![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Vreau o idee de afacere,nu prea costisitoare:DO afacere pentru oricine!
Last Updated: Feb 09 2009 17:24, Started by
50RIN3L
, Feb 09 2009 17:24
·
0

Posted 09 February 2009 - 17:24

Va salut,
![]() Dupa cum am scris si in titlu,am un spatiu de aproximativ 200 de metri patrati,as vrea sa imi deschid o mica afacere,fara investitii prea mari,o afacere relativ simpla si profitabila:D.Spatiul este pe o sosea pe care pana la ora 6-7 este trafic intens,problema este ca la sosea este o deschidere de 2 m,dupa care spattiul se lateste pe la 10 m,deci este un gang lat de 2 metri dupa care incepe casa+curtea.Acest spatiu sta degeaba si de aceea as vrea sa fac ceva cu el,m-am gandit sa il inchiriez unei firme,sa fac un baruletz,o sala de fitness(cam mare investitia),sau nu stiu,astept ideile voastre,multumesc! ![]() O POZA CU SPATIUL Attached FilesEdited by 50RIN3L, 09 February 2009 - 17:43. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users