![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cei Mai Tari Rapperi Necunoscuti din Europa
Last Updated: Feb 11 2009 13:53, Started by
ToNY_MazzaroNY
, Feb 04 2009 22:32
·
0

Posted 04 February 2009 - 22:32

Incepem cu Criss BlaziNY si Tranda din CONSTANGELES
Criss Blaziny - Doar un vis (piesa este din anul 2001) [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z80Eiw3oWQ4?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tranda - Constanta(underground music) [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MquBMOPm-2I?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Tranda feat Criss Blaziny si Skizzo Skillz- Sangele ..... super TARE [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vPxChhADhdA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Blogul lui Criss BlaziNY http://crissblaziny.blogspot.com/ |
Posted 11 February 2009 - 13:53

Un interviu
Criss BlaziNY, rapper-ul „tatuat pe creier“ Cunoscut de… „cunoscatori“, Criss Blaziny este unul dintre putinii muzicieni underground, din Constanta, care au reusit sa obtina recunoasterea în întreaga tara. Spune despre el ca este cel mai trist om vesel de pe planeta si ca multe dintre piesele lui, pur si simplu, nu-i plac. Pe site-ul www.bzc.ro puteti vedea videoclipurile unor melodii cântate de Criss Blaziny. Cum ai început sa cânti? Nici nu stiu ce sa raspund… stai sa ma gândesc. Vorbesc serios. Trebuie sa fie ceva senzational?… Înainte, când ma culcam, faceam rime, în capul meu. Cam asa am început? Pai si de ce ai ales hip-hop-ul? Pai ascultam, ma, muzica d-asta. Prima caseta pe care am avut-o a fost cu unii, Five O, dup-aia am dat de Method Man, de Wu-Tang... aici este influenta. Dintre români nu ma influenteaza nimic. Ca si cum ai vrea sa ajungi baschetbalist si tu sa îi iei modele p-astia din campionatul românesc. Care-i mai tare, ala care se ia dupa campionatul românesc sau dupa NBA? Asta este cea mai buna explicatie! Cum sa fii fan Virgil Carutasu, sa-i iei schemele lu’ sau’ ala si dup-aia sa vrei sa fii ca Iverson? Pe scena, când ai cântat prima data? Pai noi, la început, am fost un grup, gen asa... si a fost naspa, eram super prosti. Nu aveam nici o treaba. Tot ce s-a întâmplat pentru mine dupa aceea a venit pur si simplu. Dormi, te trezesti si unele chestii vin de la sine. Am înregistrat, în 2002, la Hades Records. Am fost acolo, la Bucuresti, i-am dat lu’ Kombat un milion si m-a lasat sa-mi trag piesele si mi le-a masterizat. Am ajuns la 11 jumate, pe la 12 jumate m-am apucat sa trag, pâna la 7 si ceva dimineata. Am dormit, m-am trezit, a venit Jivago de la Veritasaga, care a spus ca l-a prins controloru’, apoi m-am apucat sa trag iar. În doua zile am tras 12 melodii, adica albumul „Foc“. Ai iesit cu albumul pe piata? Nu, ma, l-am facut pentru mine. Am ajuns acasa, am facut o coperta si l-am vândut la 20 de insi, ca sa-mi recuperez milionu’ ala. L-am dat cu 120 de mii. Eram tovarasi si mi-au dat banii. Totusi, ai ajuns cunoscut. Cum, prin intermediul Internetului? Nu, nici nu aveam net atunci. Dup-aia, doi ani nu am facut nimic, apoi a aparut netul si mi s-a parut ciudat ca, prin 2004, lumea ma cunostea. Stiau piesa „Îmi place“. Am facut piesa aia în 15 minute, atât. O cânt cu una Hanna. Cine este Hanna? Aoleu, cu Hanna este cea mai tare poveste. Am tras piesa în 2002 si îmi placea mie vocea ei. Avea 14 ani atunci. Am întrebat de ea si i-am lasat în studio scris ca o vreau pe piesa aia si ca n-am fata. Am plecat acasa, ea a venit, a tras bucata ei si mi-au trimis aia de la studio melodia. Dar eu nu am cunoscut-o decât în 2006. Eu, în totii anii astia, am cautat-o si nu am dat de ea. Care este povestea cu Barbie? Pai, Barbie exista. Este o tipa cu care am fost eu. Eu facusem melodiile astea toate si nu stiam ce nume sa le pun. Prima data ma gândisem la „Ea“, episodul I, episodul II... Dup-aia m-am întâlnit eu cu ea pe strada si nu stiu cum mi-a spus ca ea e Barbie si eu sunt Ken. Si asa i-a ramas numele. O sa scot un album, „Tatuat pe creier“. Are niste piese foarte misto. Este tras de un an si ceva. Va iesi la Hades Records, anul asta, ori pe 1 iunie, ori pe 7 august. Multi îmi arunca în fata ca eu cânt numai despre femei, da’ daca eu nu am alte probleme, despre ce sa cânt? Fetele sunt retardate. Daca le spun cine sunt, încep sa ma ia cu versuri din melodiile mele si ma enerveaza. Este greu sa te faci cunoscut în lumea asta? Nu stiu, ma, daca e greu. Daca esti tare, asa, gen... nu e greu. Ti-am mai zis, eu nu am facut nimic. Doar atât, am scris niste piese care au placut. Nu am promovat nimic, nu am facut nimic. Asa au facut multi. Ai facut un imn pentru Farul... Ala nu este imn! L-am facut într-o ora. Oricum, nu sunt de acord cu ce se întâmpla la echipa. As vrea sa retrogradeze! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users