Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...
 Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL
 

setari la modem D-Link DSL-524T Router ADSL

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
eugencluj

eugencluj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 12.03.2006
Am schimbat modemul cu un dsl d link la abonament clicknet de la romtelecom, este modelul cu fire nu wireless
nu gasesc setarile,cred ca are o adresa unde fac seatarile gen http:192xxxxxxxxx
instructiunile sunt f sumare,, nu are nicii buton pornit oprit? il las la retea 24 din 24??

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,120
  • Înscris: 05.01.2006
1. routerul il legi la cablu de telefon (rj-11)
2. calculatoarele le legi la router cu cabluri normale de internet (rj-45) la unele dintre cele 4 porturi din router
3. setezi pe calculatoare sa obtina ip automat
4. pe calculatoare vei obtine niste ip-uri. Te uiti ce ip ai la gateway si pe acela il accesezi intr-un browser pentru a face setarile de care ai nevoie.

Bafta!

#3
Bavarezu

Bavarezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 24.12.2004
bagi cablu in comp, pornesti routerul, bagi linia adsl in router, conectezi compul la router, il alimentezi la priza, astepti vreun minut sa porneasca, te uiti la comp si vezi ca ti-a dat o adresa ip, iei ip de la gw il bagi la explorer sub forma http://ip, apare o fereastra user admin, parola admin si voila ai intrat in interfata de conectare.acolo bifezi pppoe, user nr tau de telefon@SIPetc., parola, daca nu le stii suni la 931 si ti le zic ei, dupa aia vpi/vci=0/35, modulatie adsl g2+ parca sau lasi ce e acolo, dai reset si merge netul.ideea e ca pana se conecteaza dureaza cam 1 la 2 minute pt ca routerul testeaza toate modulatiile pana ajunge la cea care trebuie.in principiu daca ledul la adsl clipeste inseamna ca se incearca sincronizarea cu echipamentul din centrala.daca ledul sta aprins continuu si clipeste uneori dar foarte repede inseamna ca s-a sincronizat si ai net.

#4
viocom

viocom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 292
  • Înscris: 18.06.2007

View Posteugencluj, on Feb 18 2009, 16:03, said:

Am schimbat modemul cu un dsl d link la abonament clicknet de la romtelecom, este modelul cu fire nu wireless
nu gasesc setarile,cred ca are o adresa unde fac seatarile gen http:192xxxxxxxxx
instructiunile sunt f sumare,, nu are nicii buton pornit oprit? il las la retea 24 din 24??
incearca 192.168.1.1

#5
eugencluj

eugencluj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 12.03.2006

View Postviocom, on Feb 19 2009, 05:59, said:

incearca 192.168.1.1
Multumesc pt raspunsuri, merge perfect.
f bun modem comparativ cu vechiul modem thomson  care se oprea la fiecare 3 ore. pacat ca nu are buton pornit/oprit.
oricum parca nu consuma decat 12 wati.

#6
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 12.02.2009
Salut am un ,, Router D-Link DSL-524T RouterADSL''
Dau sa instalez cu CD, conexiunea LA NET ,dau start la CD, dupa mai multe next-uri, cand incepe sa prepare conexiunea  imi apare :,,Please enter your administration password ''( nu imi aduc aminte de nici o parola , am pus ,,admin'' ,,field'' degeaba ...
Router-ul are 4 iesiri, toate ocupate si cu net toate, inclusiv a mea . Am router-ul de 3ani si nu mi-a cerut nici un password pana acum si am instalat de zeci de ori net-ul .
La PC-ul pe care am pus cd, sa instalez conexiune ,am scimbat placa de baza ,dar pe urma mi-a mers net-ul si windows-ul fara sa-l reinstalez pentru ca am scimbat placa de baza (si de atunci, am instalat  net-ul dupa CD de cateva ori, cu placa noua) Daca ma poate lamuri  cineva si pe mine, va multumesc anticipat. Mentionez ca la momentul cand va scriu am net la toate P. C.-urile. A FOST, O PANA DE CURENT SI DUPA RESETARE  ROUTER, S-A INTIMPLAT ,,MINUNEA''
                                                                            cidul

#7
the_barzaune

the_barzaune

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 10.08.2005
incearca la user->admin si la parola nimic.

#8
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 12.02.2009
Am scris mai sus ca am incercat,nu am user si pass ci numai o rubrica, in care sa trec,,administration password''

Edited by Ravy, 11 March 2010 - 11:34.


#9
Dobybest

Dobybest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 28.08.2007
incearca in brwoser : 192.168.0.1 si cand cere parola pui la user : admin iar pass: admin si nu-ti mai trebuie cd-ul ai in meniul de administrare Wizard !

Edited by Dobybest, 11 March 2010 - 09:05.


#10
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 12.02.2009
Am pus in browser si nu a gasit nimic:,,Unable to connect""

Edited by Ravy, 11 March 2010 - 11:34.


#11
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,120
  • Înscris: 05.01.2006
Renunta la CD si incearca sa accesezi routerul printr-un browser la ip-ul OBTINUT de calculator la "default gateway".
Acolo bagi user/parola mentionate in manual (de ex acesta) unde vad ca zice ca sunt admin/admin iar ipul modemului este 192.168.1.1

Bafta!

Edited by Ravy, 11 March 2010 - 11:42.


#12
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 12.02.2009
DACA STIE CINEVA SA-MI EXPLICE SI MIE, DE CE IMI CERE router-ul passord, dupa 3ani de folosinta ,cand pana acum n-a facut-o si am  refacut  conexiunea in acest timp de vreo 30 -40 de ori fara passord si probleme ???
Scuza-ma dar ,,la viteza'' nu mai gaseam topicul...
                                                                         cidul

Edited by Ravy, 11 March 2010 - 13:52.


#13
the_barzaune

the_barzaune

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 10.08.2005
S-o fi resetat

#14
cidul

cidul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 553
  • Înscris: 12.02.2009
L-am resetat el merge, am net dar, daca introduc ,,cd''de la D-Link, la mine cere passord,  iar la celalalt pc ,,no modem detect....'',dar am net la ambele
As vrea sa inteleg ce s-a intamplat?
                                                  cidul

Edited by Ravy, 11 March 2010 - 13:53.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate