![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Editor HTML
Last Updated: Feb 08 2009 03:43, Started by
asifilip
, Feb 07 2009 12:23
·
0

Posted 07 February 2009 - 12:23

caut o versiune gratuita a unui Editor in care sa pot copia articole scrise in Word ce includ diacriticele romanesti si sa-mi apara codul HTML.
Folosesc Movable Type si nu are editor incorporat. Ar trebui sa folosesc codurile html <i><b><center> oridecateori e nevoie si e enervant. Daca am codul html e mai simplu. diacriticele le transforma automat in functie de codurile lor, nu am probleme cu acestea. am folosit cateva editoare Html kit, Arachnophilia, dar nu-mi pastreaza formatul din word. |
Posted 08 February 2009 - 03:43

Ai încercat export as html din word?
Mai bine de atât nu se poate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users