BISERICA LUI ISUS HRISTOS
Last Updated: Dec 07 2012 15:09, Started by
rusticco
, Feb 15 2009 20:14
·
0

Posted 07 December 2012 - 13:54

dar cine esti tu sa inveti pe altii? la aspectul asta te-ai gandit? cu ce ne demonstrezi ca Domnul te-a trimis? nu cumva vorbesti in dodii?
|
Posted 07 December 2012 - 14:04

dar cine esti tu sa inveti pe altii? la aspectul asta te-ai gandit? cu ce ne demonstrezi ca Domnul te-a trimis? nu cumva vorbesti in dodii? Sunt unul dintre aceia neînsemnaţi care au fost trimişi de însuşi domnul Isus (Matei 28:19, 20) . . .Duceţi-vă deci şi faceţi discipoli din oamenii tuturor naţiunilor, botezându-i în numele Tatălui, al Fiului şi al spiritului sfânt, 20 învăţându-i să respecte tot ce v-am poruncit. Şi iată că eu sunt cu voi în toate zilele până la încheierea sistemului“. (Matei 10:11–16) . . .În orice oraş sau sat intraţi, cercetaţi cine este merituos în locul acela şi rămâneţi acolo până veţi pleca. 12 Când intraţi în casă, salutaţi-i pe cei din ea 13 şi, dacă această casă merită, pacea pe care i-o doriţi să vină peste ea, dar, dacă nu merită, pacea voastră să se întoarcă la voi. 14 Acolo unde cineva nu vă va primi sau nu va asculta cuvintele voastre, să vă scuturaţi praful de pe picioare când veţi ieşi din casa aceea sau din oraşul acela. 15 Adevărat vă spun că va fi mai uşor pentru ţinutul Sodomei şi Gomorei în Ziua Judecăţii decât pentru oraşul acela. 16 Iată că vă trimit ca pe nişte oi în mijlocul lupilor. . . Tocmai, că m-am gândit serios la cuvintele lui Isus, şi, înţeleg că nu pot fi aprobat de el şi de Tatăl său dacă nu respect cuvintele sale. Dacă vorbesc "în dodii" sau nu, asta stabileşte Dumnezeu .... Un lucru e sigur: ADEVĂRAŢII CREŞTINI NU SUNT CEI CARE DOAR "PRETIND" CĂ SUNT CREŞTINI, CI, CEI CARE ASCULTĂ DE ISUS. (Matei 24:14) . . .Această veste bună despre regat va fi predicată pe tot pământul locuit ca mărturie pentru toate naţiunile. Şi atunci va veni sfârşitul. |
Posted 07 December 2012 - 14:11

Posted 07 December 2012 - 14:16

Normal, versetele pe care le postez pentru a-mi susţine afirmaţiile sunt din "Coran" ... Tu, în schimb, doar faci afirmaţii, fără să postezi măcar un verset care să întărească afirmaţiile făcute ... ca si fanatici unde iau un singur grup de versuri care vorbesc despre acelasi subiect iar pe celelalte le ignora |
Posted 07 December 2012 - 14:34

Posted 07 December 2012 - 15:09

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users