![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Inghitire praf de creta
Last Updated: Feb 17 2009 18:39, Started by
Nostradam
, Feb 17 2009 15:08
·
0

Posted 17 February 2009 - 15:08

Deci spune'timi si mie ce se poate intampla daca inghiti praf/o bucata mica de creta dinaia de la scoala cu care scri pe tabla? si daca trebuie mers la un doctor sa prescrie ceva sau nu o sa se intample nimica?
![]() ![]() |
Posted 17 February 2009 - 15:19

Deci spune'timi si mie ce se poate intampla daca inghiti praf/o bucata mica de creta dinaia de la scoala cu care scri pe tabla? si daca trebuie mers la un doctor sa prescrie ceva sau nu o sa se intample nimica? ![]() ![]() ![]() Vai ce povesti erau si cu faza asta... dar nimeni nu avea curaj sa o faca. ![]() |
Posted 17 February 2009 - 15:23

Vrei scutire? ![]() Vai ce povesti erau si cu faza asta... dar nimeni nu avea curaj sa o faca. ![]() uite ca am facuto eu din greseala si momentan nu sa intamplat nimica, dar nu stiam sigur ce efecte ar avea ca la mine nu are niciun efect, atata ca am mancat mai bine cand am ajuns de la scoala Edited by Nostradam, 17 February 2009 - 15:23. |
Posted 17 February 2009 - 15:31

uite ca am facuto eu din greseala si momentan nu sa intamplat nimica, dar nu stiam sigur ce efecte ar avea ca la mine nu are niciun efect, atata ca am mancat mai bine cand am ajuns de la scoala Eu auzisem ca faci temperatura de la creta... |
Posted 17 February 2009 - 15:36

Posted 17 February 2009 - 15:37

tocmai ca nu vroiam nimica ca trebuia sa plecam acasa
![]() ![]() ![]() |
Posted 17 February 2009 - 15:45

Stai linistit, n-o sa patesti nimic, nici macar febra.
|
Posted 17 February 2009 - 18:39

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users