![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
button link
Last Updated: Feb 20 2009 19:16, Started by
Saurian
, Feb 20 2009 19:06
·
0

Posted 20 February 2009 - 19:06

Am codul următor:
<td align = "center" colspan = "3"> <a href = 'meciuri_zi.php?data=ant'><input type = "button" value = "<< Ziua anterioară"></a> <a href = 'meciuri_zi.php?data=urm'><input type = "button" value = "Ziua următoare >>"></a> </td> Pot apăsa pe buton că nu funcționează ( de parcă nu am pus tag-ul a href). Ce pot face? Am găsit soluții pe net cu formular sau cu Javascript. Cu HTML simplu nu se poate? De ce? Poate fi din cauză că obiectul button trebuie să facă parte dintr-un form ( este un copil al unui form )? Edited by Saurian, 20 February 2009 - 19:11. |
Posted 20 February 2009 - 19:16

Asta e sintaxa pentru link-uri <a href="url">Link text</a> deci nu inserezi butoate in locul textului.
Pune SUBMIT la acele butoane si rezolvi problema. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users