 03.01.2007
cum schimb si eu border la checkbox?

border:1px solid #FF0000; nu merge

#2
Jumping Jack

Jumping Jack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 12.09.2007

View Postalin19, on Feb 23 2009, 16:27, said:

cum schimb si eu border la checkbox?

border:1px solid #FF0000; nu merge

Parerea mea unanima (!) este sa te lasi pagubas de stilat elemente de formular. Este practic imposibil sa le faci sa arate la fel in toate browserele. Iar checkbox-urile fac parte din categoria celor mai imputite, alaturi de radio, acceptind (mai ales in ie) foarte putin css. Cel mai aiurea este oricum select, dar numai in ie.

http://www.456bereas..._form_controls/

#3
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006

View PostJumping Jack, on Feb 23 2009, 21:32, said:

Parerea mea unanima

Nice one :lol:

#4
visez.trance

visez.trance

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 326
  • Înscris: 31.12.2006
Ai putea rezolva cu ușurință prin javascript.

#5
alin19

alin19

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,338
  • Înscris: 03.01.2007

View Postvisez.trance, on Feb 25 2009, 00:06, said:

Ai putea rezolva cu ușurință prin javascript.

cu javascript? sa detectez browserul si apoi sa aplic stil-ul pentru browserul respectiv?

eu intrebam cum pun pentru ca nici pe mozila nu imi afisa,

#6
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Nu, adică cu javascript.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate