![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Piracetamul și Alevia îmi dau somn
Last Updated: Feb 09 2009 21:32, Started by
InTech
, Feb 08 2009 00:10
·
0

Posted 08 February 2009 - 00:10

Acum aprox. 2 luni am încercat sa iau Alevia.
Quote Indicatii: In stari de oboseala , slabiciune , epuizare; Cresterea performantelor fizice si mentale; In efort fizic la sportivi si pentru cei care muncesc in conditii solicitante. Combinatia de vitamine , minerale si ginseng imbunatateste functiile generale ale organismului. Mod de administrare: 1-2 comprimate pe zi , dupa mese . Se va evita administrarea seara . Daca luam 2, aparea starea de somnolență. Același lucru mi se întîmplă și cu Piracetamul ( daca iau 2 * 800 mg / zi ). Le-aș putea lua în loc de somnifere. ![]() |
Posted 09 February 2009 - 21:32

Eu iau piracetam pt energie ca sa invat mai mult dar nu pot sa zic ca am observat vreo diferenta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users