![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Accesorii de baie
Last Updated: Mar 07 2005 14:03, Started by
ovisod
, Mar 03 2005 19:34
·
0

Posted 03 March 2005 - 19:34

Aveti idee unde as putea gasi accesorii de baie de buna calitate - cromate si cu sticla (gen http://www.reece.com...&area=0&site=S) la preturi bune?
Am gasit la Delta accesorii Kludi care aratau bine, insa preturile intreceau cu mult orice inchipuire (de ex. o amarata de perie de WC costa peste 4 000 000 le!!!i). Am mai gasit si la Secpral Pro accesoriile Sonia (http://www.secpralpr...2.php?subcat=63) care au preturi bune, insa nu prea mi-a placut cum am fost tratat la telefon. In plus se misca foarte greu si nu sunt foarte amabili - cel putin cei de la punctul de lucru din Bucuresti. Edited by ovisod, 03 March 2005 - 19:39. |
Posted 04 March 2005 - 20:17

www.sanotechnik.ro, au un showroom pe centura langa podu otopeni.
in general au accesorile lor, fabricate in austria, dar importa si grohe, si alte marci bune. Later edit: vad ca nu le merge site ul... SANOTECHNIK (Austria) Reprezentat de SANOTECHNIK COM RUMAENIEN SRL SANOTECHNIK RUMANIEN S.R.L. SOS.ODAII, NR.117-123, SECT.1 BUCURESTI ROMANIA TEL. 2317605-09 FAX 2317605-09 Email [email protected] Dul Irsa se numeste Directorul, este un tip de treaba...nu prea are el timp... Aveam niste pliante si cataloage ...dar nu mai stiu unde sunt . Da mi un PM cu un numar de tel sau contact si poate te pot ajuta.. ![]() Edited by Kidu, 04 March 2005 - 20:29. |
Posted 06 March 2005 - 23:03

pentru ca nu am gasit prin alta parte si ca tot veni vorba, aveti idee careva de vreo solutie pentru reconditionat cada emailata alba? vreun email, vopsea ceva de calitate ....
Multumesc, scuze daca e cam offtpic ... |
Posted 07 March 2005 - 07:57

Mersi pentru informatie Kidu. Cei de la Secpral m-au contactat intre timp.
Pentru Cristush, referitor la cada emailata, mie mi s-a spus ca o vopsea cat de buna ar fi ea, nu tine mai mult de 2-3 ani, deci emailatul e o solutie temporara. Edited by ovisod, 07 March 2005 - 07:57. |
Posted 07 March 2005 - 14:03

apropo de emailat: acum vreo 6 ani, am luat un anunt la ziar si am chemat un nene sa mi reemaileze o cada... arata impecabil si azi... iar pretul nu a fost mare...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users